Méghozzá olyan formában, hogy eleinte futásból kb. 20-25 perc (természetesen minél kevesebb megállással), aztán ha már a 25 perc alatt egyzser sem kell majd megállnom, akkor növelem az idõtartamot...
A súlyzózás esetén pedig olyan 8-10 gyakorlat kéne, ami minden átmozgat és mondjuk ezeket olyan 2X30-as ismétlésszámmal ( 2 db 5 kg-os kézisúlyzóval)...
Más. A gyümölcslevek? Ebbõl csak a "no-cukor Norbi update number 1" fut, a többi felejtõs, vagy ez nem olyan vészes, mint a cukrozott löttyök?
Köszi az eddigi segitségeket...
Futni, vagy állóképességre edzeni minimum 40-50 perc, de még jobb 1 óra. Addig szinte tisztán szénhidrátot használsz energia nyeréshez. Zsír anyagcsere be sem indul.
Kondiban én pl. 12-es ismétlésszámot alkalmazok. Olyan súllyal, amivel éppen meg tudom csinálni az utolsó sorozatot. Egyedül a bicepsz 20-as (kezenként 10). November óta már van szemmel látható hatása. Ez amolyan erõedzés inkább, a futás és bringa mellett.
Sztem az összes Norbi cucc kukába való. 1. mert semmi különleges hatóanyag nincs benne. 2. mert drága 3. átverés az egész (jó példa a norbi parizer, és szaloncukor).
Inni forrásvizet (nem ásványvíz!), teát, friss gyümölcs levét, v. maga a gyümölcs. Persze, ha megoldható.