Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:53
Írta 2006. augusztus 28. - 10:28

Természetesen ha beköltözünk, reméljük az elsõ vendégek közt lesztek ti is. És lehet majd bringával jönni, ücsörögni a teraszokon, jó sokan elférünk majd!

Írta 2006. augusztus 28. - 10:27

A fene errõl lecsúsztam..Raycoon, majd jól beköltöztök a másik felébe (nekem ikernek néz ki). :-)

Írta 2006. augusztus 28. - 10:00

Szuper! Sok boldogságot nektek!
A ház is nagyon klassz! Igazi mediterrán hangulat!
Remélem oda is meghívjátok a Bringás lányos csapatot.
(Majd vigyázunk mindenre.)
Tényleg hol van?
A ház is nagyon klassz! Igazi mediterrán hangulat!
Remélem oda is meghívjátok a Bringás lányos csapatot.

Tényleg hol van?
Írta 2006. augusztus 28. - 09:58

Köszi, köszi, köszi
A ház Budakalászon van, a Kevélyek alatt, a Taván domb aljában, kilátással a szentendrei hegyekre. Hév 2 perc. Szóval szuperjó helyen, bringázás szempontjából is!
Valóban ikerház, déli része lesz a mienk, sajna viszont már a másik fele is el van adva. Én elsõ látásra beleszerettem. Most húzzák a falakat, jövõ tavasszal lesz kész, ha minden jól megy.
A lagzira technikai okok miatt még idén sort kell kerítenünk, így október 28-án lesz a nagy nap

A ház Budakalászon van, a Kevélyek alatt, a Taván domb aljában, kilátással a szentendrei hegyekre. Hév 2 perc. Szóval szuperjó helyen, bringázás szempontjából is!

Valóban ikerház, déli része lesz a mienk, sajna viszont már a másik fele is el van adva. Én elsõ látásra beleszerettem. Most húzzák a falakat, jövõ tavasszal lesz kész, ha minden jól megy.
A lagzira technikai okok miatt még idén sort kell kerítenünk, így október 28-án lesz a nagy nap

Írta 2006. augusztus 28. - 09:20

Mellon és Zita: mi is gratulálunk + sok-sok boldogságot kívánunk nektek!
De most már mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy hol is lesz ez az új ház!!!!
De most már mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy hol is lesz ez az új ház!!!!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 28. - 08:35

Gratula részünkrõl is!
Jól néz ki a kégli, merre van?
Raycoon, majd jól beköltöztök a másik felébe (nekem ikernek néz ki). :-)
Jól néz ki a kégli, merre van?
Raycoon, majd jól beköltöztök a másik felébe (nekem ikernek néz ki). :-)
Írta 2006. augusztus 28. - 08:35

Gratulálunk, az egész ház a tiétek???És merre épült? Esküvõ mikor lesz?Nehogymá mindenki megelõz minket:DEljött az ideje, hogy nyilvánosságra hozzuk "szuper titkos" projekteinket :serduszka
Üdv:Thommey
Írta 2006. augusztus 28. - 08:27

Zita Mellon Mi is gratulálunk ! 
megvallom már a szupertitkos projekt bejentésénél sejtettem hogy errõl lesz szó ;-)
..és ez a ház...ti most tényleg itt fogtok lakni ?? ..dejóóó
mikoris lesz házavató parti?

megvallom már a szupertitkos projekt bejentésénél sejtettem hogy errõl lesz szó ;-)
..és ez a ház...ti most tényleg itt fogtok lakni ?? ..dejóóó

mikoris lesz házavató parti?

:love1:
Írta 2006. augusztus 28. - 00:14

Áá, ez így egyszerû volt.. 
Gratula!
/A párom kérdezi, hogy hol lesz a ház, meg ki építi, mert tetszik neki és épp mi is keresünk.. Ha nem indiszkrét.. Jöhet priviben is.. Nem tudom levakarni a hátamról.. :)/

Gratula!

/A párom kérdezi, hogy hol lesz a ház, meg ki építi, mert tetszik neki és épp mi is keresünk.. Ha nem indiszkrét.. Jöhet priviben is.. Nem tudom levakarni a hátamról.. :)/
Írta 2006. augusztus 27. - 22:41

Sajnos mi nem tudunk menni, ma sem, holnap sem egyéb - egyelõre szupertitkos - projektek miatt
Eljött az ideje, hogy nyilvánosságra hozzuk "szuper titkos" projekteinket :serduszka
De hogy ne legyen túl könnyû a dolgotok, meg kell fejtenetek az alábbi képrejtvényeket:
Projekt No 1.
Projekt No 2.
:para:
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Írta 2006. augusztus 25. - 23:07

Sziasztok! Ha lesz vmi közös tekerés vasárnap, szóltok nekem? Elõre is köszi!
Neten nem tom hogy leszek, de ha dobtok egy smst-t, meghálálom!(mindig van nálam pilótakeksz:)
(számom:20-960-6533 THX!!!!
(sajna szombaton nem tudok menni, de vasárnap bárkivel megyek bárhova, szívesen:)
Neten nem tom hogy leszek, de ha dobtok egy smst-t, meghálálom!(mindig van nálam pilótakeksz:)

(sajna szombaton nem tudok menni, de vasárnap bárkivel megyek bárhova, szívesen:)
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 25. - 18:17

Útvonalterv:
sárgán egybõl vörös kõre, vörös kõrõl pap rét - vagy a piroson /az ugye szintben/ vagy ledöngetnénk még mindig a sárgán tahiba és tahiból a szokott erdészti út- akácos árok pap rét...onnan meg kéken szentlászló kisrigó sikáros....aztán levezetésképp hazafelé a 4-5 patak átkelés...
Írta 2006. augusztus 25. - 18:12

"Akit esetleg érdekel, holnap öreguras tekerés a Pilisben. Találkozó délben Szentendrén a HÉV végállomáson."
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. augusztus 25. - 09:16

Hosszútávon mindenképp, de gyengébb izomzattal fenékre és combra a görkori szerintem hatékonyabb..

Írta 2006. augusztus 24. - 23:07

Pedig a rendszeres bringázás az egyik legjobb fogyókúra és erõsítés!

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. augusztus 24. - 12:49

Asszonytárs számára lenne.
Õ vette a fejébe.
De mondjuk van egy Kellys scarpe bringája.
Amellett, hogy minek neki... (?)
;-)
Dehát nõnemû lényekkel vitázni...
:-)
Õ vette a fejébe.
De mondjuk van egy Kellys scarpe bringája.
Amellett, hogy minek neki... (?)
;-)
Dehát nõnemû lényekkel vitázni...
:-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2006. augusztus 23. - 23:03

Jesszus atya-úristen. Micsoda Norbis cumó! Csak nem te magad akarod ezt mûvelni magaddal???

Írta 2006. augusztus 23. - 19:31

túra[TátraPanoráma túrha]
szállás[Pension Karpatia]
idõpont[Szept 8-9-10]
stílus["moteles sokat mászós de meseszép túra"
jelentkezõk[KonaMano+Skiri, Rás, MészÁgi+Párja, Béla(aki MészÁGi öccse)+barátnõje, YOci+bro'+Norbi, Györgyi+Én]
szállás ára[10.220,- Sk / 2 éjszaka / 13 fõ reggelivel]
hõmérsékletileg már augusztus végére Csorba-tó és környékére éjszakára 5-8°C-ot, nappalra 13-17°C-t ígérgetnek, szóval nem elképzelhetetlen az idei havazásos túra sem...
MINDENKI HOZZON FÜRDÕRUHÁT!!!
szállás[Pension Karpatia]
idõpont[Szept 8-9-10]
stílus["moteles sokat mászós de meseszép túra"
jelentkezõk[KonaMano+Skiri, Rás, MészÁgi+Párja, Béla(aki MészÁGi öccse)+barátnõje, YOci+bro'+Norbi, Györgyi+Én]
szállás ára[10.220,- Sk / 2 éjszaka / 13 fõ reggelivel]
hõmérsékletileg már augusztus végére Csorba-tó és környékére éjszakára 5-8°C-ot, nappalra 13-17°C-t ígérgetnek, szóval nem elképzelhetetlen az idei havazásos túra sem...
MINDENKI HOZZON FÜRDÕRUHÁT!!!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. augusztus 23. - 18:54

"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2006. augusztus 23. - 13:45

Sajna még ma sem értem, mit te mondsz!