Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:53
Írta 2006. augusztus 30. - 20:35

Ó Malájzia! Ó Belize naplemente fényében fürdõ atolljai! Ó Patagónia zordon hegyvidéke! Ó Botswana rõt földje és a Cape of Good Hope fehér szirtjei! Ó Új-Zéland álomföldje! Ó Himalája égigérõ csúcsai és kanadai Sziklás-hegység szívemnek oly kedves hegyei! Mikor láthatlak benneteket ismét és elõször? :jar:
:outofhere
:outofhere
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. augusztus 30. - 20:17

Lehet, lehet. Nos mennyi a maláj út?
Nagyon változnak az árak, de 200-ból ki lehet hozni a repcsit.
Írta 2006. augusztus 30. - 17:14

Lehet, lehet. Nos mennyi a maláj út?

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. augusztus 30. - 13:19

És mi van a cunámikkal meg a földrengéssel??
Az arrébb vót, meg inkább az óceánparton fulladjak meg, mint hogy a budai rakparton fújjon egy kamion alá az orkán. Ahogy a dolgok állnak, mindkettőnek hasonló lesz lassan a valószínűsége.

Írta 2006. augusztus 30. - 12:24

Pixel, hanyadikán tervezed a lemenetelt?
Csak érdeklõdés szintjén kérdeznám, hogy mennyi a repjegy a malájokhoz?
Csak érdeklõdés szintjén kérdeznám, hogy mennyi a repjegy a malájokhoz?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2006. augusztus 30. - 11:26

2. Január-február tájékán 2-3 hetes csomagos túra Malajziában. Helyi kémeim szerint nyár és nyugalom honol a vidéken akkortájt. Repülõt kell fizetni, a többi költség minimális.
És mi van a cunámikkal meg a földrengéssel??
Írta 2006. augusztus 30. - 10:19

Jaj de jó,akkor Te is jössz?Pixel, én mindenhova megyek veled, máris kihúzhatsz egy helyet.
(node a horvát az komoly!)
Én külön autóval megyek mert találkozóm van kint valakivel,és én is úgy tervezem,hogy már szerdán vagy csütörtökön leutazom

Írta 2006. augusztus 30. - 09:32

Pixel, én mindenhova megyek veled, máris kihúzhatsz egy helyet.
(node a horvát az komoly!)

Írta 2006. augusztus 29. - 19:11

engem a horvát móka érdekelne. illetve az összes, de nincs anyagi fedezet hozzá
Oké!
Úgy kell számolni, hogy marci előtt nyaralunk, és utána egyből húzunk haza még aznap, mert aztán elutazom (remélem).
Írta 2006. augusztus 29. - 18:27

engem a horvát móka érdekelne. illetve az összes, de nincs anyagi fedezet hozzá

"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2006. augusztus 29. - 18:23

Két projekthez keresek résztvevőket:
1. Parenzana maraton Horvátországban október elsején, az intermountain series (asszem) utolsó állomása. www.istra.hr/de/parenzana/anmeldung
Közbeiktatva őszi tengerparti lazulást, természetesen. Autóval 1 vagy két főt tudok vinni.
2. Január-február tájékán 2-3 hetes csomagos túra Malajziában. Helyi kémeim szerint nyár és nyugalom honol a vidéken akkortájt. Repülőt kell fizetni, a többi költség minimális.
Az indiai 9 napos MTB Himachal verseny is nyitott ügy még, lehet jelentkezni. Október 4-13 között, repcsi kb. 200e, nevezés 400 US dollár, ebből talán ki tudok csikarni kedvezményt. Kinti költség kb. 15e Ft. www.mtbhimachal.com
1. Parenzana maraton Horvátországban október elsején, az intermountain series (asszem) utolsó állomása. www.istra.hr/de/parenzana/anmeldung
Közbeiktatva őszi tengerparti lazulást, természetesen. Autóval 1 vagy két főt tudok vinni.
2. Január-február tájékán 2-3 hetes csomagos túra Malajziában. Helyi kémeim szerint nyár és nyugalom honol a vidéken akkortájt. Repülőt kell fizetni, a többi költség minimális.
Az indiai 9 napos MTB Himachal verseny is nyitott ügy még, lehet jelentkezni. Október 4-13 között, repcsi kb. 200e, nevezés 400 US dollár, ebből talán ki tudok csikarni kedvezményt. Kinti költség kb. 15e Ft. www.mtbhimachal.com
Írta 2006. augusztus 28. - 15:41

Zita, Mellon: bár a szupertitkos prodzsektrõl elég hamar, és pont a legmelegebb szituban kaptunk infót, és sjeteni lehetett azt, amit a képeken láttunk felülmúlta az elképzeléseink:
GRATULÁLUNK MINDKÉT ÉLETRE SZÓLÓ DÖNTÉSETETEKHEZ!!!
GRATULÁLUNK MINDKÉT ÉLETRE SZÓLÓ DÖNTÉSETETEKHEZ!!!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. augusztus 28. - 15:39

Ide is beírom:
Itt vannak az én képeim: http://www.kep.tar.hu/natx/50358516#2 Sajna egyelõre nem jelenik meg kis elõképben, rá kell teljesen kattintani, csak akkor fog megjelenni.
Era fotói: http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2743
Egyébként érdekes infókat találtam több helyrõl is. A romfaluhoz kapcsolódva itt egy vers:
Zúg az õszi szél, sír a falevél
Csak hordja - hordja szüntelen,
A völgyben megpihen.
Hatvan éve már! Az emlék visszajár,
Mert itt születtünk cimborám,
Itt ringatott anyánk.
Oly kedves nekünk, itt még mindent ismerünk
Fa, fû benõtte sírhalom,
Már csendes fájdalom.
Ti õsi várfalak, csillámló friss patak
Te árnyas erdõrengeteg,
Te láttad népemet!
Egy csendes völgy ölén, hol megpihen a szél,
A kis patak a sombokornak,
Csak mesél - mesél - mesél
A lányka boldog volt, még lengyel dalt dalolt,
Lengyel volt az esküvés,
S a könnyes fájdalom.
Anyánk ha altatott, s ha szépet álmodott
Ajkán lengyel szó muzsikált,
S ha kenyeret adott.
Nem voltunk gazdagok, csak dolgos emberek,
De tönkre tette életünk
A Horthy képzelet.
Egy úri szenvedély - egy pecsétes levél
Sok sápadt arcon könny pergett,
Nincs kegyelem remény.
Hol minden idegen, de menni - tûnni kell
Nyútsd kezed jó cimbora,
Hiába könnyezel.
Elszállt a sok - sok év, háborús fergeteg
És megöregedtünk mi is
Hazátlan emberek.
Az Alföld peremén van az új otthonunk
Ott él a családunk
Meghalni ott fogunk.
De most sem értem én, a szívem elmereng
De álmaimban itt vagyok
Szülõfalum Derenk.
És ha meghalok, testem megpihen
A lelkem hozzád elrepül
Szülõfalum Derenk.
Készült a 2003. évi derenki búcsúra
Írta: Bozsik Margit, derenkiek leszármazottja
Mint kiderült a Szád-várat pedig egy nõci (a tulaj felesége) védelmezte sokáig, az ellenségnek nagyon sok veszteségébe került, mire elbukott a vár. Nem semmi! Továbbá azt is lehet róla tudni, hogy az egyik láncszeme volt a Szendrõ, Krasznahorka és Torna váraival alkotott erõdítésláncolatnak, szóval nagyon fontos szerepe volt.
Itt vannak az én képeim: http://www.kep.tar.hu/natx/50358516#2 Sajna egyelõre nem jelenik meg kis elõképben, rá kell teljesen kattintani, csak akkor fog megjelenni.
Era fotói: http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2743
Egyébként érdekes infókat találtam több helyrõl is. A romfaluhoz kapcsolódva itt egy vers:
Zúg az õszi szél, sír a falevél
Csak hordja - hordja szüntelen,
A völgyben megpihen.
Hatvan éve már! Az emlék visszajár,
Mert itt születtünk cimborám,
Itt ringatott anyánk.
Oly kedves nekünk, itt még mindent ismerünk
Fa, fû benõtte sírhalom,
Már csendes fájdalom.
Ti õsi várfalak, csillámló friss patak
Te árnyas erdõrengeteg,
Te láttad népemet!
Egy csendes völgy ölén, hol megpihen a szél,
A kis patak a sombokornak,
Csak mesél - mesél - mesél
A lányka boldog volt, még lengyel dalt dalolt,
Lengyel volt az esküvés,
S a könnyes fájdalom.
Anyánk ha altatott, s ha szépet álmodott
Ajkán lengyel szó muzsikált,
S ha kenyeret adott.
Nem voltunk gazdagok, csak dolgos emberek,
De tönkre tette életünk
A Horthy képzelet.
Egy úri szenvedély - egy pecsétes levél
Sok sápadt arcon könny pergett,
Nincs kegyelem remény.
Hol minden idegen, de menni - tûnni kell
Nyútsd kezed jó cimbora,
Hiába könnyezel.
Elszállt a sok - sok év, háborús fergeteg
És megöregedtünk mi is
Hazátlan emberek.
Az Alföld peremén van az új otthonunk
Ott él a családunk
Meghalni ott fogunk.
De most sem értem én, a szívem elmereng
De álmaimban itt vagyok
Szülõfalum Derenk.
És ha meghalok, testem megpihen
A lelkem hozzád elrepül
Szülõfalum Derenk.
Készült a 2003. évi derenki búcsúra
Írta: Bozsik Margit, derenkiek leszármazottja
Mint kiderült a Szád-várat pedig egy nõci (a tulaj felesége) védelmezte sokáig, az ellenségnek nagyon sok veszteségébe került, mire elbukott a vár. Nem semmi! Továbbá azt is lehet róla tudni, hogy az egyik láncszeme volt a Szendrõ, Krasznahorka és Torna váraival alkotott erõdítésláncolatnak, szóval nagyon fontos szerepe volt.
Írta 2006. augusztus 28. - 14:26

Írta 2006. augusztus 28. - 12:35

Autóknak szerencsére nem lesz, de gyalogos és biciklis lehatjtó igen :-)
Épp ez a lényeg, nincs sok autó, és mégis könnyen elérhetõ. A macskaköves részeket leszámítva szerintem outisoknak, kocatúrázóknak nagyon jó lehetõség lesz.
Ha autóknak is építenének lehajtót, akkor pillanatok alatt betelepülnének a sziget déli részére, ahonnan jelenleg vagy kompolsz Szentendre/Dunakeszi felé, vagy vissza kell menned Tahihoz, mert csak ott van híd.
Épp ez a lényeg, nincs sok autó, és mégis könnyen elérhetõ. A macskaköves részeket leszámítva szerintem outisoknak, kocatúrázóknak nagyon jó lehetõség lesz.
Ha autóknak is építenének lehajtót, akkor pillanatok alatt betelepülnének a sziget déli részére, ahonnan jelenleg vagy kompolsz Szentendre/Dunakeszi felé, vagy vissza kell menned Tahihoz, mert csak ott van híd.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Írta 2006. augusztus 28. - 12:00

Mellon,
el kell keserítselek, szerintem nem lesz a Szentendrei szigeten lehajtó.
el kell keserítselek, szerintem nem lesz a Szentendrei szigeten lehajtó.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. augusztus 28. - 11:37

Köszönjük a jókívánságokat!
A ház a Szentistvántelep HÉV megálló felett épül, nem messze a Kevély felé induló zöld jelzés kezdetétõl.
A kitûnõ látványtervnek köszönhetõen sokan érdeklõdtek, mi is csak egy nappal elõztük meg a másik szerencsés érdeklõdõt, akinek így csak az északi oldal maradt, de úgy tûnik megveszi azt is, és még van pár érdeklõdõ a talonban. Pedig örültünk volna egy ismerõs szomszédnak.
A telek sajnos pici, 634nm a 2 lakásra, szóval túl sok zöld felület nem marad, de legalább nem kell annyi füvet nyírni. Viszont rengeteg terasz van, szóval nagy kerti partyknak nincs akadálya. Szép zöld veszi körül, így a kis telek ellenére nagyon intim lesz a környezet a domboldalban.
Nagyon remélem, hogy jó szomszédunk lesz, most ezért szurkolunk leginkább, no meg azért, hogy gond nélkül felépüljön a ház.
A lejtés megvan egy NS pályához a telekben , az eredeti terepviszonyok szerint bõ 10m szintkülönbség volt a telek alsó és felsõ (átlósan szemben) sarka között.
JÓ lesz, hogy nem kell keresztülmenni a városon a hegyekhez, és ha elkészül az M0 híd, akkor a Szentendrei sziget is közel lesz, ott egész jó aszfaltos sík tekeréseket lehet tavasszal csapni, nincs nagy forgalom, és van néhány egészen jó út.
A ház a Szentistvántelep HÉV megálló felett épül, nem messze a Kevély felé induló zöld jelzés kezdetétõl.
A kitûnõ látványtervnek köszönhetõen sokan érdeklõdtek, mi is csak egy nappal elõztük meg a másik szerencsés érdeklõdõt, akinek így csak az északi oldal maradt, de úgy tûnik megveszi azt is, és még van pár érdeklõdõ a talonban. Pedig örültünk volna egy ismerõs szomszédnak.
A telek sajnos pici, 634nm a 2 lakásra, szóval túl sok zöld felület nem marad, de legalább nem kell annyi füvet nyírni. Viszont rengeteg terasz van, szóval nagy kerti partyknak nincs akadálya. Szép zöld veszi körül, így a kis telek ellenére nagyon intim lesz a környezet a domboldalban.
Nagyon remélem, hogy jó szomszédunk lesz, most ezért szurkolunk leginkább, no meg azért, hogy gond nélkül felépüljön a ház.
A lejtés megvan egy NS pályához a telekben , az eredeti terepviszonyok szerint bõ 10m szintkülönbség volt a telek alsó és felsõ (átlósan szemben) sarka között.
JÓ lesz, hogy nem kell keresztülmenni a városon a hegyekhez, és ha elkészül az M0 híd, akkor a Szentendrei sziget is közel lesz, ott egész jó aszfaltos sík tekeréseket lehet tavasszal csapni, nincs nagy forgalom, és van néhány egészen jó út.
Képeim
Írta 2006. augusztus 28. - 10:59

Nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek mi is!
Nagyon szép helyen fogtok lakni. Klassz lesz a ház, gondolom már lassan számoljátok a napokat, hogy mikor költözhettek be.
Nagyon szép helyen fogtok lakni. Klassz lesz a ház, gondolom már lassan számoljátok a napokat, hogy mikor költözhettek be.
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 28. - 10:57

Teraszból látom van három is.
Lehet majd teraszról lépcsõre ugratni, meg tetõrõl....

Írta 2006. augusztus 28. - 10:36

Köszi 
Teraszból látom van három is. Nagyon tetszik. Szépet választottatok.
Bocsi Zitinha, látom már megírtad, hol van. Lehet, sûrûn elnézünk arra. Ti meg könnyen csatlakozhattok a túrákhoz.

Teraszból látom van három is. Nagyon tetszik. Szépet választottatok.
Bocsi Zitinha, látom már megírtad, hol van. Lehet, sûrûn elnézünk arra. Ti meg könnyen csatlakozhattok a túrákhoz.