Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nem :D

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Pontosan, azaz...
Igy videoról jól néz ki...nem?! :D
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Ez lenne az? http://www.pinkbike.com/video/1455/

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

Sziklakert felsõ meredek szakasza beér egy széles turistaútba. Ott mész tovább a tényleges szilkakert felé, és rögtön az elején lesz jobbra egy kis ösvény. Annak lemész az aljáig, ahol jobb kéz felõl már látni fogod a síneket. Told oda a gépet (nincs ösvény), majd a sínek haladj tovább egy kicsit, és már ott is vagy.

Köszi a segitséget :)
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
szegény te.:D

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Ami a leg lehangolóbb az az,hogy amikor szabira megyek akkor dõl meg az országos hidegrekord :( Ráadásul még Jancsira sem tudok menni mert esik :( :( Illetve tudnék de az varacskosdisznó lenne :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

ezen a forumon mindig nagyon jol ki tudjak forgatni mas szavait, utana meg lehulyezik.. jol van.

Az elso bekezdeseddel nem tudok mit kezdeni, mert nem tudom honnan vetted azokat a dolgokat..mert en meg hasonlot se mondtam..
Azt mondtam, hogy a BKV akkora anyagi csodbe van, hogy a rendszeres lyukasztas meg se kottyanna neki. A jegyarak emelesevel sehova se fognak jutni, legfeljebb tobben fognak bliccelni. mert az, hogy pestre 800 ftert tudok elmenni es vissza is ennyiert az nem normalis. (mellesleg brusszelbe 1 euoroert 1 oraig akarhanyszor at lehet szallni. tehat egy nap 1600 forint helyett 500-at fizetek, es a fizetesek is osszehasonlithatatlanul magasabbak...ja es a buszon sem futenek 41 fokban, mert kulonben felforr a hutoviz). Ennek ellenere van berletem, es ha nincs, egyet mindig lyukasztok a fogason.. de ez most tok mindegy. A lenyeg az, hogy kiforgatjatok a szavaim aztan arra epititek a teoriakat..

Totálisan egyetértek veled! Nem egyszer fordult már elõ,hogy írtam valamit és totálisan mást magyaráztak bele mint amirõl írni akartam,és a végén még én voltam a fax. Na mindegy...rájöttem,hogy nem érdemes vitázni itt senkivel mert itt mindenki okosabb a másiknál! Egyszerûen ne foglalkozz vele oszt kész!!!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Sziklakert felsõ meredek szakasza beér egy széles turistaútba. Ott mész tovább a tényleges szilkakert felé, és rögtön az elején lesz jobbra egy kis ösvény. Annak lemész az aljáig, ahol jobb kéz felõl már látni fogod a síneket. Told oda a gépet (nincs ösvény), majd a sínek haladj tovább egy kicsit, és már ott is vagy.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Egy kérdésem lenne...:

A kisvasút útátugráshoz honnan és hogyan lehet eljutni?!
Elõre is köszi

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

Inkább kenjünk rá mindent a politikusokra.

Gratula! Ez is megoldás...
Bár tudnánk valamit nem a politikusokra kenni...
Ha már semmittevésrõl van szó akkor szerintem abban mindenki nagyon jó, nem is kell a politikusokig felmenõen elemezgetnünk...

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
latom a lenyeget aztan jol felfogtak nehanyan... :chin:
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Pssszt! És menjetek zúúúzni! Már ha nyár közepén nem fog hó esni lassan :scared:
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Vagy inkább kössetek belém az úgy is jól megy. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Nah akárhányszor felmereül a kalleres téma mindig ez a vége...:D
Igaza van Joe-nak szidjátok inkább a politikusokat mint egymást XD

RIDE OR DIE! :scared:

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Inkább kenjünk rá mindent a politikusokra.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
gyerekes. :-)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
valaki meg a szolgáltatókat szivatja, azzal, hogy nem fizet ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
van :)
és EZÉRT tart itt Magyarország, mert az emberek egymást szivatják .

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
semmi kiforgatás nincs benne.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ezen a forumon mindig nagyon jol ki tudjak forgatni mas szavait, utana meg lehulyezik.. jol van.

Az elso bekezdeseddel nem tudok mit kezdeni, mert nem tudom honnan vetted azokat a dolgokat..mert en meg hasonlot se mondtam..
Azt mondtam, hogy a BKV akkora anyagi csodbe van, hogy a rendszeres lyukasztas meg se kottyanna neki. A jegyarak emelesevel sehova se fognak jutni, legfeljebb tobben fognak bliccelni. mert az, hogy pestre 800 ftert tudok elmenni es vissza is ennyiert az nem normalis. (mellesleg brusszelbe 1 euoroert 1 oraig akarhanyszor at lehet szallni. tehat egy nap 1600 forint helyett 500-at fizetek, es a fizetesek is osszehasonlithatatlanul magasabbak...ja es a buszon sem futenek 41 fokban, mert kulonben felforr a hutoviz). Ennek ellenere van berletem, es ha nincs, egyet mindig lyukasztok a fogason.. de ez most tok mindegy. A lenyeg az, hogy kiforgatjatok a szavaim aztan arra epititek a teoriakat..