Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Hmmm... pár éve minden hónapban van felnõtt bérletem... örülök neki, hogy nem kell feltekernem a hegyre, de jegyet váltani, ha jó esetben napi 5-6 kört megyek... igazán nem érdekel ha ezek után csesztetnek az ellenõrök, és azért én is lyukasztok, ha arról van szó, hoyg van ellenõr. Mindenestre annyit tegyen meg mindneki, hogy legalább ne tiltsák el a bringásokat a fogastól, mert én ettõl félek a legjobban. Néhány kultúrált bringás társunk azért jó nagy szemetet tud maga után hagyni a fogason és környékén. Legalább arra próbáljunk meg figyelni, ami megvan: a felszállítás! Ha nem lenne, akkor az lenne a baj és nem is kicsi!!! Én pl. lusta disznó vagyok és nem fogok feltekerni.
Szóval kaller szinte sosincs hétközben és hétvégén meg ha mondják, hoyg van kaller, megtehetünk annyit, hoyg megköszönjük 1db jegylyukasztással, hoyg felvisznek 15 perc alatt.
rmx rider... azért õ sem a BKV ellen van, mert lelkesen szorongatja a jegyet,h jön e kaller és lyukaszt... :D
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
ezert a hsz-ert lehet kapok a fejemre a modiktol, de rendesen felhuztam az agyam....

rmx, nem azert nem lesz palya, mert TE nem lyukasztasz, ezt nyilvan senki sem gondolhatja komolyan. viszont kevered a szezont a f.....dal... a fogas nem sifelvono, hanem tomegkozlekedesi eszkoz, nem a legurulasert fizetsz, hanem a felszallitasert. amugy kivancsi lennek, mennyi egy buszjegy ara mondjuk amerre te vagy Europaban?

a kovetkezo temad mi lesz, hogyan hozzuk ki a csokit a boltbol? a csoki sincs ingyen, es ugyanugy nem muszaj megvenned, mint ahogy a fogast sem muszaj hasznalnod. lehetnel kegy ideig vallalkozo, akkor megtanulnad milyen erzes az, amikor nem fizetnek a munkadert, vagy olyat is elvarnak toled, amiert nem fizetnek.
ja, es persze nem fogom a bkv partjat (nyilvan nem ugy mukodik, ahogy kellene, de mindenki seperjen eloszor a sajat haza elott), en is utaztam elegszer ingyen, nem vagyok buszke ra, foleg hogy munkaba utaztam oda-vissza, es egesz egyszeruen nem volt penzem jegyre. itt jon a kovetkezo gondolatom: ha volt penzed rendes bringara, marpedig gondolom nem egy balance vagy hauser maxxvell bringaval jarsz a hegyre, akkor miert nem tudsz fizetni a szallitasert is??? es en most nekialljak kitalalni, hogyan lephetek le a benzinkutrol fizetes nelkul, mert sokat fogyaszt a terepjarom???

a lenyeg: amig igy all hozza mindenki, addig nem lesz palya Mo-n.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Ti sem gondolhatjátok komolyan, hogy azért nem lesz soha Magyarországon épitett pálya, mert nem lyukasztanak a fogason..

most vicceltek?

jegyet venni, lyukasztani? :)

ezért nem lesz SOHA Magyarországon épített pálya :)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

nevetséges

hidd el Theznek igaza van!
majd egyszer rájössz!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nevetséges

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
látom rajtad sem sokat fog a külfölödön eltöltött idõ...sajnos..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
majd idõvel rájössz mirõl beszélünk :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
látom nem érted, vagy csak nem akarod megérteni amit mondok.. mind1 én lezártam

;)...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
szolgáltatást igénybe veszel, és ezért nem akarsz fizetni.
ezt sokféle képpen lehet magyarázni, de a végeredmény ugyanaz... ;)

És nem a bkv hiánya az amivel gond van, hanem a hozzáállás, hogy ez a hiány feljogosít arra, hogy ne kelljen fizetni a szolgáltatásért... Belépõ, felvonójegy, mindért fizetni kell kint is... Kiváncsi vagyok hogy viselné az átlag bringás a 22 eurós napijegyet, ha lenne ilyen pálya ;)
NAPI 22 euro.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

szal ha hiányuk van, akkor nem kell fizetni nekik a szolgáltatásért, amit igénybeveszel.
érdekes gondolatmenet.

ehhh.., ne forgasd ki a szavaim. Azt mondtam, hogy nem azért nem lesz itthon épitett dh pálya, mert egyesek nem lyukasztanak. ki is van emelve. mellesleg annyit ér a jegyváltás a BKV-nak mint halottnak a csók.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
meg fel is lehet tekerni, az ingyen van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
szal ha hiányuk van, akkor nem kell fizetni nekik a szolgáltatásért, amit igénybeveszel.
érdekes gondolatmenet.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
pFF.. az igazságot mindenki látja, Te is

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lehet magyarázni a bizonyítványt, de nem érdemes ;)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

nem

Év Adósságállomány (millió forint)
2003 19 608
2004 49 991
2005 65 959
2006 71 650
2007 75 649
2008 81 747
2009** 86 326
2010** 95 478

80 milliárd forint adósság O_o a BKV-nél.. 1. ebbõl még elméletileg sem lehet kilábalni. 2. ha megnéznénk, hogy hol lenne a BKV ha minden bringás lyukasztana, azt látnánk hogy UGYANOTT.. viszont ha megnéznénk, hogy mekkora teher lenne a bringásoknak, igenis látnánk változást.. Egy jegy 250. ebbõl kettõ kell egy fogasozáshoz. akkor egy kör 500 ft!! Cserébe fölvisz 45 perc alatt az a szar, oda ahol tilos bringázni..

szerintem alapjaiban van elcseszve a rendszer. érdekes máshol meg tudják csinálni.. bár ez örök téma.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja, még mindig van az urban legend, hogy a büntetés utána egész napra érvényes, mint jegy? ;)

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
[quote name='thez']jegyet venni, lyukasztani? :)

ezért nem lesz SOHA Magyarországon épített pálya :)[/quote

Ha látom elõre hogy lesz kaller vagy hétvégén megyek akkor mindig szoktam lyukasztani, ...legfeljebb kevesebb kört megyek
1ébként ha megbüntet tök ugyanúgy jön ki összegben mintha lyukasztottál volna..sõt lehet hogy még jobban is jársz..csak el kell menni az akácfa utcába...

RIDE OR DIE! :scared:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

és ha rendõr is van? :D (már volt rá példa)

más: Na nem meg mondtam, hogy esni fog? Feltöltött kép

...Akkor fizetsz és így jártál :D

..Nah én is errõl beszéltem nincs egymás után 2 nap jóidõ.. de ez legalább nem felhõszakadás így talán nem lesznek mélyebbek a vízmosások...

RIDE OR DIE! :scared:

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
és ha rendõr is van? :D (már volt rá példa)

más: Na nem meg mondtam, hogy esni fog? Feltöltött kép