Wow...nekem nem is volt gipszem...:scared:
Bringáznék én kézzel-lábbal, de most pont a kényes bringacsere (sajátom eladom, jobbat vesze) kellõs közepén vok. A másik meg, hogy a dirt/street nem tudom mennyire fejlesztené az állóképességem...:chin: .
Jó, tudom az is több mint a semmi, de szerintem ti a bringázás alatt túra/cc/xc kategóriára gondoltatok, nemdebár?
Na, akkor most szabad futni v. sem? Vagy próbáljam ki és ha rendetlenkedik hagyjam abba?
Azért én nem vagyok pro (mondom csak sportos szeretnék lenni)...de oké, súlyzózások közt 1 nap szünet...úgylesz:clap: !
Amúgy futásnál mire érdemes figyelni? Hallottam olyasmiket, hogy például jobb füvön futni, mint aszfalton...igaz ez? Inkább sprintek szünetekkel v. tartós kocogás? Ilyesmik...
Ja hosszabb távú brigázásra gondolunk, rendes tekerés. Szerintem inkább gyalogoljál, mint fussál.
Ha zsírégetés céljából akarod végezni akkor a lényeg hogy monoton mozgás legyen folyamatosan 40-50 percig ( semmi megállás!!! )
Ha állóképességre mész akkor lehetnek sprintek és megállások is benne. Én így csinálnám.