Talán ez a legjobb topik ahová fordulnék segítségért.
"Rubint Réka-Add önmagad."-ügyben tudna valaki segíteni?
Priviben,vagy valami.
;-)
Köszöntem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:53
Írta 2006. augusztus 22. - 20:03

"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2006. augusztus 22. - 16:12

Mi errefelé jártunk idén nyáron: képek
Nem volt rossz, megyünk jövõre is!
Csak bringát nem látni a képeken
Nem volt rossz, megyünk jövõre is!

Csak bringát nem látni a képeken

Írta 2006. augusztus 22. - 14:52

Írta 2006. augusztus 22. - 14:40

Sziasztok! Visszatértem a Balcsiról, ahol nyaralás helyett 2 hétig melóztam!
Na sebaj,most már lehet újra bringázni!
Hurrá!!!Lesz vhova vmi jó kis tekerés a 7végén? Tudtok ajánlani vmit?

Na sebaj,most már lehet újra bringázni!

Írta 2006. augusztus 22. - 09:41

Én is a tévébõl néztem a katasztrófát. Épp a vihar elõtt értünk haza a hétvégi tájbringa versenyrõl.
Tájbringa edzések lesznek csütörtökönként!
Gyertek!
http://forum.bikemag...p?t=1640&page=4
Tájbringa edzések lesznek csütörtökönként!
Gyertek!
http://forum.bikemag...p?t=1640&page=4
Írta 2006. augusztus 21. - 16:45

Igen, Szammer.
Ha valaki szeretne menni saalbach-ba és nincs transzportja, akkor a Norbinál még lenne hely!
Ha valaki szeretne menni saalbach-ba és nincs transzportja, akkor a Norbinál még lenne hely!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2006. augusztus 21. - 14:37

Hali!
Nem tudjátok ki, és hol keresett még a 24h-s csapatba embereket? Tán Szemmer, vagy nemtom...
Holnap tán teszek fel képeket a nyaralásról...
Üdv,és köszi!
Thy
Nem tudjátok ki, és hol keresett még a 24h-s csapatba embereket? Tán Szemmer, vagy nemtom...
Holnap tán teszek fel képeket a nyaralásról...
Üdv,és köszi!
Thy
Írta 2006. augusztus 21. - 11:41

Zita, éljen a bringázás, bizony! Mi is a Mátrából jöttünk tegnap este, mikor hallottuk, mi történik épp.
Raycoon, szép kis sztori, örülök, hogy megúsztátok, és hogy még emellett segítettetek is másoknak!!!
Raycoon, szép kis sztori, örülök, hogy megúsztátok, és hogy még emellett segítettetek is másoknak!!!

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. augusztus 21. - 11:24

Hmm, mi is túléltük. Babára otthon vigyázott a "nagyi".. Ez volt a második szabad esténk négyhónap alatt.
Vadregényes volt, biciklivel mentünk ki, persze késéssel, mert a kiscsaj kétszer is kért vacsit..
Talán ez volt a szerencsénk. Az Andrássyn kapott el a vihar egy homokfal személyében. Egy ideig nem láttunk, majd ropogott a fogunk alatt mindenféle, de nem tartott sokáig, mert megjött az esõ is, ami gyorsan kimosott minket kívül-belül. Olyan volt az Andrássy, mint a filmekben a világvége. Tekerni sem lehetett. Beálltam egy kapualjba, de akkora volt a szél, hogy a páromat nekem kellett bevonszolni, nem tudta megtenni azt a 3 és fél métert.. Tõlünk 10 méterre leszakadt egy fa fele, amit késõbb vagy 10-en húztunk el. A szélre jellemzõ volt, hogy ezt a fát játszi könnyedséggel fújta rá az autókra, miután letörte..
Borzalmas volt látni, ahogy menekültek az emberek, pláne azokat, akik nagyon kicsi gyerekekkel voltak!
Jja, mi nem pánikoltunk be, és szerencsére nem is voltunk benne a pánikolok közepében. Megvártuk, míg eláll a szél és az esõ, addig segítettünk, akiknek tudtunk, majd amikor a tömeg nagyrésze elmenekült, szépen elkezdtünk hazasétálni.. A páromnál szerencsére volt száraz ruha, felkészült, így õ nem fázott.. De a biztonság kedvéért hazavitettem faterral..
Vadregényes volt, biciklivel mentünk ki, persze késéssel, mert a kiscsaj kétszer is kért vacsit..

Borzalmas volt látni, ahogy menekültek az emberek, pláne azokat, akik nagyon kicsi gyerekekkel voltak!
Jja, mi nem pánikoltunk be, és szerencsére nem is voltunk benne a pánikolok közepében. Megvártuk, míg eláll a szél és az esõ, addig segítettünk, akiknek tudtunk, majd amikor a tömeg nagyrésze elmenekült, szépen elkezdtünk hazasétálni.. A páromnál szerencsére volt száraz ruha, felkészült, így õ nem fázott.. De a biztonság kedvéért hazavitettem faterral..
Írta 2006. augusztus 21. - 10:51

Jelentem, mi megúsztuk, köszönhetõen annak, hogy fél 9-kor értünk haza vasárnapi bringatúránkról, és kellõképpen fáradtak voltunk ahhoz, hogy a tévébõl nézzük a nagy látványosságot. Így hát szerencsére otthon maradtunk, meg az is nagy szerencse, hogy még idõben hazaértünk a bringákkal.
Szóval éljen a bringázás!
Szóval éljen a bringázás!

Írta 2006. augusztus 21. - 09:50

Az emberi hülyeségrõl egy jó írás: http://comment.blog....12645#more12645
Ott is a "Elvitte a vihar a Tv2-t és az MTV-t" címû.
Hahó, topiklakók! Ti túléltétek a tegnapot? Remélem nem kellett részt vennetek a milliós tömeg pánikjában és menekülésében.
Ott is a "Elvitte a vihar a Tv2-t és az MTV-t" címû.
Hahó, topiklakók! Ti túléltétek a tegnapot? Remélem nem kellett részt vennetek a milliós tömeg pánikjában és menekülésében.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. augusztus 17. - 14:48

túraTátraPanoráma túrha
szállásPension Karpatia
idõpontSzept 8-9-10
stílus"moteles sokat mászós de meseszép túra"
eddigi jelentkezõkKonaMano+Skiri, Rás, MészÁgi+Párja, YOci+2bro', Györgyi+Én
kérdesesenburce? Zita+Mellon?
induláspénteken munka után, ami uszkve 5-6órát jelent
a szállás ára 800,- Sk / éj / szoba (2 fõ) + 30,- Sk / éj / fõ IFA, már tisztázom, hogy pótágyazható-e, és hogy idén is tartalmazza-e az ár a reggelit.
hõmérsékletileg már augusztus végére Csorba-tó és környékére éjszakára 5-8°C-ot, nappalra 13-17°C-t ígérgetnek, szóval nem elképzelhetetlen az idei havazásos túra sem...
úgy fest két kisbusszal megyünk, azaz
bus no1 (max cap.9): 3
bus no2 (max cap.8): 1
jelentkezni a szabad helyekre legkésõbb jövõhét szerdáig lehet!
szállásPension Karpatia
idõpontSzept 8-9-10
stílus"moteles sokat mászós de meseszép túra"
eddigi jelentkezõkKonaMano+Skiri, Rás, MészÁgi+Párja, YOci+2bro', Györgyi+Én
kérdesesenburce? Zita+Mellon?
induláspénteken munka után, ami uszkve 5-6órát jelent
a szállás ára 800,- Sk / éj / szoba (2 fõ) + 30,- Sk / éj / fõ IFA, már tisztázom, hogy pótágyazható-e, és hogy idén is tartalmazza-e az ár a reggelit.
hõmérsékletileg már augusztus végére Csorba-tó és környékére éjszakára 5-8°C-ot, nappalra 13-17°C-t ígérgetnek, szóval nem elképzelhetetlen az idei havazásos túra sem...
úgy fest két kisbusszal megyünk, azaz
bus no1 (max cap.9): 3
bus no2 (max cap.8): 1
jelentkezni a szabad helyekre legkésõbb jövõhét szerdáig lehet!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. augusztus 16. - 16:42

Charon, tök jó lehetett! Egyébként a természetben sosem vagyunk egyedül, hisz mindig ott van rengeteg más lény is körülöttünk.
A géped jó egészségi állapota most akkor azt jelenti, hogy SSS-re is eljöttök velünk?
A géped jó egészségi állapota most akkor azt jelenti, hogy SSS-re is eljöttök velünk?
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 16. - 09:50

Sziget - Prodigy koncert este.
Arrafele a kerékpárúton is parkoltak SORBAN A BETONKORDONON BELÜL IS!
Illetve kerülni kellett, hogy ne a birkák között kelljen tekerni.
A hévek mind dugig voltak és sûrítve jártak egyébként is.
Arrafele a kerékpárúton is parkoltak SORBAN A BETONKORDONON BELÜL IS!
Illetve kerülni kellett, hogy ne a birkák között kelljen tekerni.
A hévek mind dugig voltak és sûrítve jártak egyébként is.
Írta 2006. augusztus 16. - 09:13

Charon: most már értem. Hiányoltam a szokásos széles mosolyt. Szép nagyot tekertél. 
Szerinted mi lehetett az oka, hogy úgy hömpölygött a tömeg a Margithídon?

Szerinted mi lehetett az oka, hogy úgy hömpölygött a tömeg a Margithídon?
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 16. - 09:06

Csak nme láncszakadást láthatunk az egyik lillafüredi képen? :-D
Tipikus Para-túra.
Erának szió!
Tegnap olyan fáradt voltam, amikor köszöntem neked, hogy nem is tudtam hirtelen, hogy kinek köszönök, csak azt, hogy ismerlek.
Szabin voltam egy napig és felavattam igazi terepen az nrs-t. Valahogy eddig még sosem jött össze, hogy egyedül tekerjek egy teljes napot a hegyek között. Nos 120 kilcsinél jártam éppen és azt bizony nyomtam neki rendesen pihenõn nélkül, azért voltam zombi.
Voltam HHH, Virágos-nyereg, Köves-bérc, Kevély nyereg, Hosszú-hegy, zöld jelzésen fel a gerincre, Pilis-tetõ szerpentinen egészen a bunkerekig, Dobogó-kõ, sárga jelen Fagyos-katona, aztán próbáltam átjutni Lajosforás fele, de olyan szar volt a jelölés és olyan dzsindzsa volt, hogy fogalmam sincs hogyan, de Sikárosra lyukadtam ki.
Láttam õzeket, vaddisznót, siklót, rikoltozó madarakat, és amikor megálltam valahol az erdõben egy percre, minden elkezdett mozogni körülöttem. Csupa élet mindenfele. Hihetelenül megnyugtató egyedül az erdõben tekerni. Embert hála égnek csak panorámaúton láttam!
Bájdövéj az nrs ultrabrutál jól mászik a köves emelkedõkön, csak nem szabad a gumikat és a rugóstagot/telót sem túlfújni. Salának itt köszi a telószervízt, most már tökéletesen mûködik végre. Nagy élmény volt száguldozni a sötét erdõben mindenféle singletrack ösvényeken.
Tipikus Para-túra.
Erának szió!
Tegnap olyan fáradt voltam, amikor köszöntem neked, hogy nem is tudtam hirtelen, hogy kinek köszönök, csak azt, hogy ismerlek.

Szabin voltam egy napig és felavattam igazi terepen az nrs-t. Valahogy eddig még sosem jött össze, hogy egyedül tekerjek egy teljes napot a hegyek között. Nos 120 kilcsinél jártam éppen és azt bizony nyomtam neki rendesen pihenõn nélkül, azért voltam zombi.
Voltam HHH, Virágos-nyereg, Köves-bérc, Kevély nyereg, Hosszú-hegy, zöld jelzésen fel a gerincre, Pilis-tetõ szerpentinen egészen a bunkerekig, Dobogó-kõ, sárga jelen Fagyos-katona, aztán próbáltam átjutni Lajosforás fele, de olyan szar volt a jelölés és olyan dzsindzsa volt, hogy fogalmam sincs hogyan, de Sikárosra lyukadtam ki.
Láttam õzeket, vaddisznót, siklót, rikoltozó madarakat, és amikor megálltam valahol az erdõben egy percre, minden elkezdett mozogni körülöttem. Csupa élet mindenfele. Hihetelenül megnyugtató egyedül az erdõben tekerni. Embert hála égnek csak panorámaúton láttam!
Bájdövéj az nrs ultrabrutál jól mászik a köves emelkedõkön, csak nem szabad a gumikat és a rugóstagot/telót sem túlfújni. Salának itt köszi a telószervízt, most már tökéletesen mûködik végre. Nagy élmény volt száguldozni a sötét erdõben mindenféle singletrack ösvényeken.

Írta 2006. augusztus 15. - 21:17

Írta 2006. augusztus 15. - 08:57

Burce, látom 100%-osan kihasználtátok a Máv nyújtotta kerékpárszállítási lehetõséget.

Írta 2006. augusztus 15. - 08:46

Para, Burce, nagyon szép vidék a Bükk. Szenzációs képeket csináltatok!
Írta 2006. augusztus 15. - 08:28

TátraPanoráma túrha - Karpatia-motel - Szept8-9-10 - moteles sokat mászós de meseszép túra
eddigi jelentkezõk: KonaMano+Skiri, Rás, MészÁgi+Párja, YOci+2bro', Györgyi und Én
kérdesesen: burce? Zita+Mellon?
indulás pénteken munka után, ami uszkve 5-6órát jelent...
eddigi jelentkezõk: KonaMano+Skiri, Rás, MészÁgi+Párja, YOci+2bro', Györgyi und Én
kérdesesen: burce? Zita+Mellon?
indulás pénteken munka után, ami uszkve 5-6órát jelent...
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák