Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Londoniak here!:D

- - - - -

• Please log in to reply
230 replies to this topic

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

Utoljára Rave_Ace módosította Tegnap, 19:03-kor.

ez mit jelent?

Azt, hogy ha 15 percen belül eszedbe jut valami , mellé tudod még írni úgy, hogy megnyomod ezt a gombot Feltöltött kép.
ha te nem teszed megteszem én;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

De vicces mert a leirasban Manitu villa van a kepen meg hatarozottan Tora...hmm...

altalaban azert, mert az amerikai specifikaciot teszik a weblapra/katalogusba, de van kulon europaba szant modell. es amerikanak lehet olcsobb a manitou, de europaban meg mar inkabb egy ugyanolyan kategorias RS eri meg jobban.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

ez a ti boltotok weboldala?

nagyon szemezek egy Trek 6500 07'-tel :)

igen az Evansben dolgozom a Waterloo-The Cut uzletben. Mi elsosorban outikat, meg hibrideket tartunk a boltban, de meg tudunk rendelni barmit amit forgalmazunk.

Amugy jok az uj Trek-ek, tetszik az uj nyereguk...a tavalyi szerintem ratyi, sajna nekem is olyan van :(
De vicces mert a leirasban Manitu villa van a kepen meg hatarozottan Tora...hmm...

Ha van vmi konkret sikits!! ;) Legkozelebb hetfon dolgozom.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
Utoljára Rave_Ace módosította Tegnap, 19:03-kor.

ez mit jelent?

lattam nightmare before chrismas cuccokat, de nem tudom hol vettek. en is szeretnek majd venni, mert nagyon bejon :) mint az avatarombol is latszik... :D

ez a ti boltotok weboldala?

nagyon szemezek egy Trek 6500 07'-tel :)
Egy jó nõt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Szoliver ennyi penzert mar kaphatsz jo gepet!!!
Pl Specialized Hardrock Pro 07, vagy Trek 6000 legalabbis nalunk az Evans Cyclesben mindketto 550 font

www.evanscycles.com bar a kollegak szerint nem ez a legjobb kereskedo halozat.
esetleg vehetsz akcios idei modellt: Kona Caldera (580 font) Hayes hidraulikus tarcsafekes es Xt hatso Deore elso valtos nyamiii...de lecsekkoltam es sajnos csak rendelesre mukszik, mert csak a raktarban van "22-es (marmint a bolt megrendeli, lecsekkolod, teccik elviszed, nem, nem, szoval maceras, ketszer kell felutazni, vagy ha akarod en meg tudom rendelni barmelyiket deposit nelkul, csak meg kell dumcsizni)

Tenyleg Brightonban lattal Nightemare Before Christamastos polot...itt Londonban tok sok van, meg hatizsak is :D Csiniii

Amugy Londonban annyira nem ismerem meg a canga boltokat, de azt tudom, hogy van egy rohadt nagy Evans Cycles a Spitalfields, "The Cavern" 1. Market Street-en (off Brushfield Street) A London Bridge-hez kozel es mellette van egy CyclesSurgery is.

En szombaton dolgozom, vasarnap nem, ha gondolod nem muszaj egyedul csellengened, de sajna vasarnap nincsenek 8 orat nyitva a boltok.

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
a mennyit szansz ra fogos kerdes, max 5-600 font amit koltenek ra. a felhasznalas pedig cc, turazgatas angliaban, es ha talalok itt maratont, akkor ott is szeretnek majd indulni tavasszal.

tenyleg! valaki ismer itteni maratonokat? sussex es kornyeke egyelore :)

az internetes oldalakkal az a bajom, hogy egyelore nincs fix lakcimem, es nem tudok rendelni neten, mert nincs dombornyomott kartyam meg itt kint. illetve elvileg mar van, gyakorlatilag meg nem kaptam meg.

londonba mondhatnatok egy-ket cimet ahova valoban erdemes elmenni akkora bolt es nem tul draga. a hetvegem szabad, asszony dolgozik, asszem felugrok korulnezni :)
Egy jó nõt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
cyclesurgery.com

ilyenek vannak, mint specialized, marin, ridgeback [fujj], orange, santa cruz, intense, giant. meg pashley/brompton/dahon - de ezek nem hiszem hogy erdekelnenek. asszem arulunk meg trek-et is, de az eleg ritkas.

legolcsobb monti a sbc06 hardrock sport 300fontert.

de vannak nagyon jok learazva. a 2006-osok. csak ugye mar nincsenek minden meretben. bar a 21" az nem a legkaposabb meret, szal inkabb 18-ast lenne nehez talalni.

mennyit is szansz ra? milyen felhasznalas?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

... jo lenne valami internetes oldal mint itt a bikemag apro. nem is gondoltam volna, hogy ez kulfoldon ilyen nehez lesz. aszittem bemegyek egy boltba es elamulok majd a valasztektol...

netes oldal: ebay.co.uk, nagyon jo veteleket lehet kifogni, neha a nagykerar alatt vannak uj cuccok.

Komplett uj bringak most sok helyen le vannak arazva (2006-osok), ez a legjobb idopont ha venni akarsz.
Epitesen akkor erdemes gondolkodni, ha van annyi penzed amibol pl kijonne egy scott csucsgep, de inkabb egyedit akarsz. Epittetni persze meg dragabb, de itt mar ugysem szamit az ar...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

tamaska: mit jelent az a nalatok? csak nem ott melozol? milyen markak vannak? nekem valami merida mattst se kaliberu canga kene, de itt a meridat csak hirbol ismerik, en meg nem tudom GT-be vagy Scott-ba melyik lenne a nyero nekem... lehet, hogy epittetni kene egy bringat, de ahhoz viszont keresni kene valami olcsob boltot.

Epitest felejtsd el itt kint. Tenyleg...nagyon dragak kulon az alkatreszek...amugy nemtom milyen boltba mentel be, de itt Londonban tenyleg elamul az ember a valasztektol.

A boltban amugy ahol en dolgozok a rendeles ugy mukszik, hogy ha nem tetszik akkor nem kell megvenned. Amugy meg milyen dolog az hogy nem tartanak 21"-os cangat...jo rajuk kene piritani! Khmm! :)

Tenyleg mennyi penzt szannal a businessre?

Brigthton hmmm...mult hetre terveztem, hogy leugrom oda vonattal cangazni egyet a tengerparon, de sajna pont levert a labamrol a takonykor...most hetvegen meg bulizom...haha, de ami kesik nem mulik!!! :D

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
azt nagyon megkoszonnem, mert eleg remenytelennek tunik a dolog egyelore. 3 boltot talaltam eddig, de mind a harom uj cangakkal foglalkozik amik nem igazan voltak az en arkategoriamban, es 21"-os cangat alapbol nem is tartanak. azt mondtak az egyik helyen, hogy nezzem ki a neten, hogy mit akarok es megrendelik nekem. de en szeretnem megnezni elotte. jo lenne valami internetes oldal mint itt a bikemag apro. nem is gondoltam volna, hogy ez kulfoldon ilyen nehez lesz. aszittem bemegyek egy boltba es elamulok majd a valasztektol...

tamaska: mit jelent az a nalatok? csak nem ott melozol? milyen markak vannak? nekem valami merida mattst se kaliberu canga kene, de itt a meridat csak hirbol ismerik, en meg nem tudom GT-be vagy Scott-ba melyik lenne a nyero nekem... lehet, hogy epittetni kene egy bringat, de ahhoz viszont keresni kene valami olcsob boltot.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
A héten megkérdezem a kollégámat ha el nem felejtem. Brightoni forma.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en speciel passzolok. nalunk csak ujak vannak.

szal cyclesurgerybe kar bemenned.

RAUH-Welt
B E G R I F F

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
udv mindenkinek!

en nem londoni vagyok, hanem brightoni egy ideje, es keresek valami elfogadhato aru boltot, ahol second hand bringakat arulnak. ha valaki tudna esetleg segiteni brighton es kornyeken vagy esetleg londonban nem tul messze a victoria palyaudvartol, azt megkoszonnem.

vegso esetben lehet messze is, majd a terkepen kikeresem, ha londonba megyek cangaert, akkor ugy is ra kell szannom egy egesz napot. elore is koszi!

oliver

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
te is kaptal rajen liccses alairt posztert? mert en de. norco stand bal hatso sarok.

kepek nekem is vannak, de nem toltom fel oket, mert egyreszt kb ugyanaz fotoztad mint en, masreszt lustavagyok.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Nemrég jöttünk haza a sóról, másnapos programnak tökéletes volt:)
A Hope stand nagyon ott volt, nálam az vitte a prímet, azt viszont sajnálom hogy a U.S.E. és a Pace nem volt kinnt, a honlapon pedig asszem ott voltak a kiállítók között:(

Képek itten:
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2783

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
keresel :D lol. ott folyton haloween van, nem lesz nehez dolgod. mar nem lehet regisztralni? en asszme csutortokon kuldtem el az emailt, es semmi gond nem volt.

mondjuk 10 fontot en se adnek erte, de ingyen jo lesz. ;)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

te nem jossz?

nem...nincs jegyem (keson jutott eszembe), es nem adok ki ra 10 fontot vagy mennyit...holnap Halloween ruhat keresek Camden Townban...meghivtak egy Partyra. Viiiiiiii :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
te nem jossz?

RAUH-Welt
B E G R I F F

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Evans ugy tudom lesz, mert egy munkatarsam azt mondta megy hoppmesternek...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
megis mit kene kiallitanunk? specialized globeot? :D

RAUH-Welt
B E G R I F F