Jelentkezz be Regisztrálj
Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok
Írta 2007. július 03. - 20:57
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. július 03. - 16:05
Ígérem, mától csak a Bikemag fórumot tanulmányozom!
(Egyébként ott sem csak mérnökök vannak, hanem komoly versenyzõk is, kicsit olvasgatni kell)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. július 03. - 13:49
Ahogy gondoljátok.
Elnézést az eretnekségért!
Oááááhhhh...hasraesõs szmájliiii...
Tehát, aki nagyonolyanmérnök, az bringázni is tud? Asszem ismerek egy nagyon gyors magyar Trek-es srácot...talán asztalos..hmmm
Írta 2007. július 03. - 13:27
Írta 2007. július 03. - 13:10
Két sorba kellett volna írni, úgy érthetõbb. Rengeteg a hozzáértõ ember, de vannak amatõrõk, kezdõk is. Azért aki egy F-35 vadászgép hajtómûvén dolgozik, az csak tudhat valamit az anyagokról. http://weightweenies...ad.php?id=10294 http://img393.images...387/0061ft1.jpgEzt fogalmazd meg újra.
Van ott repülõmérnök is az amatõrök között.
És ettõl ... áhh, mind1.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. július 03. - 12:44
Írta 2007. július 03. - 12:43
Nálunk nincs repülõmérnök. Amatõrök persze ott is vannak.
Ezt fogalmazd meg újra.
Van ott repülõmérnök is az amatõrök között.
És ettõl ... áhh, mind1.
Írta 2007. július 03. - 12:29
Írta 2007. július 03. - 12:23
http://weightweenies...pic.php?t=28290%-osan kb annyi az arány mint itt a hiteles emberek között. Csak azon vannak 100 millióan.
Minden fórumnak megvan a maga kempingese...stb...én annak hiszek, amit kipróbáltam:) A többi marketing...
Nálunk nincs repülõmérnök. Amatõrök persze ott is vannak.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. július 03. - 12:15
Írta 2007. július 03. - 11:58
annak a telónak ilyen durván kúpos a nyaka alul vagy csak a fotón látszik így ?
csak az alsó csapágynál, és ott 1.5. ez persze felveti a kérdést, hogy akkor ezt a vázat csak ezzel a villával lehet használni?
Írta 2007. július 03. - 11:27
ez az új stumpjumper. miért van ott hátul, a fék mellett a rugóstag "agya"?
s120
ez is kona lett ?
eddig is ott volt...lehet hülyeség de gondolom az okos szelep teszi szüksegesseé ezt a elhelyzést a "tagra akasztás" helyett .
annak a telónak ilyen durván kúpos a nyaka alul vagy csak a fotón látszik így ?
%-osan kb annyi az arány mint itt a hiteles emberek között. Csak azon vannak 100 millióan.
Minden fórumnak megvan a maga kempingese...stb...én annak hiszek, amit kipróbáltam ...
és még az sem jön be mindenkinek . /pl marathon xc /
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. július 03. - 11:16
Majd egyszer nézz utána kik írkálnal a weightweenies fórumon.
%-osan kb annyi az arány mint itt a hiteles emberek között. Csak azon vannak 100 millióan.
Minden fórumnak megvan a maga kempingese...stb...én annak hiszek, amit kipróbáltam:) A többi marketing...
Írta 2007. július 03. - 10:12
egyébként nem egy ember dolgozik néhány cégnél azon, hogy a modelljeikrõl mindig szó legyen a fórumokon. mert a célközönség ott van. gusztustalan kapitalizmus.
ez az új stumpjumper. miért van ott hátul, a fék mellett a rugóstag "agya"?
s120
brain
Írta 2007. július 03. - 07:00
szerintem meg õk legalább úgy tudnak beszélni az adott vázról, mert volt nekik, próbálták. itthon meg sokan ránéznek a katalógusra vagy csak simán elfogadják/benyalják a marketinges videót, aztán nyomják is, hogy ez überfasza öccsém, nagyon jó váz.Pénz meg lehet hogy van több kint, sõt biztos, meg is vesznek akár több vázat is, de ettõl tapasztalatuk nem lesz. max több vázuk
(kicsit durvára sikeredett, nem így akartam. nem tudtam finoman kifejezni magam. nem olyan kioktató hangsúlyúra akartam)
jah és ez csak az én véleményem.
De ahogy itt olvasom, ha angliában születtem volna, és eme 3 bringát használtam volna, majd leírtam volna hogy mind3 tetszik, csak ez picit rövid, a másik picit nehéz, akkor máris a tõlem pár ezer km-re levõ Magyarországon ezt mennyire mérvadó véleménynek fogják venni...
én most is mérvadónak veszem. nem is veszek se Cube-ot, se Speckót
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. július 03. - 00:23
új saint nem lesz?
Hope motoól valami hoszabb teszt?!
Holnap egész nap dogozok szal kéne valamit olvasni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. július 03. - 00:01
Az, hogy vkinek van nyelvvizsgája még nem jelent semmit...:chin:
csak hogy vevõ a nyelvre, és megérti azt;)
és még beszélni is tud valamely szinten
de egy bringás fórumhoz még csak az sem kell;)
Tam: nem a külfödi fórumot utasítom el, hanem azt aki eme fórumokat élteti.
nem a fórummal van a baj, hanem amikor valaki hisz benne.
Pénz meg lehet hogy van több kint, sõt biztos, meg is vesznek akár több vázat is, de ettõl tapasztalatuk nem lesz. max több vázuk
Mint ahogy jelen esetben én sem tudok számottevõen nyilatkozni se a cube-mról, se a kettõ stumpi bármelyikérõl...
mind3 bejön.
De ahogy itt olvasom, ha angliában születtem volna, és eme 3 bringát használtam volna, majd leírtam volna hogy mind3 tetszik, csak ez picit rövid, a másik picit nehéz, akkor máris a tõlem pár ezer km-re levõ Magyarországon ezt mennyire mérvadó véleménynek fogják venni...
Érdekes.
De tom mindig eltérõ véleményem van mint kéne lennie:( Elnézést érte.
ja és ON.
Szép az új Sora!
Írta 2007. július 02. - 23:55
külföldi fórumok...:olaboga: :peace2:
teljes mertekben elfogadni az ott irtakat csak ugyanannyira hulyeseg, mint teljes mertekben elutasitani...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. július 02. - 21:19
Írta 2007. július 02. - 21:15
OFF korrepetáld..Ha már nyelvvizsga: tegnap írt egy múlt héten épphogy átment érettségizõ tanítványom, hogy mit tanuljon, mert kellene a nyelvvizsga. Öt évig ingyen nem kellett az oktatásom, most meg fizetni akar érte.
On