Na neked meg mi bajod a hozzáállásommal??? Fingod nincs mirõl írok mi? Legalább annyi jogom kéne legyen mint a turistáknak,semmivel sem okozok több kárt mint a turisták. Persze már vártam mikor kezd el ba...gatni valaki. És igen azért mert nem engedik a csúnya bácsik,és igen azért mert nincs hol,nem azért mert szeretek balhézni,ráadásul nem azért építettem össze ezt a xart 3-400 ezer forintért,hogy az aszfalton gurulásszak vele. Még ha pénzem lenne is,de idõm nem,hogy csak úgy heti kétszer leruccanjak semmeringbe,vagy leogangba ennyi.Lassan ott tartunk,hogy aki dh-zásra akar valami cuccot venni annak igazolni kell,hogy csak külföldön jár vele erdõben. Röhej!!!
Semmeringben nem károsítod a természetet??? Ott sem,ugyan úgy mint itthon sem csak itthon a kultúra hiányzik mindkét félbõl...sajnos! OFF OFF OFF
szal ha a bankigazgató bemehet a bank széfjébe pénzt kivenni (adott esetben lopni!!!) akkor te is bemehetsz.
dejó, megyek is :-)
a pénzkérdés: 1 nap 10 ezer forint.
el kell menni dolgozni, és mehettek ki

senki sem akadályoz meg ebben.
farok behúz, bringára felül, és lehet menni a JH-ra tekerni.
Én is teszem. igaz már 2-3 havonta csak 1szer.
és nincs ugyanannyi jogom ottlenni, mint egy túristának, így én állok félre. Vagy megköszönöm, mire rengeteg bringás nem képes, nekem ég az arcom utánuk, mikor félreálll a túrista.
Vedd úgy hogy a gyalogos a szembejövõ