Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Pixel : és ha még szükség lenne szállásra,tudsz intézni?

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

Én jelentkezem!
A nevezésem már ok,az utazás is ok,viszont a szállás és kellemes társaságotok érdekelne :)
Ja,és lehet hogy én lemennék már szerdán :)

Ok, foglaltam egy 4 személyes apartmant kroáciába, Kex+Norbi+pix+Dit, 28-tól. Jó lesz így? Dit, ha 1 nappal korábban szeretnél menni, módosíthatom, de akkor azt a napot ki kell pengetni. Vagy rábeszélem a többieket a korábbi indulásra.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Úgy néz ki, hogy a Tátra projektem nem jön össze :(

Így viszont azt hiszem, hogy ~szombat Bpre megyek, vagyis szombat d.u. és vasárnap egész nap szívesen mennék bringázni a környékén. Lenne másnak is kedve?

És akkor már most mondanám, hogy idén is lesz Bükki Barlangos Bivakolós túra! :) Tehát ne tessenek elfelejteni, elõre láthatólag az idõpont január vége - február eleje.

Era, Paul gratula!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nagyon köszönöm a jó kívánságokat!
Aranyosak vagytok. :)

Csütörtökön tájbringás edzés lesz a Jani hegyen. 16-18 óra között indítják az embereket. Gyertek, jó móka!

Aztán este meg eltekerünk a teleholdasokkal!

Egyébként a pénteki SSS-re mi is mennénk.
Sajnos a Horvát buli ki marad.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Sziasztok!

Ha esetleg érdekel valakit, bár a TT topikban írtam, gyalogos (bár, mi keróval megyünk) túra lesz Szept 16 án Csongrád-Szeged között is "Ember a gáton" elnevezéssel. Indulás : Csongrád Vától 18órától.
Mi, kicsit késõbb indulunk, hogy élvezhessük a sötétbentekerést!!

Szólj, ha jönnél!! Vass Laci +3630/9439-398

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Stipistopi egy apartmanhely. Hoz valaki békalábat? :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Hát akkor Parenzana Marathon invitáció:

Csapjunk egy utolsó jó bulit és szaladjunk a nyár után.

Parenzana maraton Horvátországban október elsején. Szeptember 21-ig nevezés 28 ejró, távok: 70 km/1675 szint, 50km/1000 szint. Kiutazás csütörtökön 28-án, két nap lazulás a tengerparton, tán még fürdeni is lehet, evésivás-bringázás, 1-én verseny, majd 2-án reggel hazautazás (mi legalábbis jövünk, mert másnap megy a repcsi Indiába). Szállás 2x2 ágyas jól felszerelt apartmanokban (kapaszkodj) 6 euró/fõ. Fullos hotelben reggelivel és bringás vacsorával is csak 25 euró/fõ, ha valaki úri módon akar élni. Jelentkezzetek, szállást leszervezem, autókat leosztjuk.
www.parenzana.com

Én jelentkezem!
A nevezésem már ok,az utazás is ok,viszont a szállás és kellemes társaságotok érdekelne :)
Ja,és lehet hogy én lemennék már szerdán :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Zsíííííííír! Köszönöm. :)

Pár tény:
szülinapom aug 1-én van
névnapom (Viktor), ma
párom Dawn, név szerint Erika
neki meg pár napja volt ----> jut eszembe Boldog névnapot Era!
szülinapja meg majd lesz nov 3.

Lens, a kivégzésem helyérõl és idõpontjáról pedig kérlek idõben tájékoztass, hogy illõen felöltözhessek. (Fekete bringás ruha, nrs fekete szalaggal átkötve, etc.)

Charon, mit akarsz, akkor nem is hibáztam valami nagyot, hiszen a dátum stimmelt. Akkor hát boldog névnapot, Charon! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Hát akkor Parenzana Marathon invitáció:

Csapjunk egy utolsó jó bulit és szaladjunk a nyár után.

Parenzana maraton Horvátországban október elsején. Szeptember 21-ig nevezés 28 ejró, távok: 70 km/1675 szint, 50km/1000 szint. Kiutazás csütörtökön 28-án, két nap lazulás a tengerparton, tán még fürdeni is lehet, evésivás-bringázás, 1-én verseny, majd 2-án reggel hazautazás (mi legalábbis jövünk, mert másnap megy a repcsi Indiába). Szállás 2x2 ágyas jól felszerelt apartmanokban (kapaszkodj) 6 euró/fő. Fullos hotelben reggelivel és bringás vacsorával is csak 25 euró/fő, ha valaki úri módon akar élni. Jelentkezzetek, szállást leszervezem, autókat leosztjuk.
www.parenzana.com

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Zsíííííííír! Köszönöm. :)

Pár tény:
szülinapom aug 1-én van
névnapom (Viktor), ma
párom Dawn, név szerint Erika
neki meg pár napja volt ----> jut eszembe Boldog névnapot Era!
szülinapja meg majd lesz nov 3.

Lens, a kivégzésem helyérõl és idõpontjáról pedig kérlek idõben tájékoztass, hogy illõen felöltözhessek. (Fekete bringás ruha, nrs fekete szalaggal átkötve, etc.)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Charon, nagyon boldog szülinapot kívánunk neked! Plussz sok egészséget és feledhetetlen tekeréseket.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szeva Tyito! Szerintem mi jönni fogunk, csak még nem 100%.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Sziasztok Kamperkák!
Elõször is: Era -még beleférek- Kívánom, hogy ne csak a névnapod legyen boldog az Életedben!

Másodszor: Trifo: sajnálom a kerót... ez kicsit borzacskó!!

Harmadszor: valaki jön sikondára??

Negyedszer: satöbbbbi...

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Trifó: de akkor pont jó lesz az idõzítés, mert legalább lesz hol aludnod - ráadásul egy szép zöld, csendes helyen! ;)

Dante: nekem biztos hogy csak egy lájtos hálózsák nem lesz elég, mert már irtóra hideg van ott éjjel. Mondjuk abban nem kételkedem, hogy te bírnád így is.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ja, hogy jövõ péntek az SSS? Én azt hittem, most péntek (tegnapelõtt). Még sajnálkoztam is, hogy már megint kimaradok, mert éppen dögrováson voltam. Köv péntek meg már megintcsak kérdéses, mivel addigra lehet, hogy atomjaira szétverik a házunkat.

--Trifo

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Értem én, értem én. Poén lenne, onnan menni direktbe "Börzsönyi Szivató"-ra. Mellesleg BEAC után semmi sem lehet "szivató". Szerintem. ;) Ha az idõ jó, én megyek! (ha jól értem egy lite hálózsák kell, s semmi más)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
SSS

Ha addig kevés esõ esik és olyan szép meleg lesz, mint ezen a hétvégén volt, megszervezem péntekre az SSS-t Sikárosra.

Hangsúlyozom, ezt azok kedvéért teszem péntekre, akik mindig panaszkodtak, hogy nem tudnak hétköznap eljönni. Szóval csak tessék jelentkezni, örömmel várunk mindenkit!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
még egyet elfelejtettem:
-nõi cuccok halomszámra (kerékpárok, bukók, táskák, ruházat...)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hejhej!
Hajnalban hazaértünk nagymesszibõl, 30kiló papírral és milliónyi új infóval fejünkben felturbózva... Mielõtt még bármi mást is írnék minden névnaposnak és szülinaposnak, kaikrõl "lemaradtam" az elmúlt 5 napban utólag is BOLDOG NÉVNAPOT és BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

A ParaTatraTúrásoknak:
aki tévét mer' nézni, magára vessen... az ember mindig mondogatja, hogy perszepersze a média ígymegúgy felfújja a dolgot, de vhogy sose "gondolja" nagyon komolyan mindaddig, míg nem kerül egy személyesen vagy legalábbis elég közelrõl érintett témába. Nálunk Istinek a felesége Nyitrai, így totálisan belelát a dolgokba... Persze már sejthetitek mit akarok kihozni: semmi atrocitást sose nem tapasztaltak arra, még nem is hallottak ilyenrõl... Mondjuk amikor a médiákban azt harsogják, hogy szegény madzsar srácot megverték, igen, de már egy hete, igen, no persze mert félt, azért nem mondta idáig senkinek, no igen, ez így volt, persze a kutyuskáját is megrugdosták, természetesen, hát hogyne, ezek a szlovákok már csak ilyenek...................................igen, persze, hát hogyne

No juróbájk: mivel úgy is dömping lesz ebbõl a témából az újságokban, nem sok mindent pötyögnék ide. Fotókat rakok fel nem sokára, ha vkit érdekel nézegesse végig a 270képet. Igazából sok jó újdonság volt idén, no meg persze több kilónyit nyomó világhülyesége is... A "teszt" pálya brutálisan szemet gyönyörködtetõre sikerült, hát nem elõször csinálták az tuti...
Amit tendenciának véltem:
-chopper/cruiser mánia lecsengõben, 3-4 cégnél voltak már csak
-vagy a nagyon letisztult vagy a nagyon extrém design túl súlyban
-rókás villák dömpingben mindenhol
-hidroforming forever and everywhere
-trekking/fittness nevezzük a gyereket bárhogyis egyre nagyobb teret kap
-védõfelszerelések fejlõdése/elõtérbe kerülése (fényvisszaverõs cuccok, bukók, stb)

no most ennyi...
fotók hamarosan keptaron
:)
péef off

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Zita, boldog szülinapot tõlünk is! :)