Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
"A következõ projektemhez keresek embereket:"

Mennék a Tátrába jövõ héten, úgy, hogy kb szombat estére M.o.-n legyünk. Kb keddi (vagyis hamarabb nem, esetleg szerda) indulással. A tervem Zakopane-Poprad (vagy fordítva), hegyi házikókban alvással. Gyalogosan...

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Zitának innen boldog tortát!

(akit esetleg érdekel, hogy pl miért nem adódnak össze a sebességek, ajánlom: Einstein, Albert: A speciális és általános relativitás elmélete --ez egy lite verzió, sok szöveg, magyarázás, kevés képlet)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Erának utólag is Boldog Névnapot!
Zitának pedig Nagyon Sok Boldog Születésnapot.
Üdv:Thy

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Ha valaki jönne szonybatyon Mátra marcira, és nincs mivel, annak akad nálam egy hely (cél a sóstó kemping).

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Megkésve bár, de törve nem, én is csatlakoznék az elõttem szólókhoz: Boldog névnapot Era!
Nati: sajna SSS most nekem nem jön össze:(, mert Author-marcira megyek:) (Ez lesz az elsõ versenyem és már nagyon várom!)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kívánom, hogy jövõ hét pénteken is ilyen üde, napsütötte idõnk legyen, hogy el tudjunk menni egy utolsót sütögetni együtt! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Boldog névnapot kedves Era!!! :):):)

Kahlesz, akkor felvettelek a listára. Remélem lesz még meleg.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Erika Bolgog Névnapot kívánok!
SSS lehet engem is érdekelne, de kizárólag meleg idõ esetén:P

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Tényleg! Boldog névnapot Era!

Paulnak meg "hadd kopjon a nagytányér!!" :-)

Pixel, elkezdtem olvasgatni a környékrõl, rájöttem, hogy nem megyek oda. Olyan snassz. Helyette most inkább Kazahsztán, Kirgizisztán térsége érdekel :) (és Mongólia! és Kelet-Oroszország, és és és...). A dátum: elõbb-utóbb :}

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás

Evribádi!
Én szept.8 péntekre gondoltam, de felõlem lehet szombaton is, ha az többeknek jó! :)

Mi úgy néz ki Tátra Paratúrára megyünk jövõ hétvégén, ha minden jól megy.

Erának boldog névnapot kívánunk! :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Evribádi!
Én szept.8 péntekre gondoltam, de felõlem lehet szombaton is, ha az többeknek jó! :)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

Nepáli bringatúra? ^^

Dátum? :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
9-én este? Mikor lenne az indulás? Délután családi program van, de este nem elképzelhetetlen.

--Trifo

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Egy nagy kérdõjellel én is neveznék.
Mármint SSS nem maláj :-)

Mert ott biztos nagyon meleg van, azért nem.

Nepáli bringatúra? ^^

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Nati, én is mennék SSS-re, ha nem jön össze az Author-marci. Sajnos ahhoz nincs meg a kondim, úgyhogy lehet nagy bevállalás lenne...:(

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Én nagyon szívesen mennék. Persze, ha sikerül otthon is "vihar" nélkül keresztül vinni.. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Raycoon, ez azt jelenti, hogy te eljönnél? :) Talán még Eráék, Zed és Trifó is hajlandóak lesznek egy búcsú SSS-re. Így máris meglenne a csapatunk.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Emberek! Már nagyon hideg kezd lenni az idõ! Lesz köztetek olyan, aki egyáltalán hajlandó lesz eljönni a szept.9-i sütögetésre?????

Mert ha nem, akkor én is más programot tervezek magamnak szombatra.

Kezd-kezd, de nem azért lesz a tûz, hogy ne fázzunk? :)
Egyébként spec a most hétvégére "meleget" igérnek, szóval, akár egy hét múlva is az lehet..

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

Emberek! Már nagyon hideg kezd lenni az idõ! Lesz köztetek olyan, aki egyáltalán hajlandó lesz eljönni a szept.9-i sütögetésre?????

Szerintem ez már sajnos elment, rohadt hideg van. Amúgy sem tudnék menni, mert úgy néz ki, besegítek egy szimpatikus zenekarnak aznap valami fesztiválon Fehérváron - jertek oda :) Megfelelő mennyiségű sör után talán az utána következő Ossian és Tankcsapda is nyújt valami élményt :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás