Jelentkezz be Regisztrálj
Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok
Posted 2007. July 01. - 20:50
nem értem én ezt az ives merevítést a hátsó kerék elött egy ujjnyira :chin: tisztességes sarazásnál ez sztem nem lesz vmi jo megoldás.
de sulyra sztem kevesebb lesz a váz. legalábbis igy szemre "karcsubbnak" tünik.
AC az lesz még jövöre? ha igen az hogy fog kinézni?
Posted 2007. July 01. - 20:37
tagot cserelni fejlett fogyasztoi tarsadalmakban nem szokas. Ujraszelepezni esetleg. vagy TF/Push stb
a szelesebb kormany meg nem nagyon valtoztat a vaz goemetriajan mert se a szogek se a hosszok nem valtoznak tole.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. July 01. - 20:27
Posted 2007. July 01. - 20:02
Lehet, én nem tudom.
Csak arra emlékszem, hogy az NRS-ek ellen nem szólt semmi, azok híresen jók voltak.
Jöttek az újak, mert hát ugye minden évben kell valami ami jól mutat a katalógusban, akkor is ha nem jobb.
Most meg Biker linkelte ezt:
ami egyébként szép meg dizájnos, meg minden.
Csak jobb is lesz-e?
Kicsit úgy érzem, hogy a farok csóválja a kutyát a vázak terén.
az igaz, hogy a Giant gyartokapacitasa miatt gyakorlatilag barmit meg tud valositani aluvaz teren. Nyomjak is magukat nem kicsit, hidroformingolnak ezerrel. Nade a helyukben mindenki mas is ezt tenne. Mivel igy oda lehet tenni egy kor keresztmetszetu csovekbol osszerakott vaz melle egy ilyen futurisztikus csodat, es azt lehet ra mondani, hogy ez fejlettebb technologia. Pedig lehet hogy egy 5 eves Turner szazszor jobb amikor kint vagy vele a terepen.
Nade bizzunk benne hogy nem csak szep, de jo is
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. July 01. - 18:10
pl. a lengõkaruk
meg nem a Trance-t kell összevetni vele, hanem az Anthemet
Posted 2007. July 01. - 17:58
Csak arra emlékszem, hogy az NRS-ek ellen nem szólt semmi, azok híresen jók voltak.
Jöttek az újak, mert hát ugye minden évben kell valami ami jól mutat a katalógusban, akkor is ha nem jobb.
Most meg Biker linkelte ezt:
na így már lehet bepróbálok majd egyet
http://www.singletra...4b27ae7c7285472
ami egyébként szép meg dizájnos, meg minden.
Csak jobb is lesz-e?
Kicsit úgy érzem, hogy a farok csóválja a kutyát a vázak terén.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. July 01. - 17:42
De jó, hogy közben pont ezt leírta Tam is... :-/ Amúgy a Trance-et is lehet szeretni, nekem azért tetszett meg, mert olyan vázat akartam maratonozni, amiben van anyag, nem kolbász és bír mindent, de nem akartam ~10 centinél több utat. Eredetileg versenyben volt a Kona is, csak az új Dawgok már ugye 5', amit feleslegesnek találtam.
Posted 2007. July 01. - 17:39
szoval alapvetoen nem rossz ez a szeria, csak a Trance van elszabva.
amikor az NRS volt, akkor olyan osszevissza volt a paletta. Volt mellette a VT ami valaki szerint ubermegazsir, valaki mas szerint meg uberkolbasz [ki kellene egyet probalnom] volt az AC meg a Team DH. Nem volt egyseges a kep.
a platformositas az jot tesz az imazsnak, csak abba kellett volna belegondolni, hogy ma a legjobban keresett szegmens az 5" konnyu ossztelosoke. Ha ilyened nincs, akkor nagyot buksz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. July 01. - 17:17
Most majd azt is meg kell ideologizálniuk, hogy két pont között a legrövidebb út a görbe.
De szerintem ez is menni fog.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. July 01. - 16:12
ja lehet lesnek egymásról /kona - giant/ végülis szegrõl végrõl egy gyártónál készülnek....Szimpi az új Trance, igaz Nekem a régi vázban pont az tetszett, ahogy "elrejtették" a tagot. Úgy látszik, hogy ez a csõhajlítgatás mostanság a divat
Üdv.
Grande
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. July 01. - 15:52
Üdv.
Grande
Posted 2007. July 01. - 12:35
de osszesen annyi valtozott, hogy alul azt a szuperszexi kis ketrecet kivettek az alsocsobol ahol a tag alja van fogatva, es odaraktak egy oval csovet behegesztve, meg a felsocsovon a hokiutot atvarialtak hogy felkanyarodik a nyeregvazcso tetejeig, es az atkoto a vizszintes.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. July 01. - 12:32
lehet megvárják melyik fogy jobbangondolkodtam rajta, hogy megvarom a vazvasarlassal mig kijon az 5" maestro, merthat ugye megis...
de nem tetszik. meg egy sulyadatot is jo lenne tudni
az a baj a sima Trance-szal hogy 3kilo a vaz. Ha ez az uj vaz tobbet mozog es konnyebb, akkor senki nem fogja a regit venni. Ha viszont ez nehezebb, akkor meg elQrtak a tervezest, mert van egy rahedli trail/enduro 5" vaz a piacon 3 kilo alatt.
szoval nekem kicsit nem tiszta, hogy a 4.2" trance miert marad valtozatlan formaban a kinalatban. ennyi.
féloff
nem talált vki még jövõ évi kona képeket -mert valahol van- csak google nekem nem segít
Posted 2007. July 01. - 12:25
de nem tetszik. meg egy sulyadatot is jo lenne tudni
az a baj a sima Trance-szal hogy 3kilo a vaz. Ha ez az uj vaz tobbet mozog es konnyebb, akkor senki nem fogja a regit venni. Ha viszont ez nehezebb, akkor meg elQrtak a tervezest, mert van egy rahedli trail/enduro 5" vaz a piacon 3 kilo alatt.
szoval nekem kicsit nem tiszta, hogy a 4.2" trance miert marad valtozatlan formaban a kinalatban. ennyi.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. July 01. - 12:21
Posted 2007. July 01. - 12:20
Posted 2007. July 01. - 11:36
Posted 2007. June 30. - 21:39
ami ide linkelve lett, az csak egy része a palettának, nem az egésze szerintem lesznek még meglepetések, nem is kicsikMás: Bár tudom hogy nemzetbiztonsági titok, de megkérdem: Speci 2008-ban miért nincs normális monti?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. June 30. - 14:54
amit leirtam a 29" magyarorszagi hasznalhatosagarol es szuksegessegerol az privat velemenyem. Azt tovabbra is tartom, de nem kellett volna lemajmoznom senkit. Bocsanat
viszont az ilyenektol meg bennem megy fel a pumpa
de ezt te onnan messzirõl biztos máshogy látod.
ez nem fair
de mindegy. 1-1.
innentol menjen a topik inkabb ON tovabb
RAUH-Welt
B E G R I F F