en annak az 520-nak a 16 kilos bevallott sulyat nem ertem, meg hogy miert nem lehet egy normalis alkatreszlistat odatenni, ja meg 237 ezret irtak me'g a bringabuzin, de azota mar 250 lett, vagyis gyorsan felvittek az arat.nyilván vissza-visszanéztem erre, meg agyaltam, meg elolvastam ezt. meg agyaltam tovább és pl a félméteres láncvillán csak kerekedett a szemem...
azt nem értettem, mi a tököt "fejlesztettek" négy évig, szerintem csak túrázgattak jobbra-balra a "fejlesztőcsapat" tagjai, a végén meg egy Excel-ben összedobták a legjobb profitot hozó alkatrészkombinációt. szóval valahogy nem állt össze, hogy miért is lenne ez jó, pedig a színe tényleg szép. aztán rátaláltam erre. a srác a számból vette ki a szót...
ismerosnek ajanlgattam bicajt, tudom, hogy nem gornyedne orszaguti kormanyon, es pont ilyen lenne jo neki, vagy valami hasonlo, amugy dragak ennyiert, biztos nem vennem meg egyiket sem :DD
330 ezer www.cube.eu/hu/2021/bikes/urban-mobility/fitness/sl-road/cube-sl-road-pro-greygreenngreen/
355 ezer www.giant-bicycles.com/hu/fastroad-sl-1-2021
blash módosította - 2021. január 05. - 23:10