ezert a hsz-ert lehet kapok a fejemre a modiktol, de rendesen felhuztam az agyam....
rmx, nem azert nem lesz palya, mert TE nem lyukasztasz, ezt nyilvan senki sem gondolhatja komolyan. viszont kevered a szezont a f.....dal... a fogas nem sifelvono, hanem tomegkozlekedesi eszkoz, nem a legurulasert fizetsz, hanem a felszallitasert. amugy kivancsi lennek, mennyi egy buszjegy ara mondjuk amerre te vagy Europaban?
a kovetkezo temad mi lesz, hogyan hozzuk ki a csokit a boltbol? a csoki sincs ingyen, es ugyanugy nem muszaj megvenned, mint ahogy a fogast sem muszaj hasznalnod. lehetnel kegy ideig vallalkozo, akkor megtanulnad milyen erzes az, amikor nem fizetnek a munkadert, vagy olyat is elvarnak toled, amiert nem fizetnek.
ja, es persze nem fogom a bkv partjat (nyilvan nem ugy mukodik, ahogy kellene, de mindenki seperjen eloszor a sajat haza elott), en is utaztam elegszer ingyen, nem vagyok buszke ra, foleg hogy munkaba utaztam oda-vissza, es egesz egyszeruen nem volt penzem jegyre. itt jon a kovetkezo gondolatom: ha volt penzed rendes bringara, marpedig gondolom nem egy balance vagy hauser maxxvell bringaval jarsz a hegyre, akkor miert nem tudsz fizetni a szallitasert is??? es en most nekialljak kitalalni, hogyan lephetek le a benzinkutrol fizetes nelkul, mert sokat fogyaszt a terepjarom???
a lenyeg: amig igy all hozza mindenki, addig nem lesz palya Mo-n.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain