Specialized 2008
http://www.c2bikes.c...BikeCatalog.pdf
Ez a "városneves" Langster széria kibeba****t jól néz ki!:scared::scared::scared:
Specinek sikerült megint mindenkit lekörözni dizájnban.
Specialized 2008
http://www.c2bikes.c...BikeCatalog.pdf
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
lehet próbálkozni, csak ne akarjuk "ultimate" megoldásként eladniEgyébként nem tudom melyik a jobb. Egy olyan cég ami relatív kevés új dolgot mutatott fel 20 év alatt, vagy az amelyik minden évben kihozza a "legjobb" rendszert (vhol itt nemrégen a Trek kapcsán merült fel, jogosan).
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
sztem az MBA ki lesz tõle halva hogy milyen jó , amcsik venni fogják mint a cukrot, a többi meg pont nem érdekli õket....az a rugós bizbasz újítás. vagy vakítás:)
de csitt, nehogy magunkra haragítsuk a Kona-tulajdonosokat....
mivel összesen 20 éves a céggonosz:) végre valami innováció az elmúlt 20 évben, tessék megdicsérni õket!
Mégis mit vársz tõle...Kona...
nincs nekik csak hirdetik
ha jol latom ez ugyanaz az RST, amivel az 50ezres caprine "dirt" bringakat szerelik
Nekem errõl az elsõtelóról a 50ezres bicók zoom-ja jut eszembe.Bár lehet hogy én vagyok tájékozatlan és ez is valami marzo(esetleg 08as mz comp)
Ez egy gyerekbringa azért ilyen furcsák az arányok...Nekem errõl az elsõtelóról a 50ezres bicók zoom-ja jut eszembe.Bár lehet hogy én vagyok tájékozatlan és ez is valami marzo(esetleg 08as mz comp)
nincs nekik csak hirdetikmár az apróban is van vagy 2 hirdetésben
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Mégis mit vársz tõle...Kona...bennem vegyes érzelmeket keltett ez a látvány:
remélem majd lesz róla nagyobb kép, amin majd látszik, hogy ez valójában egy szép váz...
mert ha élõben is ilyen szegény, akkor biztosan marad a sárga...