Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Írta 2008. július 27. - 16:32

Írta 2008. július 27. - 15:30

a mávos kallerek nagyon jó arcok!
Milyen állapotban van a hegy? Este leugranék egy hosszú körre, de nem nagyon akarom összesarazni magam. :S
Eddig én csak jófej MÁV-os kallerrel találkoztam...de tényleg

(de egyszer találkoztam egy jófej BKV-s kallerrel is..nem büntetett meg hanem vehettem tõle 2db-jegyet

RIDE OR DIE! :scared:
Írta 2008. július 27. - 13:01

a mávos kallerek nagyon jó arcok!
Milyen állapotban van a hegy? Este leugranék egy hosszú körre, de nem nagyon akarom összesarazni magam. :S
Akkor kár,hogy a fogason nem MÁVos kallerek vannak

Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. július 27. - 11:53

Írta 2008. július 27. - 11:18

Jó lehet hogy a nyanya meg a kölyök tulzás volt, de az ellenõrt akor is arcul ütném a pofájába bele ököllel.
Zsizsi imádom a meglepiket és mivel kinyuvadt a hátsó kerekem valami profi Fr kerékkel meglephetnél valamelyik ösvényen:scared:
Pedig csak a munkájukat végzik!
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. július 27. - 10:47

de ugye nem így gondoltad?...pofájába belenyomod a bütykös gumit..

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2008. július 27. - 09:58

Zsizsi imádom a meglepiket és mivel kinyuvadt a hátsó kerekem valami profi Fr kerékkel meglephetnél valamelyik ösvényen:scared:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Írta 2008. július 27. - 08:33

Ugyan, most komolyan gondoljátok, hogy komolyan gondolta? :cheers:
Nem gondolja senki komolyan,hogy õ komolyan gondolta csak ráparáztak,hogy esetleg komolyan gondolhatja és ettõl komolyan azt gondolták,hogy komolyan gondolja. Na ne mááá most komolyan???

Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. július 26. - 22:39

Írta 2008. július 26. - 20:07

Írta 2008. július 26. - 20:03

Nem kell itt kérem gyözködni senkit,az öregasszony pofájába belenyomod a bütykös gumit a kisunokát meg lábbal megtaszajtod egyböl tudják hol a helyük,az ellenört ököllel arcul ütöd, a jegyröl is levan a gond,az erdészt egy tuskóval fejbe vered az sem ugat többet.
A csövesekre meg rágyujtod a nejlonviskokat,a következõ körnél már tiszta lesz a terep,na ennyi nem kell ezt tovább ragozni kérdezzétek Peti bácsit máskor is.
Jesszus, micsoda emberek...
Bár ki is nézem egyes emberekbõl ezeket és még példaképnek is tekintik õket...
Siralmas

Mind1, nemlehet mindenki egyforma...
Írta 2008. július 26. - 14:49

Eredeti szerzõ: scottraider
Nem kell itt kérem gyözködni senkit,az öregasszony pofájába belenyomod a bütykös gumit a kisunokát meg lábbal megtaszajtod egyböl tudják hol a helyük,az ellenört ököllel arcul ütöd, a jegyröl is levan a gond,az erdészt egy tuskóval fejbe vered az sem ugat többet.
A csövesekre meg rágyujtod a nejlonviskokat,a következõ körnél már tiszta lesz a terep,na ennyi nem kell ezt tovább ragozni kérdezzétek Peti bácsit máskor is.
Ha te valóban így viselkedsz. akkor ne találkozzunk a bringás ösvényeken, mert lesz meglepi! De nem nekem.
Írta 2008. július 26. - 14:31

Mi vaaaaaaan?????????????????????? :confused:
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. július 26. - 13:55

Írta 2008. július 26. - 12:45

Ugye ezt nem komolyan mondtad?Nem kell itt kérem gyözködni senkit,az öregasszony pofájába belenyomod a bütykös gumit a kisunokát meg lábbal megtaszajtod egyböl tudják hol a helyük,az ellenört ököllel arcul ütöd, a jegyröl is levan a gond,az erdészt egy tuskóval fejbe vered az sem ugat többet.
Ilyenekért járnak az ellenõrök párban rendõrrel.
Ha ez a hozzá állás elterjedne akkor tényleg befellegzene a bringaszállításnak.
..fõleg jegy nélkül.. ami akárhogy is nézzük, legalább annyira tisztességtelen mint a folyamatos áremelés a csökkenõ bérek mellett.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2008. július 26. - 11:47

Dejó is lenne

RIDE OR DIE! :scared:
Írta 2008. július 26. - 01:36

Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Írta 2008. július 25. - 19:48

Egyszer beszélgetnétek egy erdésszel. Nekem a szomszédom. Más nézõpontokat is megvilágít. Egyet kellene elfogadni. Az erdõ azé, akinek a tulajdona. Ha nemzeti park, akkor azé. Ha azt mondja tipli innen holnaptól, és fegyveresekkel õrizteti majd, az ilyenek miatt, akkor lesz sírás, oszt tényleg lehet menni semmeringbe. Szerencsére a Janihegyi tuskók csak azt a hegyet alázzák, és a motorosokkal több, és komolyabb bajuk van.(azok nemcsak fórumon merészek, és bátrak).
Az a baj, hogy nem láttok az orrotoknál tovább. Lehet nem fizetni, de erre büszkének lenni...Ha sokallod, nem kell odamenni. Ha használod, fizess. Remélem addigra, mire a gyereketeknek ezt a példát mutatnátok, értelmes emberré váltok. Mert már egyre fosabb az összes generáció. Már az enyém se százas, de a többi....
Na látod: én pl baromi szívesen elbeszélgetnék egyszer egy erdésszel!
Amúgy normálisan, nem csak azért, h én is mondjak valamit, h ne legyen csend.
Elõször is válasszuk külön a BKV-t a hegytõl, mert egyiknek a másikhoz nem sok köze van.
A fogason az ellenõrök csak idõszakosan gerjednek rá a bringásokra, akkor nagy erõkkel kivonulnak és akkor megmutatják mit is ír elõ a szabályzat. Sokkal elõbbre lehetnénk, ha állandóan ellenõriznének - viszont cserébe bevezetnének valami kerékpáros bérletet, vagy napijegyet vagy valamit, ami meg ugye abszurd, mert a hegyen nem lehet bringázni.
Aztán azt is észrevettem, hogy nem mindig van ám annyi turista, amennyien megtöltenek 2 kocsit, akkor meg már lehetne a turistákat 1 kocsiba terelni, a kerekezõket meg egy másikba, h kevesebb ok legyen vitára, mint pl. amikor mama az unokával becsüccsen a HIVATALOSAN is kerékpárszállításra szánt részre (üres kocsi) és aztán egymást kell gyõzködjük, hogy kinek hol a helye... (mama az unokával is vett jegyet, és én is a bringámra is).
Mert a legtöbb fellángolás az utasok panaszai miatt van.
Az erdészekre meg azért lennék kíváncsi, mert ÉN NEM VAGYOK AZ és kíváncsi lennék, h mi a legnagyobb baj a hegyen bringázókkal. Mint laikus az a dolog jut eszembe, hogy a fékezett traktorgumik felszántják/elhordják a talajt. Asszem más nem nagyon....mondjuk ha fa lennék nem nagyon örülnék neki ha a gyökereimet használnák ugratónak, de az is igaz, hogy a rajta gyalogoló cipõtalpaknak sem örülnék

És nem értem miért egymást ba..ogatjuk itt, amikor van elég lehetõség, h az autósok a bringásokat és vica versa, de egy bringás oldalon bringás a bringással ha kell ha nem..!? Oké, h vannak...khm...kevésbé kultúrált emberek, és azok miatt általánosítanak mindenkire, tehát meg kell próbálni egy kicsit jó irányba terelni - ha lehet - de amikor ilyenrõl szó sincs, és csak fújni a magunkét..? Semmi érteleme sztem...
A helyet, h inkább arra próbálnánk meg összefogni - mint ahogy nemrég írta itt valaki - hogy esetleg hogyan lehetne megváltani azt, hogy az erdészeknek ne szúrjuk a szemüket. Pl 1%, vagy EU-s pályázatok vagy bármi...Az 1% semmibe nem kerül - lehet, h az erdészek sincsenek ki vele a vízbõl - de azért a gesztus csak számít valamit...
Írta 2008. július 25. - 16:22

én mintha feltekertem volna nem 1x abban az idõszakban.
Svábhegytõl az Erzsébet kilátóig, onnan át a "nagykilátóig", le a fogasig. 3kör és tuti jól alszol
Az biztos :spioch:
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. július 25. - 16:19

Svábhegytõl az Erzsébet kilátóig, onnan át a "nagykilátóig", le a fogasig. 3kör és tuti jól alszol