Nálunk mikor lesz ilyen honlap...!?na irjatok ala mert ez jo
http://petitions.pm....cles-on-Trains/
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Londoniak here!:D
Indította
Paul Vitti
, 2005. szeptember 26. 23:06
Írta 2007. február 03. - 23:04

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. február 03. - 21:29

jártam múlt héten "nálatok", és meg kell mondjam talán ez volt az elsõ város, ahova gondolkodás nélkül költöznék akár holnap...
bár csak 4 napot tudtam ottlenni sikerült eljutni Camden Townba, nem semmi élmény volt (volt egy bolt, asszem Cyberdog volt a neve, na azt még most sem hiszem el)
ha tudjátok nézzétek meg a Spamalot-ot, mi 17 fontért vettünk jegyet, annyit simán megért (már ha valakinek tetszett a Gyalog Galopp)
bár csak 4 napot tudtam ottlenni sikerült eljutni Camden Townba, nem semmi élmény volt (volt egy bolt, asszem Cyberdog volt a neve, na azt még most sem hiszem el)

ha tudjátok nézzétek meg a Spamalot-ot, mi 17 fontért vettünk jegyet, annyit simán megért (már ha valakinek tetszett a Gyalog Galopp)

Írta 2007. január 19. - 16:07

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. január 18. - 15:46

en nemtom milyen volt, otthon voltunk, bepezsgoztunk meg filmet neztunk aztan annyi.
a tuzijatek az telleg szep, de csak a teveben lattam valamit belole
a tuzijatek az telleg szep, de csak a teveben lattam valamit belole
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. január 18. - 03:16

milyen volt londonban a nyu jir?
fel szerettunk volna menni szilveszterezni, de lebeszeltek rola. valaki szerint mozdulni sem lehet olyankor, masok szrint a bunozes az egekbe szokik es jajjnehogy, megint masok pedig egyszeruen csak allatkertnek titulaltak az angol fovarost dec 31-en
egy ember volt aki emliktette, hogy fantasztikus tuzijatekot erdemes megnezni a london eye-nel
persze ittbrightonban lofax sem volt
fel szerettunk volna menni szilveszterezni, de lebeszeltek rola. valaki szerint mozdulni sem lehet olyankor, masok szrint a bunozes az egekbe szokik es jajjnehogy, megint masok pedig egyszeruen csak allatkertnek titulaltak az angol fovarost dec 31-en

egy ember volt aki emliktette, hogy fantasztikus tuzijatekot erdemes megnezni a london eye-nel
persze ittbrightonban lofax sem volt

Egy jó nõt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
Írta 2006. december 31. - 18:52

hepi nyu jir skacok!

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. december 07. - 23:06

ez kint van valahol a hatarban...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. december 07. - 00:35

"My brain hurts!"
Írta 2006. november 29. - 22:07

The seller ended this listing early because of an error in the listing.
szolhattal volna hamarabb. 450ert siman megvettem volna. gyanitom 4500-at akart irni inkabb. bar modositani nem tul nehez. valami gazos volt vele.
szolhattal volna hamarabb. 450ert siman megvettem volna. gyanitom 4500-at akart irni inkabb. bar modositani nem tul nehez. valami gazos volt vele.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. november 29. - 21:02

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. november 28. - 19:17

szabcsi: irtam imelt, de visszadobta a mailerdemon
mindjart nyomok egy privit inkabb itt. csekk
mindjart nyomok egy privit inkabb itt. csekk
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. november 17. - 18:17

millio ember azert nincs, de van egy par bameszkodo, meg vagy 5-10 rendor mindig 
mi is voltunk arra vasarnap

mi is voltunk arra vasarnap
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. november 17. - 17:59

Hivatalosan, a miniszterelnok cime: downing street 10.
de amugy Islingtonban lakik valahol.
ez az a haz, ahol egymillio rendor alldogal, hatalmas vaskapu valasztja el az utcatol a bejaratot es millio ember bameszkodik? ha igen, akkor mar jartunk ott, csak nem tudtuk mire velni a tomeget, es nem volt annyi eszunk, hogy megkerdezzuk

Egy jó nõt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
Írta 2006. november 10. - 15:22

Hivatalosan, a miniszterelnok cime: downing street 10.
es nem piros ajto, hanem fekete. a telefonfulke a piros, meg a doubledecker

treket mi nem arulunk [mar]
de asszem van ilyen, hogy kicsit olcsobban lehet venni haveroknak bringat. de nem nagykeraron.
es nem piros ajto, hanem fekete. a telefonfulke a piros, meg a doubledecker

treket mi nem arulunk [mar]
de asszem van ilyen, hogy kicsit olcsobban lehet venni haveroknak bringat. de nem nagykeraron.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. november 10. - 14:51

tudom nem ide illo tema, de hol lakik a miniszterelnok? 
a baratnom allitja, hogy valami piros ajtos hazban, de egy itteni srac szerint pedig a kiralyno palotajaval szemben, a park tuloldalan...
jah es egesz veletlenul nem tud valaki valamivel olcsobban cangak mint a kiskerar? ugy, hogy mind a ket felnek megerje...
Trek 6500 vagy a 2006-os modellbol a 6700 kene

a baratnom allitja, hogy valami piros ajtos hazban, de egy itteni srac szerint pedig a kiralyno palotajaval szemben, a park tuloldalan...
jah es egesz veletlenul nem tud valaki valamivel olcsobban cangak mint a kiskerar? ugy, hogy mind a ket felnek megerje...
Trek 6500 vagy a 2006-os modellbol a 6700 kene

Írta 2006. november 07. - 13:54

A nagykerara 141+VAT... durvan ugyanannyira jon ki es meg szallitasi koltseg sincs rajta...
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2006. november 06. - 22:22

megnezem. de te nem veszed a cuccokat nagykeraron? :wtf:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. november 06. - 20:08

tamaska!
Egy idoben volt nalatok szare-hugye Race Face Deus crakset.. valami 179 font volt.. van e meg ebbol?????
Egy idoben volt nalatok szare-hugye Race Face Deus crakset.. valami 179 font volt.. van e meg ebbol?????
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
Írta 2006. november 06. - 18:19

csak mert a multkor lattam egy erdekes szituaciot aminel nekem ugy tunt, hogy jobbosnak adott elonyt, es nem tudtam eldonteni. 
koszi azert!

koszi azert!
Írta 2006. november 05. - 18:17

termeszetesen balkezszabaly van.
RAUH-Welt
B E G R I F F