Jelentkezz be Regisztrálj
Táplálkozás, étrend, fogyókúra
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. január 24. - 10:15
Mondjuk vegyük a legorsszabb esetet: nehezen fogyó típus vagyok (amúgy nem tudom, hogy milyen típus vagyok...), de van akaraterõ: havonta akkor olyan 2-3 kilót tudok leadni úgy, hogy közben nem halok éhen? Ez tartható?
A másik. A leadott zsír helyébe szeretnék izmokat (ha már lúd, legyen kövér...vagy itt ilyeneket nem illik mondani... ). Tehát én arra gondoltam, hogy a fogyás érdekében odafigyelek a kajálásra (majd errõl még késõbb), meg elkezdek futni...ez állítólag jó...
Az izomnövelés érdekében pedig elkezdek súlyzózni és felüléseket minden mennyiségben (lévén, hogy bringázok, inkább a felsõtestemre kéne a muszkli... ).
Szóval mondjuk elérem a 90 kilót júniusra...és emellett még szeretnék izmokat is addigra...jó, nem azt mondom, hogy atombrutál kockahasat, meg diót fogok törni a mellizmaimmal, csak, hogy legyen számomra is látható jele...meg lehet csinálni?
Írta 2007. január 24. - 08:37
2 méter vagyok és jelenleg 103 kg...ez nekem sok, én olyan 85-öt szeretnék. Ez reális szerintetek? Számítsuk bele, hogy elég robosztus a testfelépítésém: széles a vállam (NAGYON!!!), vastagak a csontjaim, stb.
Egy 2m-es robosztus alkat csak nagyon betegen lesz 85kg. Én még 103kg-mal sem tudlak robosztusnak elképzelni.
Írta 2007. január 24. - 00:03
ne csináld már hogy 2méterhez 85 kilót akarsz? én 180 centi magas vagyok es 76 kilós koromban anyám hülyet akart kapni mikor meglátott.szerintem 90 alá ne menj....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. január 23. - 23:46
Eddig nem érdekelt a téma, de már változtatni akarok, hogy a csajok is jobban tapadjanak, meghogy a bringán tovább bírják az alkatrészek...:lol1:
Elõsször is a célt szeretném kitûzni (aztán majd kérdeznék a "hogyanról" is)...szóval, hogy mennyit kéne fogynom...
2 méter vagyok és jelenleg 103 kg...ez nekem sok, én olyan 85-öt szeretnék. Ez reális szerintetek? Számítsuk bele, hogy elég robosztus a testfelépítésém: széles a vállam (NAGYON!!!), vastagak a csontjaim, stb.
Szerintetek mennyi idõ kell, ahhoz, hogy 18 kg-ot leadjak? Mondjuk csinálom szorgalmasan, minden nap vmi sport, próbálok a kajára is figyelni (suliba az ebéd adott, de a többire figyelek)...4-5 hónap?
Írta 2006. december 08. - 08:41
Írta 2006. december 05. - 16:19
Mint mondtam semmi radikális dolog, kis odafigyelés a kajára, a túlzott mennyiségek mellõze, sõt most az van, ha megpróbálok ugyanannyit betömni a búrámba mint régen, rosszul leszek szó szerint... Tehát visszaálltam egy egészséges mennyiségû étel bevitelére, késõ este nem eszek, de az este 6 órát sem tartom be! Édességet keveset tolok, de azért van egy-két süti hetente... Cukros üccsi vagy mekis kaja szinte 0, de az is elõfordul, az ízek kedvéért. És mellette persze megy a téli alapozás, futás, úszás, bicikli. Emellett az amugy is sok napi folyadékbevitelemet még megnöveltem, igaz a plusz csakis tejtermék, tej vagy kakaó, minimum fél liter naponta!
Ugyhogy, ugy néz ki mûködik a dolog, csak sok kis változtatás kell, amik közül igazából egy sem változtatta meg az életemet negatív irányba...
Írta 2006. november 02. - 16:58
vendég_Charon_*
Írta 2006. november 02. - 16:18
Írta 2006. november 02. - 15:51
vendég_Charon_*
Írta 2006. november 02. - 09:42
Írta 2006. november 02. - 09:32
gázolaj+mûtrágya bomba formájában alátelepíteni tszcsés idõben így terítették a szervestrágyátApropó, nálunk is van egy Kama3 föld, szét kéne szórni a kertben...
-=B.B.B.=-
vendég_Charon_*
Írta 2006. november 02. - 09:25
ásó, lapátoló mozdulatsorokra van lehetõség, ezenkívül csákányozni lehet és talicskázni! )
Apropó, nálunk is van egy Kama3 föld, szét kéne szórni a kertben...
Írta 2006. november 01. - 23:20
Nekem ízlik, iszom. Neked nem, ne idd. Igyál bioitalokat, azok garantáltan olyan összetevõket tartalmaznak, amik érintetlenek azóta mióta a föld létrejött, és legalább drága is.
Jah még egy: elég képtelenség azt állítani hogy rákot okoz. Cukorbetegséget, fogszuvasodást, vagy vesetúlterhelést maximum, ha mértéktelenül iszod. De ha elmondod szerinted mely összetevõ okozna rákot, akkor megbeszélhetjük.
Írta 2006. november 01. - 21:46
Ha a szöget a vérdebe rakod bele akkor is eltöröd két hét után. A kólában (és minden más üccsiben) foszforsav és beoldott széndioxid van, egy természetes savanyúságot szabályozó anyag és egy természetes gáz. Miaf*szér okozna rákot??????
Igazad van a kóla egy életérzés!
Írta 2006. november 01. - 20:54
ásó, lapátoló mozdulatsorokra van lehetõség, ezenkívül csákányozni lehet és talicskázni!
világ ducijai, ne a debes teremben izzadjatok, gyertek a szabad levegõre mozogni!!!
(asszem ezért nem látszik, h ma pl. 2 tábla csokit toltam, banánturmixot, meg mind az 5 étkezésnél 2 féle tésztát )
Írta 2006. november 01. - 20:27
jojóérzés?:-D most én is gömbölyödöm,mivel megint szar a térdem és szinte menni is alig bírok néhaDettó ezt akartam írni !
Amikor kamionokat kellet ki/betöltenem simán leadtam az akkori sörhasam. (azóta persze visszaszereztem a kétszeresét )
-=B.B.B.=-
Írta 2006. november 01. - 20:20
gyere hozzánk dolgozni 50 kilós zsákok kamionszámra :-)
Dettó ezt akartam írni !
Amikor kamionokat kellet ki/betöltenem simán leadtam az akkori sörhasam. (azóta persze visszaszereztem a kétszeresét )
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. november 01. - 19:29
Érdekes,eddig csak két tarjáni asszocialt a szürkebaráttal kapcsolatban szerzetesekre,borász ismerõsök valahogy nem..;-)Igen, Triple a SZÜRKEBARÁTOKAT szereti... Értelmezése szabadon...
-=B.B.B.=-
Írta 2006. november 01. - 19:14
akkor már tudom hogy a kólaelvonási tünetek miatt vagy ilyen "hülye"
én a koffein miatt sem szeretem,inkább ásványvíz vagy száz százalékos levek(Plusz bor néhanapján )
Igen, Triple a SZÜRKEBARÁTOKAT szereti... Értelmezése szabadon...
Írta 2006. november 01. - 19:12
akkor már tudom hogy a kólaelvonási tünetek miatt vagy ilyen "hülye"Meg a titkos összetevõk, amit nem adnak ki... :S
én a koffein miatt sem szeretem,inkább ásványvíz vagy száz százalékos levek(Plusz bor néhanapján )
-=B.B.B.=-