Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Természetesen ha beköltözünk, reméljük az elsõ vendégek közt lesztek ti is. És lehet majd bringával jönni, ücsörögni a teraszokon, jó sokan elférünk majd! :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Raycoon, majd jól beköltöztök a másik felébe (nekem ikernek néz ki). :-)

A fene errõl lecsúsztam.. :) Meg az se biztos, hogy az anyagi keretem elég lenne rá.....

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szuper! Sok boldogságot nektek!
A ház is nagyon klassz! Igazi mediterrán hangulat!
Remélem oda is meghívjátok a Bringás lányos csapatot. :) (Majd vigyázunk mindenre.)
Tényleg hol van?

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Köszi, köszi, köszi :)

A ház Budakalászon van, a Kevélyek alatt, a Taván domb aljában, kilátással a szentendrei hegyekre. Hév 2 perc. Szóval szuperjó helyen, bringázás szempontjából is! :)
Valóban ikerház, déli része lesz a mienk, sajna viszont már a másik fele is el van adva. Én elsõ látásra beleszerettem. Most húzzák a falakat, jövõ tavasszal lesz kész, ha minden jól megy.

A lagzira technikai okok miatt még idén sort kell kerítenünk, így október 28-án lesz a nagy nap :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mellon és Zita: mi is gratulálunk + sok-sok boldogságot kívánunk nektek!

De most már mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy hol is lesz ez az új ház!!!!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Gratula részünkrõl is!

Jól néz ki a kégli, merre van?

Raycoon, majd jól beköltöztök a másik felébe (nekem ikernek néz ki). :-)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Eljött az ideje, hogy nyilvánosságra hozzuk "szuper titkos" projekteinket :serduszka

Gratulálunk, az egész ház a tiétek???És merre épült? Esküvõ mikor lesz?Nehogymá mindenki megelõz minket:D
Üdv:Thommey

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Zita Mellon Mi is gratulálunk ! :)
megvallom már a szupertitkos projekt bejentésénél sejtettem hogy errõl lesz szó ;-)
..és ez a ház...ti most tényleg itt fogtok lakni ?? ..dejóóó:)
mikoris lesz házavató parti? :D

:love1:

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Áá, ez így egyszerû volt.. :D
Gratula! :)

/A párom kérdezi, hogy hol lesz a ház, meg ki építi, mert tetszik neki és épp mi is keresünk.. Ha nem indiszkrét.. Jöhet priviben is.. Nem tudom levakarni a hátamról.. :)/

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás

Sajnos mi nem tudunk menni, ma sem, holnap sem egyéb - egyelõre szupertitkos - projektek miatt

Eljött az ideje, hogy nyilvánosságra hozzuk "szuper titkos" projekteinket :serduszka

De hogy ne legyen túl könnyû a dolgotok, meg kell fejtenetek az alábbi képrejtvényeket:

Projekt No 1.
Projekt No 2.

:para:
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Sziasztok! Ha lesz vmi közös tekerés vasárnap, szóltok nekem? Elõre is köszi!
Neten nem tom hogy leszek, de ha dobtok egy smst-t, meghálálom!(mindig van nálam pilótakeksz:):)(számom:20-960-6533 THX!!!!
(sajna szombaton nem tudok menni, de vasárnap bárkivel megyek bárhova, szívesen:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Útvonalterv:

sárgán egybõl vörös kõre, vörös kõrõl pap rét - vagy a piroson /az ugye szintben/ vagy ledöngetnénk még mindig a sárgán tahiba és tahiból a szokott erdészti út- akácos árok pap rét...onnan meg kéken szentlászló kisrigó sikáros....aztán levezetésképp hazafelé a 4-5 patak átkelés...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
"Akit esetleg érdekel, holnap öreguras tekerés a Pilisben. Találkozó délben Szentendrén a HÉV végállomáson."

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Hosszútávon mindenképp, de gyengébb izomzattal fenékre és combra a görkori szerintem hatékonyabb.. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pedig a rendszeres bringázás az egyik legjobb fogyókúra és erõsítés! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Asszonytárs számára lenne.
Õ vette a fejébe.
De mondjuk van egy Kellys scarpe bringája.
Amellett, hogy minek neki... (?)
;-)
Dehát nõnemû lényekkel vitázni...
:-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Jesszus atya-úristen. Micsoda Norbis cumó! Csak nem te magad akarod ezt mûvelni magaddal??? :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
túra[TátraPanoráma túrha]
szállás[Pension Karpatia]
idõpont[Szept 8-9-10]
stílus["moteles sokat mászós de meseszép túra"
jelentkezõk[KonaMano+Skiri, Rás, MészÁgi+Párja, Béla(aki MészÁGi öccse)+barátnõje, YOci+bro'+Norbi, Györgyi+Én]
szállás ára[10.220,- Sk / 2 éjszaka / 13 fõ reggelivel]

hõmérsékletileg már augusztus végére Csorba-tó és környékére éjszakára 5-8°C-ot, nappalra 13-17°C-t ígérgetnek, szóval nem elképzelhetetlen az idei havazásos túra sem...

MINDENKI HOZZON FÜRDÕRUHÁT!!!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Sajna még ma sem értem, mit te mondsz! :(

http://www.hazipatik...roduct?pid=1924
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sajna még ma sem értem, mit te mondsz! :(