hangerőszabályzó?
Jelentkezz be Regisztrálj
Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok
Írta 2021. október 05. - 17:34
Írta 2021. október 05. - 09:23
Új Santa Cruz Chameleon: https://www.pinkbike...ual-builds.html
Laposabb geo a 2021-es verzióhoz képest 130mm rugóúttal (67.3° vs. 65°), kinézetre is kompaktabb valahogy az egész. Jó kis SingleSpeed-kompatibilis papucsok hátul - no ezt a feature-t elfogadnám a Giant vázamra. :-)
- Kisherceg és Rabbit kedveli ezt
Írta 2021. augusztus 11. - 09:54
sram gravel cuccok
https://www.bikerada...-rockshox-xplr/
https://www.bikerada...shox-zipp-xplr/
a teloról spec tudtam , csak hát a hallgatási fogadalom ugye
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2021. július 31. - 15:05
új XT és Saint platform pedálok: https://bikerumor.co...mposite-design/
A Saint -156 gramm a régihez képest.
rá is fért a fogyókúra... persze ez a karbon-gyanta-kompozit izé, hátnemtom', persze a shimano (általában) tudja, mit csinál, de itt osztom a lnikelt oldal egyik kommentelőjének véleményét:
"unknown performance advantage, non recyclable material. possibly cheaper to produce. Not sure this is a step in the right direction"
nekem az előző MX80 Saint van (meg két pár GR500), már nem is emlékszem, hány éve használom őket. (szerintem) trail (jelentsen is ez bármit, nálam bringázást ide-oda, vissza és mindenfelé...) pedálként hibátlan, bár persze hallani kritikát erről-arról, hogy nehéz, meg van amin jobban tapad a cipő, meg hasonlók, de kit érdekel, ha hibátlanul működik? ...és szerencsére maradt a csodás arany betét.
Kisherceg módosította - 2021. július 31. - 15:05
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2021. július 31. - 12:06
új XT és Saint platform pedálok: https://bikerumor.co...mposite-design/
A Saint -156 gramm a régihez képest.
- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2021. április 20. - 14:33
MY2022 Fox rugóstag újdonságok: https://www.pinkbike...eaver-2021.html
Lehet ízlelgetni az árakat. Van mit...
A RockShox 2022-es újdonságai várhatóan szintén érkezhetnek, akár már ezen a héten.
Írta 2021. április 20. - 09:32
Írta 2021. április 14. - 11:06
Az okostelefonok világában, ahol azok másfél napot sem bírnak 1 töltéssel, teljesen vállalható.
Nálam, aki szintén azok közé tartozom, akik tavasztól késő őszig többnyire montival edzenek, és ez heti 12-15 óra általában, 1-1.5 hónapot bír az akksi 1 töltéssel.
A töltő egy micro-USB-s töltő és lassan 6 éve változatlan (régi SRAM Red eTap-hoz is már ez volt), nincsen benne semmi speciális.
- karakoram kedveli ezt
Írta 2021. március 27. - 21:31
Mint lassan már 2 éve Eagle AXS user, maximálisan megértem. Egy az egyben X01/XX1 technika, csak a kanál nem alu (X01) vagy alu+karbon (XX1), hanem acél, lehet, még jobb is lehet működésben és tartósságban, mint a másik 2.
Bevallom én nem használtam még, de számomra két dolog miatt biztosan a no go kategória: 20 órás üzemidő és speciális töltődokkoló. Az előbbi nekem nagyjából 2 hétnyi tekerésem, és a franc akar már a váltásnál is a töltéssel bíbelődni. Ráadásként még egy nyamvadt Type-C vagy Micro Usb csati sem került rá, nehogy egyszerűbb legyen az élet. Majd ha eljutnak egy DI2 szintre üzemidő és csatlakozó terén, akkor én is működőképes alternatívaként fogok rá tekinteni a mechanikus váltás mellett.
Ettől függetlenül emelem a kalapom a technika előtt, tényleg érdekes fejlesztés!
- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2021. március 27. - 08:23
Mint lassan már 2 éve Eagle AXS user, maximálisan megértem. Egy az egyben X01/XX1 technika, csak a kanál nem alu (X01) vagy alu+karbon (XX1), hanem acél, lehet, még jobb is lehet működésben és tartósságban, mint a másik 2.
Írta 2021. március 26. - 22:28
első pár méter, istenkurvajó
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2021. március 26. - 15:11
Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed róla. Nem igazán értem a Sram lépését. Az XX1 upgrade kit az 2x ennyibe kerül. Súlyban kevesebb biztosan és lehet variáltak valami az akkunál is, hogy a GX rövidebb ideig bírja. Mert amúgy nem értem mivel tudhat kevesebbet egy X01 vagy XX1 sorral és lánccal mint maga az XX1 AXS váltás!? Rosszabbul nem pakolhatja a láncot le és fel (vagy vált, vagy nem ugye), párat biztosan lehet vele egyszerre váltani az a funkció sem maradhat ki...
Imádom a sajátomat (XX1 AXS), a GX sor és lánc után igazából az X01-XX1 sorral és lánccal hozta ki magából a rendszer a maximumot.
Ugyanazt tudja mint az XX1, elektronika és akku marad a régi, csak a külső felhasznált anyagok lesznek olcsosítva.
Én személy szerint még így is túlárazottnak tartom, de biztos sokan vannak, akiket a villanyos váltás így már lázba hoz.
osi22 módosította - 2021. március 26. - 15:12
Írta 2021. március 07. - 09:52
Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed róla. Nem igazán értem a Sram lépését. Az XX1 upgrade kit az 2x ennyibe kerül. Súlyban kevesebb biztosan és lehet variáltak valami az akkunál is, hogy a GX rövidebb ideig bírja. Mert amúgy nem értem mivel tudhat kevesebbet egy X01 vagy XX1 sorral és lánccal mint maga az XX1 AXS váltás!? Rosszabbul nem pakolhatja a láncot le és fel (vagy vált, vagy nem ugye), párat biztosan lehet vele egyszerre váltani az a funkció sem maradhat ki...
Imádom a sajátomat (XX1 AXS), a GX sor és lánc után igazából az X01-XX1 sorral és lánccal hozta ki magából a rendszer a maximumot.
GX Axs úton, jövő héten kézben
Ára 460eur körül, váltó, váltókar plusz töltő
Info márc 30. de nem tőlem tudjátok,
Írta 2021. március 06. - 22:37
Nekem van acél vázas-villás, full merev montim és karbon vázas-villás is, és mind2-t imádom
Egyetértek, hogy érdemes karbont is kipróbálni, azzal nem, hogy utána mindenki MÉH-be akarja vinni a fémvázas bringáját. Jó hírű karbonvázas kerékpárjaim vannak, de az acélvázas full rigid montira és a szkandiumos CX-re azóta is ugyanolyan szívesen ülök fel
Írta 2021. március 06. - 18:33
Nekem van acél vázas-villás, full merev montim és karbon vázas-villás is, és mind2-t imádom
- tolli kedveli ezt
Írta 2021. március 06. - 17:51
Csak egy órát mennél karbonvázzal, úgy hajítanád el a vasvázaid hogy öröm lenne nézni. Főleg te, aki érzékeny a kis változásokra.
Én legalább mondhatom, a nyáron 3 hónapig acél vázon ültem.
Írta 2021. március 05. - 22:10
GX Axs úton, jövő héten kézben
Ára 460eur körül, váltó, váltókar plusz töltő
Info márc 30. de nem tőlem tudjátok,
sala módosította - 2021. március 05. - 22:10
- karakoram és zscs kedveli ezt
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->