Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

..és szabad préda lenne a pálya?
Csak ugye mindenkinek fel kéne mászni ha uána gurulni akar.

És az tudod milyen jó volna?! Pár éve amikor vágányfelújítás volt a fogason és csak a Svábhegyig járt,szinte nem volt bringás a hegyen...na az volt a jó világ a sok vitaminhuszárnak derogált feltekerni :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

ha meg lenne (tekintsünk el attól hogy nince ekkora hegyünk) akkor azon menne az acsarkodás hogy ezek a gecik 600 Ft-ot kérnek egy menetért, vagy 5000-et egy napi bérletért.

persze olyan jó magyar módon itt is sokan megoldanák "okosba". aztán az üzemeltetõ egy év után megunná, és kb jogosan mondaná hogy "ló...z ezeknek a seggébe" és elhúzna.

Hm...no comment! (és itt nem a pályára gondoltam) :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

Na ki más reagált volna ..... te voltál az elsõ tippem :D

:D LOL :D
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

élõbe még ilyesztõbb. Fõleg az érkezõ a visszataszitó: kis ösvény és rövid eléggé fával az ajján. De remélem rövid idõn belül beugrom:D

Háát... meglátjuk. Mindenkinek a legjobbakat. :)
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

..aztán az üzemeltetõ egy év után megunná, és kb jogosan mondaná hogy "ló...z ezeknek a seggébe" és elhúzna.

..és szabad préda lenne a pálya?
Csak ugye mindenkinek fel kéne mászni ha uána gurulni akar.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Mindjárt gondoltam :D Egyébként meg tényleg milyen jó volna,csak sajnos (legalább is az én generációmnak) csak álom marad :(

ha meg lenne (tekintsünk el attól hogy nince ekkora hegyünk) akkor azon menne az acsarkodás hogy ezek a gecik 600 Ft-ot kérnek egy menetért, vagy 5000-et egy napi bérletért.

persze olyan jó magyar módon itt is sokan megoldanák "okosba". aztán az üzemeltetõ egy év után megunná, és kb jogosan mondaná hogy "ló...z ezeknek a seggébe" és elhúzna.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
OFF

LOL...

EGY orult? Mind szembejon! :D

a sok szemet mindig megmondja, ha nincs igazam!!! szar ez a forum!!! :D

ON
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Költõi kérdés volt... :D

Mindjárt gondoltam :D Egyébként meg tényleg milyen jó volna,csak sajnos (legalább is az én generációmnak) csak álom marad :(
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Egyszer beszélgetnétek egy erdésszel. Nekem a szomszédom. Más nézõpontokat is megvilágít. Egyet kellene elfogadni. Az erdõ azé, akinek a tulajdona. Ha nemzeti park, akkor azé. Ha azt mondja tipli innen holnaptól, és fegyveresekkel õrizteti majd, az ilyenek miatt, akkor lesz sírás, oszt tényleg lehet menni semmeringbe. Szerencsére a Janihegyi tuskók csak azt a hegyet alázzák, és a motorosokkal több, és komolyabb bajuk van.(azok nemcsak fórumon merészek, és bátrak).
Az a baj, hogy nem láttok az orrotoknál tovább. Lehet nem fizetni, de erre büszkének lenni...Ha sokallod, nem kell odamenni. Ha használod, fizess. Remélem addigra, mire a gyereketeknek ezt a példát mutatnátok, értelmes emberré váltok. Mert már egyre fosabb az összes generáció. Már az enyém se százas, de a többi....

Na errõl "beszéltem" :hahaha:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Költõi kérdés volt... :D

Soha....:puknijsie

Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Na végre tomeeka valaki érti a frankót :) Sajnos ez egy ilyen hely nem egyszer tapasztaltam már,és abban is biztos lehetsz,hogy a kommentedre is fog valamelyik okostojás válaszolni valami frankót,amit a többi popsinyaló taps és üdvrivalgás mellet helyeselni fog.persze tisztelet a kivételnek,mert azért "néha" segítenek is. Béke legyen veletek,és mindenki bringázzon nyugodtan a Jánoshegyen,csak lyukasszatok,és vigyázzatok a turistákra,és tanuljatok meg köszönni ha a fogasnál rátok köszönnek,mert ugye senki sem olyan übermájer,hogy ne lehessen odabökni egy szevasz vazzeget!

Egyszer beszélgetnétek egy erdésszel. Nekem a szomszédom. Más nézõpontokat is megvilágít. Egyet kellene elfogadni. Az erdõ azé, akinek a tulajdona. Ha nemzeti park, akkor azé. Ha azt mondja tipli innen holnaptól, és fegyveresekkel õrizteti majd, az ilyenek miatt, akkor lesz sírás, oszt tényleg lehet menni semmeringbe. Szerencsére a Janihegyi tuskók csak azt a hegyet alázzák, és a motorosokkal több, és komolyabb bajuk van.(azok nemcsak fórumon merészek, és bátrak).
Az a baj, hogy nem láttok az orrotoknál tovább. Lehet nem fizetni, de erre büszkének lenni...Ha sokallod, nem kell odamenni. Ha használod, fizess. Remélem addigra, mire a gyereketeknek ezt a példát mutatnátok, értelmes emberré váltok. Mert már egyre fosabb az összes generáció. Már az enyém se százas, de a többi....

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Szerintem is :D
Bár szerintem megkéne nézni élõben is.... :)

élõbe még ilyesztõbb. Fõleg az érkezõ a visszataszitó: kis ösvény és rövid eléggé fával az ajján. De remélem rövid idõn belül beugrom:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
szted érdekel?
ez is csak egy post, válasz, kérdés volt a többi között.

on.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

most te írtad a következõ nagyon okosat... ;)

hiába, ez a menet.

Na ki más reagált volna ..... te voltál az elsõ tippem :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Ti olyan hülyeségeken tudtok vitatkozni...! Nem számít ki mit mond, csak az, h írjon valami baromi okosat! Tilos bringázni a jánoshegyen, miért nem lyukasztasz, ki kell menni semeringbe meg el kell menni dolgozni...Pedig valószínûnek tartom, h egyilõtök sem tökéletes!!! Mivel közben akik ilyeneket ínak azoktól is olvasom, h Jánoshegy hétvégén, meg leszállok a következõ megállóban stb...
Mintha meg sem akarnátok hallani a másikat, csak vitatkozni, mindegy kivel és miért!
Ne legyünk már olyanok mint a politikusok...

(Navracsics egy nyilatkozatában véletlenül megdicsérte a kormányfõt...Gyurcsány meg rögtön kikérte magának... :) )

most te írtad a következõ nagyon okosat... ;)

hiába, ez a menet.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Egy kis színvonal: http://www.pinkbike.com/video/30612/
Tetszett az a libegõ... csak ámultam és bámultam.
Mikor lesz ilyen Mo.-on? :scared: :scared: :confused:

Soha....:puknijsie
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Ti olyan hülyeségeken tudtok vitatkozni...! Nem számít ki mit mond, csak az, h írjon valami baromi okosat! Tilos bringázni a jánoshegyen, miért nem lyukasztasz, ki kell menni semeringbe meg el kell menni dolgozni...Pedig valószínûnek tartom, h egyilõtök sem tökéletes!!! Mivel közben akik ilyeneket ínak azoktól is olvasom, h Jánoshegy hétvégén, meg leszállok a következõ megállóban stb...
Mintha meg sem akarnátok hallani a másikat, csak vitatkozni, mindegy kivel és miért!

(Navracsics egy nyilatkozatában véletlenül megdicsérte a kormányfõt...Gyurcsány meg rögtön kikérte magának... :) )

Na végre tomeeka valaki érti a frankót :) Sajnos ez egy ilyen hely nem egyszer tapasztaltam már,és abban is biztos lehetsz,hogy a kommentedre is fog valamelyik okostojás válaszolni valami frankót,amit a többi popsinyaló taps és üdvrivalgás mellet helyeselni fog.persze tisztelet a kivételnek,mert azért "néha" segítenek is. Béke legyen veletek,és mindenki bringázzon nyugodtan a Jánoshegyen,csak lyukasszatok,és vigyázzatok a turistákra,és tanuljatok meg köszönni ha a fogasnál rátok köszönnek,mert ugye senki sem olyan übermájer,hogy ne lehessen odabökni egy szevasz vazzeget!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

perecelek

perecelek

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Egy kis színvonal: http://www.pinkbike.com/video/30612/
Tetszett az a libegõ... csak ámultam és bámultam.
Mikor lesz ilyen Mo.-on? :scared: :scared: :confused:
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Szerintem is :D
Bár szerintem megkéne nézni élõben is.... :)