Tudom hogy utálva leszek, mert ez örök ellentét marad a bringás társadalmon belül...de lesz@arom...
Márpedig az nem kerékpározás, az nem bringázás. Mikor bebaszod második vagy a legerősebb fokozatba az már motorozás. Csak a lábad rajta kell legyen a pedálon, mert így van kitalálva a dolog, hogy még vmi "bringázás" jellege legyen a dolognak.
Igen, próbáltam többet is. Fazuás Focust, M1-Spitzinget,...legutóbb Speci fullit (Sala barátjáét, a Soltész Kareszét). Szerintem is csodálatos dolog hogy lebegsz felfelé a hegyre de hogy ott neked semmit nem kell csinálni az is biztos. A nyugdíj előtt álló kolléganőm is lenyomná vele a magyar bajnokot (felfelé).
Tudom, most jön az hogy "de hát felmegy a pulzusom, akkor ez is kemény munka". Igen, a pulzus felmegy ha testmozgást végez az ember. Lépcsőn cipeltem bútorokat nemrég vagy kapartam a szobámban a tapétát és abban is megizzadtam. Szóval hagyjuk már annak van bármi edzésértéke. Majd kapcsold ki 5 egész percre a motort és akkor rájössz, minek van edzésértéke.
De nyugodtan használja mindenki, akinek az tetszik. És nem mondom hogy nekem nem lesz ilyenem ha már nagyon nem megy a bringa felfelé.
Üssetek!!!
Edited by marton, 2021. December 17. - 15:17.