ami ide linkelve lett, az csak egy része a palettának, nem az egésze szerintem lesznek még meglepetések, nem is kicsikMás: Bár tudom hogy nemzetbiztonsági titok, de megkérdem: Speci 2008-ban miért nincs normális monti?
Jelentkezz be Regisztrálj
Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok
Írta 2007. június 30. - 21:39
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. június 30. - 14:54
amit leirtam a 29" magyarorszagi hasznalhatosagarol es szuksegessegerol az privat velemenyem. Azt tovabbra is tartom, de nem kellett volna lemajmoznom senkit. Bocsanat
viszont az ilyenektol meg bennem megy fel a pumpa
de ezt te onnan messzirõl biztos máshogy látod.
ez nem fair
de mindegy. 1-1.
innentol menjen a topik inkabb ON tovabb
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. június 30. - 12:57
Írta 2007. június 30. - 12:36
Akik magyarorszagon eroltetik azokat en leginkabb csak divatmajmoloknak neveznem, egyszeruen nem oda valo. Persze ez mas kerdes, ok kulonckodni akarnak meg undergroundkodni meg stb es biztos jol meg tudjak fogalmazni sajat kis ideologiaikat hogy miert nincs igazam. ajve
ez is olyan, mint az autókban a 2500+ ccm motor?
faroknövelõ? :D:D
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. június 30. - 10:41
Mert a lassan csepegtettett információ tovább képezi szóbeszéd tárgyát mint az egy adagban eléd dobott.Más: Bár tudom hogy nemzetbiztonsági titok, de megkérdem: Speci 2008-ban miért nincs normális monti?
Éljenek a kiskerekû meg a nagykerekû majmok!A 90-es évek elején ideheze a montisokra is azt mondták, hogy divatmajmok, mára jó sok majom montizik, te is.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. június 30. - 09:19
:rotfl:mára jó sok majom montizik, te is.
Más: Bár tudom hogy nemzetbiztonsági titok, de megkérdem: Speci 2008-ban miért nincs normális monti?
Írta 2007. június 30. - 09:12
Akik magyarorszagon eroltetik azokat en leginkabb csak divatmajmoloknak neveznem, egyszeruen nem oda valo. Persze ez mas kerdes, ok kulonckodni akarnak meg undergroundkodni meg stb es biztos jol meg tudjak fogalmazni sajat kis ideologiaikat hogy miert nincs igazam. ajve
Szerintem senki nem erölteti m.o.-n és senki nem is gyárt ideológiát hozzá, de ezt te onnan messzirõl biztos máshogy látod. A 90-es évek elején ideheze a montisokra is azt mondták, hogy divatmajmok, mára jó sok majom montizik, te is.
Írta 2007. június 30. - 00:22
mér és ez nincs rendben?
úgyis kb 200-ért fogják árulni.
a gyerek és a lánybringáknál nézik a gyártók tökhülyének a
vásárlókat és giga árrést raknak az amúgy szutyok setupokra
egy 200ezres felnottbringa gyerek-verzioja is majdnem 200ezerbe fog kerulni. mert attol hogy a vaz meg a kerek kisebb a cuccok meg csak ugyanolyanok. Es egy 14"-es vazat ugyanannyiba kerul legyartani mint egy 21"-osat.
masik
29"-t nem Gary Fisher talalta fel. Elonye hogy konnyebben gordul at az akadalyokon, de nehezebb felgyorsitani. Es nehezebben manoverezheto. Amugy leginkabb amerikaban tejedt el, mert ott vannak olyan helyek ahol igazan jol kihasznalhato. Gyors nem tul kanyargos nagyobb kovekkel tarkitott "singltrail" cc felhasznalasra legidealisabb. Akik magyarorszagon eroltetik azokat en leginkabb csak divatmajmoloknak neveznem, egyszeruen nem oda valo. Persze ez mas kerdes, ok kulonckodni akarnak meg undergroundkodni meg stb es biztos jol meg tudjak fogalmazni sajat kis ideologiaikat hogy miert nincs igazam. ajve
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. június 29. - 23:21
azt mondják a userek hogy sokkal jobban átgördül minden terepakadályon, mint a kicsi, és pont az a lényeg hogy nem egy virsli cross kerék, -nem is fér bele a cross/trekking villákba a 29-es külsõ..és akkor miért nem a jól bevált cross bringás kerékméretet használják - ha már?
a másik hogy miben más/jobb ez mint a normál 26" ?
amúgy állítólag Gary Fisher "találta fel"....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. június 29. - 23:18
nehezebb lendületbe hozni de utána repül.....jó az mindenre, cc, dh, 4x
vagyis inkább csak divatos
Írta 2007. június 29. - 23:17
pld cc-re
vannak, ha nem is sok
és akkor miért nem a jól bevált cross bringás kerékméretet használják - ha már?
a másik hogy miben más/jobb ez mint a normál 26" ?
Írta 2007. június 29. - 23:16
Írta 2007. június 29. - 23:16
pld cc-reezek a 29-esek mire jók? milyen felhasználásra vannak?
(és itthon miért nincsenek?)
vannak, ha nem is sok
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. június 29. - 23:12
(és itthon miért nincsenek?)
Írta 2007. június 29. - 22:16
Írta 2007. június 29. - 21:26
Ez a "városneves" Langster széria kibeba****t jól néz ki!:scared::scared::scared:
Specinek sikerült megint mindenkit lekörözni dizájnban.
szerinted.
szerintem csúnyább, mint a kona...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. június 29. - 21:11
vaze ez durva, hogy valakinek van mersze feltolni... mondjuk az mtbr-en már május vége óta kinn van a link, csodálom hogy csak most ért ide.Specialized 2008
http://www.c2bikes.c...BikeCatalog.pdf
nekem megvan az egész amugy, mert ez csak egy early launch catalog, és ugye sok-sok minden nincs benne, ami fontos.
kiváncsi vagyok azt mikor tolja fel valaki.... vagy netán mikor kerül ki egy pass a honlphoz :mybad:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. június 29. - 19:50
Specialized 2008
http://www.c2bikes.c...BikeCatalog.pdf
Ez a "városneves" Langster széria kibeba****t jól néz ki!:scared::scared::scared:
Specinek sikerült megint mindenkit lekörözni dizájnban.
Írta 2007. június 29. - 18:59
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. június 29. - 14:55
lehet próbálkozni, csak ne akarjuk "ultimate" megoldásként eladni a'la shimano dualcontrol, shimano dobfék, shimano airlines, és társai.Egyébként nem tudom melyik a jobb. Egy olyan cég ami relatív kevés új dolgot mutatott fel 20 év alatt, vagy az amelyik minden évben kihozza a "legjobb" rendszert (vhol itt nemrégen a Trek kapcsán merült fel, jogosan).
az elv nem biztos hogy rossz, de a megvalósítás randa.
olyan érzésem van, mint a slingshot-nál. emlékeztek? elvileg jó, gyakorlatban meg zavaró. vagy a rugós stucni...