Azt, hogy ha 15 percen belül eszedbe jut valami , mellé tudod még írni úgy, hogy megnyomod ezt a gombotUtoljára Rave_Ace módosította Tegnap, 19:03-kor.
ez mit jelent?

ha te nem teszed megteszem én;)
Azt, hogy ha 15 percen belül eszedbe jut valami , mellé tudod még írni úgy, hogy megnyomod ezt a gombotUtoljára Rave_Ace módosította Tegnap, 19:03-kor.
ez mit jelent?
De vicces mert a leirasban Manitu villa van a kepen meg hatarozottan Tora...hmm...
RAUH-Welt
B E G R I F F
igen az Evansben dolgozom a Waterloo-The Cut uzletben. Mi elsosorban outikat, meg hibrideket tartunk a boltban, de meg tudunk rendelni barmit amit forgalmazunk.ez a ti boltotok weboldala?
nagyon szemezek egy Trek 6500 07'-tel
RAUH-Welt
B E G R I F F
netes oldal: ebay.co.uk, nagyon jo veteleket lehet kifogni, neha a nagykerar alatt vannak uj cuccok.... jo lenne valami internetes oldal mint itt a bikemag apro. nem is gondoltam volna, hogy ez kulfoldon ilyen nehez lesz. aszittem bemegyek egy boltba es elamulok majd a valasztektol...
Epitest felejtsd el itt kint. Tenyleg...nagyon dragak kulon az alkatreszek...amugy nemtom milyen boltba mentel be, de itt Londonban tenyleg elamul az ember a valasztektol.tamaska: mit jelent az a nalatok? csak nem ott melozol? milyen markak vannak? nekem valami merida mattst se kaliberu canga kene, de itt a meridat csak hirbol ismerik, en meg nem tudom GT-be vagy Scott-ba melyik lenne a nyero nekem... lehet, hogy epittetni kene egy bringat, de ahhoz viszont keresni kene valami olcsob boltot.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem...nincs jegyem (keson jutott eszembe), es nem adok ki ra 10 fontot vagy mennyit...holnap Halloween ruhat keresek Camden Townban...meghivtak egy Partyra. Viiiiiiiite nem jossz?
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F