Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2006. szeptember 06. - 14:51

Írta 2006. szeptember 06. - 13:44

Én jelentkezem!
A nevezésem már ok,az utazás is ok,viszont a szállás és kellemes társaságotok érdekelne
Ja,és lehet hogy én lemennék már szerdán
Ok, foglaltam egy 4 személyes apartmant kroáciába, Kex+Norbi+pix+Dit, 28-tól. Jó lesz így? Dit, ha 1 nappal korábban szeretnél menni, módosíthatom, de akkor azt a napot ki kell pengetni. Vagy rábeszélem a többieket a korábbi indulásra.
Írta 2006. szeptember 06. - 10:36

Így viszont azt hiszem, hogy ~szombat Bpre megyek, vagyis szombat d.u. és vasárnap egész nap szívesen mennék bringázni a környékén. Lenne másnak is kedve?
És akkor már most mondanám, hogy idén is lesz Bükki Barlangos Bivakolós túra!

Era, Paul gratula!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. szeptember 06. - 08:38

Aranyosak vagytok.

Csütörtökön tájbringás edzés lesz a Jani hegyen. 16-18 óra között indítják az embereket. Gyertek, jó móka!
Aztán este meg eltekerünk a teleholdasokkal!
Egyébként a pénteki SSS-re mi is mennénk.
Sajnos a Horvát buli ki marad.
Írta 2006. szeptember 05. - 21:55

Ha esetleg érdekel valakit, bár a TT topikban írtam, gyalogos (bár, mi keróval megyünk) túra lesz Szept 16 án Csongrád-Szeged között is "Ember a gáton" elnevezéssel. Indulás : Csongrád Vától 18órától.
Mi, kicsit késõbb indulunk, hogy élvezhessük a sötétbentekerést!!
Szólj, ha jönnél!! Vass Laci +3630/9439-398
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Írta 2006. szeptember 05. - 20:36

Írta 2006. szeptember 05. - 14:45

Én jelentkezem!Hát akkor Parenzana Marathon invitáció:
Csapjunk egy utolsó jó bulit és szaladjunk a nyár után.
Parenzana maraton Horvátországban október elsején. Szeptember 21-ig nevezés 28 ejró, távok: 70 km/1675 szint, 50km/1000 szint. Kiutazás csütörtökön 28-án, két nap lazulás a tengerparton, tán még fürdeni is lehet, evésivás-bringázás, 1-én verseny, majd 2-án reggel hazautazás (mi legalábbis jövünk, mert másnap megy a repcsi Indiába). Szállás 2x2 ágyas jól felszerelt apartmanokban (kapaszkodj) 6 euró/fõ. Fullos hotelben reggelivel és bringás vacsorával is csak 25 euró/fõ, ha valaki úri módon akar élni. Jelentkezzetek, szállást leszervezem, autókat leosztjuk.
www.parenzana.com
A nevezésem már ok,az utazás is ok,viszont a szállás és kellemes társaságotok érdekelne

Ja,és lehet hogy én lemennék már szerdán

Írta 2006. szeptember 05. - 14:28

Zsíííííííír! Köszönöm.
Pár tény:
szülinapom aug 1-én van
névnapom (Viktor), ma
párom Dawn, név szerint Erika
neki meg pár napja volt ----> jut eszembe Boldog névnapot Era!
szülinapja meg majd lesz nov 3.
Lens, a kivégzésem helyérõl és idõpontjáról pedig kérlek idõben tájékoztass, hogy illõen felöltözhessek. (Fekete bringás ruha, nrs fekete szalaggal átkötve, etc.)
Charon, mit akarsz, akkor nem is hibáztam valami nagyot, hiszen a dátum stimmelt. Akkor hát boldog névnapot, Charon!

Írta 2006. szeptember 05. - 13:28

Csapjunk egy utolsó jó bulit és szaladjunk a nyár után.
Parenzana maraton Horvátországban október elsején. Szeptember 21-ig nevezés 28 ejró, távok: 70 km/1675 szint, 50km/1000 szint. Kiutazás csütörtökön 28-án, két nap lazulás a tengerparton, tán még fürdeni is lehet, evésivás-bringázás, 1-én verseny, majd 2-án reggel hazautazás (mi legalábbis jövünk, mert másnap megy a repcsi Indiába). Szállás 2x2 ágyas jól felszerelt apartmanokban (kapaszkodj) 6 euró/fő. Fullos hotelben reggelivel és bringás vacsorával is csak 25 euró/fő, ha valaki úri módon akar élni. Jelentkezzetek, szállást leszervezem, autókat leosztjuk.
www.parenzana.com
vendég_Charon_*
Írta 2006. szeptember 05. - 12:12

Pár tény:
szülinapom aug 1-én van
névnapom (Viktor), ma
párom Dawn, név szerint Erika
neki meg pár napja volt ----> jut eszembe Boldog névnapot Era!
szülinapja meg majd lesz nov 3.
Lens, a kivégzésem helyérõl és idõpontjáról pedig kérlek idõben tájékoztass, hogy illõen felöltözhessek. (Fekete bringás ruha, nrs fekete szalaggal átkötve, etc.)
Írta 2006. szeptember 05. - 11:45

Írta 2006. szeptember 04. - 12:32

Írta 2006. szeptember 04. - 09:53

Elõször is: Era -még beleférek- Kívánom, hogy ne csak a névnapod legyen boldog az Életedben!
Másodszor: Trifo: sajnálom a kerót... ez kicsit borzacskó!!
Harmadszor: valaki jön sikondára??
Negyedszer: satöbbbbi...
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Írta 2006. szeptember 04. - 09:16

Dante: nekem biztos hogy csak egy lájtos hálózsák nem lesz elég, mert már irtóra hideg van ott éjjel. Mondjuk abban nem kételkedem, hogy te bírnád így is.
Írta 2006. szeptember 03. - 19:49

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2006. szeptember 03. - 15:48

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2006. szeptember 03. - 08:41

Ha addig kevés esõ esik és olyan szép meleg lesz, mint ezen a hétvégén volt, megszervezem péntekre az SSS-t Sikárosra.
Hangsúlyozom, ezt azok kedvéért teszem péntekre, akik mindig panaszkodtak, hogy nem tudnak hétköznap eljönni. Szóval csak tessék jelentkezni, örömmel várunk mindenkit!
Írta 2006. szeptember 02. - 15:10

-nõi cuccok halomszámra (kerékpárok, bukók, táskák, ruházat...)
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. szeptember 02. - 14:44

Hajnalban hazaértünk nagymesszibõl, 30kiló papírral és milliónyi új infóval fejünkben felturbózva... Mielõtt még bármi mást is írnék minden névnaposnak és szülinaposnak, kaikrõl "lemaradtam" az elmúlt 5 napban utólag is BOLDOG NÉVNAPOT és BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
A ParaTatraTúrásoknak:
aki tévét mer' nézni, magára vessen... az ember mindig mondogatja, hogy perszepersze a média ígymegúgy felfújja a dolgot, de vhogy sose "gondolja" nagyon komolyan mindaddig, míg nem kerül egy személyesen vagy legalábbis elég közelrõl érintett témába. Nálunk Istinek a felesége Nyitrai, így totálisan belelát a dolgokba... Persze már sejthetitek mit akarok kihozni: semmi atrocitást sose nem tapasztaltak arra, még nem is hallottak ilyenrõl... Mondjuk amikor a médiákban azt harsogják, hogy szegény madzsar srácot megverték, igen, de már egy hete, igen, no persze mert félt, azért nem mondta idáig senkinek, no igen, ez így volt, persze a kutyuskáját is megrugdosták, természetesen, hát hogyne, ezek a szlovákok már csak ilyenek...................................igen, persze, hát hogyne
No juróbájk: mivel úgy is dömping lesz ebbõl a témából az újságokban, nem sok mindent pötyögnék ide. Fotókat rakok fel nem sokára, ha vkit érdekel nézegesse végig a 270képet. Igazából sok jó újdonság volt idén, no meg persze több kilónyit nyomó világhülyesége is... A "teszt" pálya brutálisan szemet gyönyörködtetõre sikerült, hát nem elõször csinálták az tuti...
Amit tendenciának véltem:
-chopper/cruiser mánia lecsengõben, 3-4 cégnél voltak már csak
-vagy a nagyon letisztult vagy a nagyon extrém design túl súlyban
-rókás villák dömpingben mindenhol
-hidroforming forever and everywhere
-trekking/fittness nevezzük a gyereket bárhogyis egyre nagyobb teret kap
-védõfelszerelések fejlõdése/elõtérbe kerülése (fényvisszaverõs cuccok, bukók, stb)
no most ennyi...
fotók hamarosan keptaron

péef off
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. szeptember 01. - 22:34