Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Posted 2008. September 09. - 17:59

Posted 2008. September 09. - 14:41

Majd decemberben..

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."
Posted 2008. September 09. - 11:43

ki ugorja innen a kisebbik kisvasútátugrást?
megkerestem a helyet és nézegetem, a kisebbik egész jónak tûnik, a nagy az horror (nekem legalábbis)
az a hely niincs lebontva a kidobó full jó csak kicsi9t elvan hanygaolva a hely, gondolom a legtöbb fogasozó lusta sziklakertet menni
Posted 2008. September 09. - 07:27

Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Posted 2008. August 30. - 17:10

Itt letölthetõ az idei nyári videónk ( Team Video III. ):bananadan
van benne jános-hegy, semmering és saalbach
Posted 2008. August 28. - 12:27

berelheto bringak jo allapotban vannak, amugy 50-60 EUR szoval tobb, mint 10K.
Miert adnanak vissza?
En iden tobbszor is voltam merevvaz/elol 140 mm setuppal es el lehet lenni, csak hamarabb faradsz. A freeride es a family trail abszolut jarhato, a DH palya is, csak az nagyon sokat kivett belolem, egy nap max 3szor gurultam rajta, faraszto de megeri!
köszi az infokat...
néztem árakat egy nap: bighit, sx trail: 45 euro
demo7, demo8: 60 euro
legfeljebb ha gáz csak másnap bérlek ..meglátom
RIDE OR DIE! :scared:
Posted 2008. August 28. - 11:38

Tudom hogy nem ide tartozik de most nincs jobb ötletem hova írjam...
Kimennék hétvégén semmeringbe 2 napra....lehet ott valamit kezdeni merev bicóval és 100 mm-errel elöl?A bérelhetõ bighitek milyen állapotban vannak? megéri kivenni õket kb napi 10 ezerért? ...kicsit húzós....ez a napi normál ára vagy valamennyit visszaadnak ebbõl?
berelheto bringak jo allapotban vannak, amugy 50-60 EUR szoval tobb, mint 10K.
Miert adnanak vissza?
En iden tobbszor is voltam merevvaz/elol 140 mm setuppal es el lehet lenni, csak hamarabb faradsz. A freeride es a family trail abszolut jarhato, a DH palya is, csak az nagyon sokat kivett belolem, egy nap max 3szor gurultam rajta, faraszto de megeri!
Posted 2008. August 28. - 11:11

Kimennék hétvégén semmeringbe 2 napra....lehet ott valamit kezdeni merev bicóval és 100 mm-errel elöl?

RIDE OR DIE! :scared:
Posted 2008. August 25. - 19:07

Posted 2008. August 22. - 02:58

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."
Posted 2008. August 21. - 20:52

tüzijáték után még egy katlan ördögormot jöttük hazafele:D
Lámpafénynél elég érdekes jönni. De aki tudja próbálja ki mer nagyon poén:D
egész jól lehet jönni
Már régóta tervezzük mi is. :cool2:
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Posted 2008. August 20. - 23:51

Lámpafénynél elég érdekes jönni. De aki tudja próbálja ki mer nagyon poén:D
egész jól lehet jönni
Posted 2008. August 20. - 18:05

Az elsõnél kb. 9 órakor még tök üresen,de a másik két alkalommal már tele volt turistákkal a fogas.
Gondolom mondanom sem kell,hogy tiszta por minden...viszont ilyenkor lehet tuti képeket csinálni

Ja! És egyszer sem találkoztunk kallerral!!!
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Posted 2008. August 17. - 08:57

Az elsõ körben a kalleroktól vettünk jegyet, a másodikban már mások jöttek akik megvágtak minket... összesen 5 jegyet kellett volna váltanunk, ehelyett egy 1000-el megoldottuk a dolgot

Én idén már nem megyek többé a jánoshegyre :S
Posted 2008. August 16. - 10:13

Hát ma nem voltam formában...
Idén még nem is estem, ma 2x is. A denevér elején lévõ letörés/kidobóra túl gyoran mentem rá és egy picit balra is ugrottam a gyökerekre, esélytelen volt bekanyarodni, csutka fék, azt még egy fa is a földön volt, több se kellet. Picit átrendeztem a talajt pár méteren, érdemes megnézni, aki arra jár majd esetleg holnap
Utána meg az újpályán is az 1/3adánál kb, ahol van egy élesnek mondható jobbos kanyar ahol szembe van egy kis fa, na hát ott is túl gyorsan jöttem, azt ott is hagytam a fán a névjegyem
Konklúzió: Mai nappal már megérte fulface sisakra költeni, a denevéren esésnél egy nagy bukvencet nyomtam és a fejem belepréselõdött a köves-földes talajba ahogy átfordultam rajta. Nem szívesen láttam volna azokat a mély karcokat a fejemen, amik a sisakra kerültek!
U.i.: Amúgy mi történt azzal a sráccal a fogas aljánál, akit elvitt a mentõ? Valami olyasmit mondtak, hogy elakadt a feje vagy mi ahogy szállt be, és félrelépett, majd a peron és a fogas közé szorult a lába és teljesen felsértette?
Szép baleset...jó nagy búrája lehetett ha el tudott akadni

Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Posted 2008. August 10. - 20:09

Idén még nem is estem, ma 2x is. A denevér elején lévõ letörés/kidobóra túl gyoran mentem rá és egy picit balra is ugrottam a gyökerekre, esélytelen volt bekanyarodni, csutka fék, azt még egy fa is a földön volt, több se kellet. Picit átrendeztem a talajt pár méteren, érdemes megnézni, aki arra jár majd esetleg holnap

Utána meg az újpályán is az 1/3adánál kb, ahol van egy élesnek mondható jobbos kanyar ahol szembe van egy kis fa, na hát ott is túl gyorsan jöttem, azt ott is hagytam a fán a névjegyem

Konklúzió: Mai nappal már megérte fulface sisakra költeni, a denevéren esésnél egy nagy bukvencet nyomtam és a fejem belepréselõdött a köves-földes talajba ahogy átfordultam rajta. Nem szívesen láttam volna azokat a mély karcokat a fejemen, amik a sisakra kerültek!
U.i.: Amúgy mi történt azzal a sráccal a fogas aljánál, akit elvitt a mentõ? Valami olyasmit mondtak, hogy elakadt a feje vagy mi ahogy szállt be, és félrelépett, majd a peron és a fogas közé szorult a lába és teljesen felsértette?
Posted 2008. August 10. - 12:06

Posted 2008. August 10. - 09:01

Posted 2008. August 10. - 01:24

Posted 2008. August 09. - 20:39