Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Hát most így suliidõben halott is a hegy.. néha kijárogatok, de max 2-3 eltévedt DéHást látok még hétközben. Ma nagyon jók voltak a pályák így esõ után. Kápolnán nem volt semmi ragacsos sár, nocoment is jó volt, végre nem volt por. Kellõen át lett áztatva minden, de nem volt sár. Vízmosást sehol sem találtam, lagalábbis tündér, nocoment, desszert jók voltak ahol szoktak lenni. Holnap valaki? :)
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Áhhh pedig egy kilátoig fel, onnan le + No comment majd sziklakert az a sport...csak fel kell tolni két horror emelkedön...

Majd decemberben.. :(
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hát mivel nekem nincs pénzem semmeringre ezért kénytelen vagyok itt a jánoson tolni:D
ki ugorja innen a kisebbik kisvasútátugrást?
megkerestem a helyet és nézegetem, a kisebbik egész jónak tûnik, a nagy az horror (nekem legalábbis)
az a hely niincs lebontva a kidobó full jó csak kicsi9t elvan hanygaolva a hely, gondolom a legtöbb fogasozó lusta sziklakertet menni

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Jujj de rég nem írt senki! üres a Jancsihegy??? Vagy mindenki Semmeringben tolja??? :confused:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

Itt letölthetõ az idei nyári videónk ( Team Video III. ):bananadan

van benne jános-hegy, semmering és saalbach :)

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts

berelheto bringak jo allapotban vannak, amugy 50-60 EUR szoval tobb, mint 10K.
Miert adnanak vissza?
En iden tobbszor is voltam merevvaz/elol 140 mm setuppal es el lehet lenni, csak hamarabb faradsz. A freeride es a family trail abszolut jarhato, a DH palya is, csak az nagyon sokat kivett belolem, egy nap max 3szor gurultam rajta, faraszto de megeri!

köszi az infokat...
néztem árakat egy nap: bighit, sx trail: 45 euro
demo7, demo8: 60 euro
legfeljebb ha gáz csak másnap bérlek ..meglátom

RIDE OR DIE! :scared:

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Tudom hogy nem ide tartozik de most nincs jobb ötletem hova írjam...:D
Kimennék hétvégén semmeringbe 2 napra....lehet ott valamit kezdeni merev bicóval és 100 mm-errel elöl? :D A bérelhetõ bighitek milyen állapotban vannak? megéri kivenni õket kb napi 10 ezerért? ...kicsit húzós....ez a napi normál ára vagy valamennyit visszaadnak ebbõl?

berelheto bringak jo allapotban vannak, amugy 50-60 EUR szoval tobb, mint 10K.
Miert adnanak vissza?
En iden tobbszor is voltam merevvaz/elol 140 mm setuppal es el lehet lenni, csak hamarabb faradsz. A freeride es a family trail abszolut jarhato, a DH palya is, csak az nagyon sokat kivett belolem, egy nap max 3szor gurultam rajta, faraszto de megeri!

----

FÁJVÓ

----

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Tudom hogy nem ide tartozik de most nincs jobb ötletem hova írjam...:D
Kimennék hétvégén semmeringbe 2 napra....lehet ott valamit kezdeni merev bicóval és 100 mm-errel elöl? :D A bérelhetõ bighitek milyen állapotban vannak? megéri kivenni õket kb napi 10 ezerért? ...kicsit húzós....ez a napi normál ára vagy valamennyit visszaadnak ebbõl?

RIDE OR DIE! :scared:

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Üdv! Nem tudjátok ki fényképezett/videózott ma a nocoment 2. szakaszán? Arra mentünk éppen, ott voltak páran és mintha lefényképeztek volna minket is... nagyonmegköszönném, ha kapnánk ezekbõl a képekbõl! :D

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Mi egyszer lámpa nélkül jöttünk este hüvösvölgy felé...hát hiába ismeri az ember a pályát, elég merész ride volt, az átlag sebességünk kb 25el kevesebb volt...
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

tüzijáték után még egy katlan ördögormot jöttük hazafele:D
Lámpafénynél elég érdekes jönni. De aki tudja próbálja ki mer nagyon poén:D
egész jól lehet jönni

Már régóta tervezzük mi is. :cool2:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
tüzijáték után még egy katlan ördögormot jöttük hazafele:D
Lámpafénynél elég érdekes jönni. De aki tudja próbálja ki mer nagyon poén:D
egész jól lehet jönni

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Na ma mentünk három kört!
Az elsõnél kb. 9 órakor még tök üresen,de a másik két alkalommal már tele volt turistákkal a fogas.
Gondolom mondanom sem kell,hogy tiszta por minden...viszont ilyenkor lehet tuti képeket csinálni :)

Ja! És egyszer sem találkoztunk kallerral!!!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
na tegnap nagyon jó volt a hegy! Kevés bringás volt, viszont sok kaller :S.. kápolnán, bonusnál, kilátón filmeztünk :D nagyon nagy lesz majd a film!

Az elsõ körben a kalleroktól vettünk jegyet, a másodikban már mások jöttek akik megvágtak minket... összesen 5 jegyet kellett volna váltanunk, ehelyett egy 1000-el megoldottuk a dolgot :D

Én idén már nem megyek többé a jánoshegyre :S

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Hát ma nem voltam formában... :(
Idén még nem is estem, ma 2x is. A denevér elején lévõ letörés/kidobóra túl gyoran mentem rá és egy picit balra is ugrottam a gyökerekre, esélytelen volt bekanyarodni, csutka fék, azt még egy fa is a földön volt, több se kellet. Picit átrendeztem a talajt pár méteren, érdemes megnézni, aki arra jár majd esetleg holnap :D
Utána meg az újpályán is az 1/3adánál kb, ahol van egy élesnek mondható jobbos kanyar ahol szembe van egy kis fa, na hát ott is túl gyorsan jöttem, azt ott is hagytam a fán a névjegyem :D
Konklúzió: Mai nappal már megérte fulface sisakra költeni, a denevéren esésnél egy nagy bukvencet nyomtam és a fejem belepréselõdött a köves-földes talajba ahogy átfordultam rajta. Nem szívesen láttam volna azokat a mély karcokat a fejemen, amik a sisakra kerültek!

U.i.: Amúgy mi történt azzal a sráccal a fogas aljánál, akit elvitt a mentõ? Valami olyasmit mondtak, hogy elakadt a feje vagy mi ahogy szállt be, és félrelépett, majd a peron és a fogas közé szorult a lába és teljesen felsértette?

Szép baleset...jó nagy búrája lehetett ha el tudott akadni :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Hát ma nem voltam formában... :(
Idén még nem is estem, ma 2x is. A denevér elején lévõ letörés/kidobóra túl gyoran mentem rá és egy picit balra is ugrottam a gyökerekre, esélytelen volt bekanyarodni, csutka fék, azt még egy fa is a földön volt, több se kellet. Picit átrendeztem a talajt pár méteren, érdemes megnézni, aki arra jár majd esetleg holnap :D
Utána meg az újpályán is az 1/3adánál kb, ahol van egy élesnek mondható jobbos kanyar ahol szembe van egy kis fa, na hát ott is túl gyorsan jöttem, azt ott is hagytam a fán a névjegyem :D
Konklúzió: Mai nappal már megérte fulface sisakra költeni, a denevéren esésnél egy nagy bukvencet nyomtam és a fejem belepréselõdött a köves-földes talajba ahogy átfordultam rajta. Nem szívesen láttam volna azokat a mély karcokat a fejemen, amik a sisakra kerültek!

U.i.: Amúgy mi történt azzal a sráccal a fogas aljánál, akit elvitt a mentõ? Valami olyasmit mondtak, hogy elakadt a feje vagy mi ahogy szállt be, és félrelépett, majd a peron és a fogas közé szorult a lába és teljesen felsértette?

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Úgy van hoyg holnap is megyek, legközelebb péntek-szombat érek majd rá.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
brezo, neked akkor a jövõhét jó ugye?

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Akkor vasárnap ride!!!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
viszont ma voltam, és nem vészesen sáros a hegy!