Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Térdfájás és egyéb ízületi bajok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
492 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Yómagam PrepM zsírt + Mol lökésgátló olajat szoktam használni,7eset.Befecskendezés nem yó,mert a régi bennmarad és rontja az összhatást.Hagyd a Microlubeot és szedd szét teljesen kenéskor,ügyelve arra,h a koszos használtat gondosan kitöröld!

huhuhhuhh,ez mekkora volt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Yómagam PrepM zsírt + Mol lökésgátló olajat szoktam használni,7eset.Befecskendezés nem yó,mert a régi bennmarad és rontja az összhatást.Hagyd a Microlubeot és szedd szét teljesen kenéskor,ügyelve arra,h a koszos használtat gondosan kitöröld!

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
És akkor ezzel mit kell csinálni? Vágjam fel és fecskendezzek be egy kis zsírt?;) -Értem én hogy nincs kenés,de mégis mit lehet ezzel kezdeni?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem a porckopás jele!
Az a következménye.
Hiányzó izületi folyadék miatt kattog a cumó.Mint mikor nincs kenés.És mivel nincs kenés,ezért kezdõdik meg a kopás.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

elcsuszkalnak a porcok izuletek egymason, nekem a labfejem kattog minden mozgataskor de ettol nem kell felni ,nem nagy gaz.

Azért kell, mert ez a kezdõdõ porckopás jele. Már akkor fel kell rá figyelni, ha normálisan se fájdalom se ropogás; de kifelé fordított láb mellett a hajlításkor pattan egyet. Az már alarmírozó tünet.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nekem a térd"ropogásra" aztat mondták, hogy frankón van egy kis kopás.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
elcsuszkalnak a porcok izuletek egymason, nekem a labfejem kattog minden mozgataskor de ettol nem kell felni ,nem nagy gaz.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sziasztok! Az mitõl van hogy az ember térde lassú mozgatáskor olyan rezonanciát ad ki mintha egy fej kattogna egy fogaskeréken? Nem fáj,csak furcsállom....

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
én a Hidast ajánlom de nagyon a sportkórházban...amikor 2-3 hónapja voltam bent 1 emberkénél az + se nézte a leleteimet, csak +nyomkodta az akkor épp szétzúzott térdemet, és pont ott ahol sikerült szépen kidekorálnom és +állapította h porcpuhulás...az nem nagyon érdekelte h el van szakadva a keresztszalagom részlegesen + a többi amit elõtte 2 nappal kimutatott az MR vizsgálat....

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

érdemes a Sportkórházba menni?
Rendesek/jók?

Szerintem jok, par haveromnak csinaltak mar ott terdet.
Nekem egyelore azt mondtak azert faj a terdem mert tulterheltem es a mely combizmok gyengek, amig azokat fel nem erositenem fajni is fog. Hetfon be is nezek gyogytornara hogy milyen gyakorlatokat kell csinalni...
Doktor latszott hogy nem eloszor lat ilyen esetet mert elore megmondta hogy hol fajt nekem, mikor meseltem a sztorit :)

Szoval nekem is jo tapasztalatom volt eddig

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Jól van na, csak kicsit elõtört a cinikuzmusom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
az orvosokra értettem.

megj: ha a kórházra gondolok, konkrétan a sportkórházra, akkor nem kérdezek többesszámban (jók...)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Rendesek/jók?

Hááát perrrsze...Magyarországon minden kórház csúcsszuper!
:o

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

uzi: a Sport kórházba idõpontot kell kérni telefonon. Asszem már beírtam ide egyszer.

--Trifo

Rendesek/jók?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

uzi: a Sport kórházba idõpontot kell kérni telefonon. Asszem már beírtam ide egyszer.

--Trifo

Igen, olvastam is a regi beirast, koszi szepen. Van is holnap 11-re idopontom. Amugy sokat javult azota a terdem, de meg nem mult el teljesen a dolog

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás

Nincs telód és dónhillezel :) nem csillapítja jól a rezgéseket a géped, ezért van.
Kenegesd bengay-jel. Az segít, vagy nem :)

amúgy gyógyujj meg :(

Most nem dh volt, sima országutas túra nagy biciklistáskával és rengeteg holmival. Persze Romániában az utak megfelelnek földútnak is... Najó, egyszer télleg volt egy hegyen lejövetel bokrok között, de az titok. Máshol jöttem mint szüleim.

Pitechus: nem vagyok magányos... :)
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

--Trifo

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Nekem más ötletem is van ;)
..magányos vagy?

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Nincs telód és dónhillezel :) nem csillapítja jól a rezgéseket a géped, ezért van.
Kenegesd bengay-jel. Az segít, vagy nem :)

amúgy gyógyujj meg :(
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás
Úgy látszik engem s utólért a probléma. Már másfél hete fáj a csuklóm. Voltunk 5napot biciklizni Erdélyben és azóta erõsen fáj. Kb egy óra után ha tekerek el kezd zsibbadni is. Ha nem bicózom akkor csak forgatásnál fáj. Ez mitõl van?
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!