Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

ittvan nocommentrõl fejkamerás videó:

ahogy mész fel a kilátóhoz a libegõ tetejétõl ott kell lekanyarodni a betonútról jobbra, onnan indul a videó

A végefelé /ha nem fordulsz el jobbra az elágazáson/ akkor eljutsz egy valamikori kõbányaszerüséghez?
Ott egyszer felmentem, hogy hová vezet. Persze tolva..

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
a pályák? már 2001ben megvolt a neve mindnek.

viszont vicces, mikor beül a régi arc a fogasba, és hallgatja, hogy tök másnak hívják, keverik, etc.. akkor legalább új nevet mondjanak rá, és akkor õk újra elnevezték maguknak... de így csak lestem :-)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
ittvan nocommentrõl fejkamerás videó:

ahogy mész fel a kilátóhoz a libegõ tetejétõl ott kell lekanyarodni a betonútról jobbra, onnan indul a videó

hogytudnám ugy feltölteni h nemenjen ennyire tönkre a minõsége?

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Végülis teljesen mindegy hogy nevezzük, egy a lényeg.
Ha beszélnek róla akkor tudjuk mirõl van szó, vagyis az hol van.
Csak ezért lenne érdekes, hogy egy "nyelvet" beszéljünk.

Tényleg, ez a "befosató nocomment" hol van?
Esetleg ez a libegõ alatti rész? ..mert az elég fosató.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
5 éve járok fel de névrõl csak a tüdért,és a nocommentet ismerem. A többi pályát amin lejövök,fogalmam sincs,hogy hívják,és igazából nem is érdekel.
Amúgy meg ki nevezi el ezeket? Már csak azért kérdezem mert akár én is adhatnék neki nevet,és akkor én úgy hívom ahogy akarom :D
Mostantól a nocommentnek legyen a neve befosató :D Ezentúl én így hívom,és qrvára nem fog senkit sem érdekelni :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
:scared: ..azaz? :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
a kápolnát is tudod :-) ;)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Sokszor olvastam a neveket mint sziklakert, denevér, tündér, nocomment, speed, gonzi.
A "kilátó"-t még el tudom képzelni, hogy az Erzsébet kilátótól lefelé vezet az aszfalt felé a terep,
de a többirõl nincs elképzelésem merre lehet. Valaki nem tudná berajzolni egy térképen nagyjából?
Nem mintha komolyabban DH-znék de azért érdekelne. Gondolom mást is.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Valaki leirná, hogy milyen pályák vannak a hegyen? Én csak ilyen nagyon alapokat ismerek, hogy denevér, tündér, nocomment, kilátó, speed, gonzi (ennyit tudok csak, pedig tudom, hogy vannak új pályák :( ) Az öreg dh-s mutatta hogy a nocommentnek van egy új folytatása ami kivisz a murvás részhez, azt ma kipróbáljuk. A kilátó nagyon tetszik, ki lehet ereszteni.. A denevért és a tündért nem szeretem. Speed és gonzi jók, csak rövidek.

Szóval ha valaki tud még pályákat az irja ide, és mesélje el, hogyan is kell oda menni! köszi

van 2 új(kinek az kinek nem) pálya, mindkettõ épitett ugratós döntöttkanyaros. Hárshegyen.
egyik: sziklakertnél az elején egy kis ösvényen le lehet kanyarodni jobbra, az az uj rész.
másik:sziklakerthez ahogy tolod fel van egy csap, ott jobbra,egyenesen,balra,egyenesen,kisvasúton át,jobbra,fel és ott:D gondolom világos:D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
sõt, ha lehet rajzosítva, térképre :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Valaki leirná, hogy milyen pályák vannak a hegyen? Én csak ilyen nagyon alapokat ismerek, hogy denevér, tündér, nocomment, kilátó, speed, gonzi (ennyit tudok csak, pedig tudom, hogy vannak új pályák :( ) Az öreg dh-s mutatta hogy a nocommentnek van egy új folytatása ami kivisz a murvás részhez, azt ma kipróbáljuk. A kilátó nagyon tetszik, ki lehet ereszteni.. A denevért és a tündért nem szeretem. Speed és gonzi jók, csak rövidek.

Szóval ha valaki tud még pályákat az irja ide, és mesélje el, hogyan is kell oda menni! köszi

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
csak, h beleugassak.. nem árt ha az ember meghúzza magát és illedelmes, nekem még sohasem volt problémám az erdészettel , pedig a Sokoróban, Bakonyban is szoktam találkozni velük..

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Találkoztam már én is erdésszel aki "parkerdõs" autóban ment a Pilisben a Hosszuhegyin.
El akartam engedni, menjen elõre de azt mondta, nem akar az orrom alá porolni,
menjek csak nyugodtan elõre. Szóval jófej volt.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
hát én úgy vagyok vele, hogy legurulok a fogashoz, felvisz, dh-zok és haza jövök ha elfáradtam..közben persze meghúzom magam és örülök, ha nem kötnek belém.

Az a vicces, hogy 6 éve a pilisi parkerdõ irodaépületében (az egyik szolgálati lakásban) lakunk, és évekig tárolták a romboló dh bringáinkat a garázsukban (csupán szivességbõl), mindig mosolyogtak és köszöntek amikor bringázni indultunk (fulfészben, protektorban, traktorgumikkal), és nemrég még a slagot is elõvették, hogy lemoshassuk a bringákat!! mondanom sem kell, nagyon rendes emberek vannak itt. Apukám szokta néha emliteni az erdészetnek ezt az egész biciklizés ügyet, de pénz hiány miatt nem tudnak mit kezdeni (pedig ha hiszitek, ha nem, már próbálkoztak (nem is egyszer)).

Nagy mértékû összefogás és magánpénz kell. (eu-s pénzekre is lehetne pályázni). Nem tudom van-e itthon valamilyen szervezet (csak nyaranta vagyok M.O.-n már pár éve), de azzal kéne valahogy konzultálni.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

..már csak fogjuk a fejünket a 3 havonta megjelenõ "nekünk ugyanannyi jogunk van ott lenni" postok hatására.

"Ki hiszi azt hogy a törvényeknek bármi közük van az igazsághoz ?
Hiszen éppen azért vannak mert nincs igazság."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Most erre mit mondjak? Sajnálom? És ez még téma is lesz amíg nem lesz rá megoldás. bye bye

még valami:

1:itt aztán lehet mondogatni, attól nem lesz megoldás

2: ha valaki bevállalja (IGEN, volt már rá több kisérlet! és nem volt elutasító a másik fél, úgy tudom) már a felutazás közben meggondolja magát, és inkább hazamegy.

Ja, hogy ezek még a felszállításnál is b*sznak kifizetni a felszállítás DÍJÁT?
Akkor ezeknek nem építünk....

Tessék gondolkodni is. És hidd el, ez nem titok, ezt mindenki tudja, számtalan botrány, és egyéb dolgok miatt....

És mielött: járj utána az épített helyek költségvetésének!

minden máshol meg lelõnek kint is a bringáról. Ezért fura hogy itt hagynak csak úgy minket bringázgatni egy tiltott helyen.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

hidd el, rég lezártuk.

már csak fogjuk a fejünket a 3 havonta megjelenõ "nekünk ugyanannyi jogunk van ott lenni" postok hatására.

Most erre mit mondjak? Sajnálom? És ez még téma is lesz amíg nem lesz rá megoldás. bye bye
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
hidd el, rég lezártuk.

már csak fogjuk a fejünket a 3 havonta megjelenõ "nekünk ugyanannyi jogunk van ott lenni" postok hatására.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

szal ha a bankigazgató bemehet a bank széfjébe pénzt kivenni (adott esetben lopni!!!) akkor te is bemehetsz.

dejó, megyek is :-)

a pénzkérdés: 1 nap 10 ezer forint.

el kell menni dolgozni, és mehettek ki ;)

senki sem akadályoz meg ebben.

farok behúz, bringára felül, és lehet menni a JH-ra tekerni.

Én is teszem. igaz már 2-3 havonta csak 1szer.

Én ezt a témát már lezártam magamban,szerintem tedd azt te is!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Na neked meg mi bajod a hozzáállásommal??? Fingod nincs mirõl írok mi? Legalább annyi jogom kéne legyen mint a turistáknak,semmivel sem okozok több kárt mint a turisták. Persze már vártam mikor kezd el ba...gatni valaki. És igen azért mert nem engedik a csúnya bácsik,és igen azért mert nincs hol,nem azért mert szeretek balhézni,ráadásul nem azért építettem össze ezt a xart 3-400 ezer forintért,hogy az aszfalton gurulásszak vele. Még ha pénzem lenne is,de idõm nem,hogy csak úgy heti kétszer leruccanjak semmeringbe,vagy leogangba ennyi.Lassan ott tartunk,hogy aki dh-zásra akar valami cuccot venni annak igazolni kell,hogy csak külföldön jár vele erdõben. Röhej!!!
Semmeringben nem károsítod a természetet??? Ott sem,ugyan úgy mint itthon sem csak itthon a kultúra hiányzik mindkét félbõl...sajnos! OFF OFF OFF

szal ha a bankigazgató bemehet a bank széfjébe pénzt kivenni (adott esetben lopni!!!) akkor te is bemehetsz.

dejó, megyek is :-)

a pénzkérdés: 1 nap 10 ezer forint.

el kell menni dolgozni, és mehettek ki ;)

senki sem akadályoz meg ebben.

farok behúz, bringára felül, és lehet menni a JH-ra tekerni.

Én is teszem. igaz már 2-3 havonta csak 1szer.

és nincs ugyanannyi jogom ottlenni, mint egy túristának, így én állok félre. Vagy megköszönöm, mire rengeteg bringás nem képes, nekem ég az arcom utánuk, mikor félreálll a túrista.

Vedd úgy hogy a gyalogos a szembejövõ

Feltöltött kép