Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Londoniak here!:D

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
230 hozzászólás a témában

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
tamaska: akkor lehet osszefutunk. En is probalok meg jegyeket kunyeralni, de eddig semmi siker, csak nekem van:(
A Surgery, Evans, meg ezek a verszivo multik ;) hogyhogy nem lesznek kinnt? Nem lattam a kiallitok kozott csak par boltot...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Ja manager!

En sem tudtam, csak a multkor jott egy gyerek melot keresni, aztan o mondta , hogy azt mondtak neki, hogy keresse a workshopmanagert... vagyis engemet!

Uff! :)

Meg aztan ez a szar papir is igy jott..

Ja csak nem veszem eszre, hogy az vagyok, sem a fizetesemen, sem mason.. csak azon, hogy 3szor annyit dolgoztatnak mint mast.. lol!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
manager vagy? lol akkor megis maradsz mi? teletomtek penzzel, oszt ma egybol szimpik. bitch :D

mi is vasarnap megyunk, bar a suttyosurgery csak nekem adott ingyijegyet, a csajszimnak nem. Igaz ma reggel ota amugyse vagyunk beszeloviszonyban, ha igy marad vasarnapig, akkor ugyis mindegy me egyedul megyek. :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Ja en megyek asszonnyal szombaton. Kaptunk a cegtol VIP meghivot.. nagyon csecse..

Mr S. Bandli
workshop manager

:matrix:

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Ha minden igaz en csak Vasarnap ernek ra Londonba menni, de azthiszem pecazni megyek inkabb.
Sei, soku Si.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Szasztok
Jön valaki közületek a cycleshow-ra? Én vasárnap kinézek, addig sajna meló:(
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nincs semmi kül.csak kifejeztem irántad érzett szeretetem!Nagyon hiányzol már!Készülj mert megyünk biciklizni amint hazaértél! ;)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Sziiiaaaaa Grolsch! :love:

Na mizu Tamas? :aniolek_n
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Sziiiaaaaa Grolsch! :love:
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Ja ha mar a sztaroknal tartunk...

Nalunk a multkor vett Orlando Blume (vagy hogy a tokombe hivjak, ez volt a hegyesfulu szoszi a Gyuruk uraban.. meg valami kalozgyereket jatszott a multkor...) egy osszehajthatos csodat... anyukajaval volt(NADJON MAPPETTTTT!)... aztan visszahozta kesobb, hogy nem szereti(ANYAD SZERET?), ezert vitt egy masikat, arrol azt gondolta, hogy szeretni fogja.... na ja, 1 het mulva azzal is visszajott(TEVEDES NE ESSEK, A BRINGAT KOCSIVAL HOZTA ES NEM UGY TEKERT VISSZA!). Azt mondta rajott a bringazas nem neki valo, ugyhogy megsem kell neki! ANYAD! :)

pffff :mad:
Szeretem amikor egy vevo ilyen hatarozott.
A multkor nalunk egy vevo 1 oran keresztul nezte a kulacstartokat, aztan plusz egy ora a lampaknal. 3 ora elteltevel azon kapom magam, hogy ez hulye idiota meg mindig bent van a boltban....hihetetlen. :D

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Ja ha mar a sztaroknal tartunk...

Nalunk a multkor vett Orlando Blume (vagy hogy a tokombe hivjak, ez volt a hegyesfulu szoszi a Gyuruk uraban.. meg valami kalozgyereket jatszott a multkor...) egy osszehajthatos csodat... anyukajaval volt(NADJON MAPPETTTTT!)... aztan visszahozta kesobb, hogy nem szereti(ANYAD SZERET?), ezert vitt egy masikat, arrol azt gondolta, hogy szeretni fogja.... na ja, 1 het mulva azzal is visszajott(TEVEDES NE ESSEK, A BRINGAT KOCSIVAL HOZTA ES NEM UGY TEKERT VISSZA!). Azt mondta rajott a bringazas nem neki valo, ugyhogy megsem kell neki! ANYAD! :)

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

most latom hogy a cyclopedia Willsden Greenben van. Hat az itt van a szomszedomban, azta nem is mondod? majd bekukkantok mar valamelyik nap

Mar nem ott vagyunk, be ne kukkants! :)

Ha akarsz kukkantani, itt vagyok a High Street Kensingotn 262-be , minden nap 10-20-ig, kiveve szombat!
Szeretettel varlak egy kis funny tarlatvezetesre!
Jah, a piceben vagyok, ott keress!

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

vazz majdnem írtam , hogy nem látod az aláírását?
tamáskának sajnos nem müxik a privát üzenetküldése.
Írj email neki a tamaska@bikemag.hu-ra.
B.

Ha ott lenne a signo, nem helpelnék!!! ;)

thnx!!! :)
Spinner :slonko:

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
vazz majdnem írtam , hogy nem látod az aláírását?
erre látom már nincs odaírva ezért:
tamáskának sajnos nem müxik a privát üzenetküldése.
Írj email neki a tamaska@bikemag.hu-ra.
B.

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
tamaska! miert nem tudok neked privit kuldeni???????

:(
Spinner :slonko:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Gyere csak,gyere csak!Várunk haza!
Lemerem tippelni hogy Trafalgar tér Londonban van :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Biciklivel megyek!Kijössz elém?:D
Várunk haza karácsonyra!
Puszi Anett!

dec 19-en megyek haza, elobb nem...es dec 29-ig maradok...a szilvesztert a Trafalgar teren toltom :):P

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

vigyazz mert szavadon foglak :lol1:

Biciklivel megyek!Kijössz elém?:D
Várunk haza karácsonyra!
Puszi Anett!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Remelem, ha Angelina J vegre elszanja magat egy szigeteki hazvetelhez akkor ide koltozik a szomszedba...vegul is szep helyen lakom, meg tavcsovem is van...
Nem is szolom le joaz joaz hajra....nekem is kell bringa....
Sei, soku Si.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Juppí,ez tök frankó!Készülj,jövõhéten megyek hozzád és az idegenvezetõm leszel!És viszek gépet és mindent lefényképezek és mindenrõl megkérdezem hogy "ÉSEZMI?"!!!:)

vigyazz mert szavadon foglak :lol1: