Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás

Helló,

Ezt úgy szokták, hogy beraksz linket a kiválasztott bringákról !

Úgy könnyebb a mi dolgunk is, nem nekünk kell utána keresgélni. Úgy talán előbb kapsz választ is.

Marci

giskard

giskard

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
  • LocationNyíregyháza

Sziasztok! Stílusváltásra készülök tavasszal, MTB-ről Cross bringára szeretnék ülni, a felső limitem 250ezer. Eddig 2 bringa fogott meg, a Merida Crossway szériája és a Cube Nature szériája. Tudom a Cube jobban felszerelt, de a Merida valamiért "crossosabbnak" tűnik nekem. Van valakinek esetleg tapasztalata, melyik bringázható komfortosabban, főleg aszfalton, de kicsit azért terepen is? Előre is köszi a segítséget. :)

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás

Köszi a linket. Átolvastam. Esetleg valaki, akinek van tapasztalata a GT-kel, vagy egyenesen az említett modellel?

Szerintem a kerékpármárkák/GT Bikes topikban vannak, akik többet tudnak róluk.

Maci81

Maci81

újonc

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Köszi a linket. Átolvastam. Esetleg valaki, akinek van tapasztalata a GT-kel, vagy egyenesen az említett modellel?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.045 hozzászólás

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Új bringát szeretnék venni. A GT márkát javasolták nekem. Miért? Mert a GTknek állítólag 150Kg a teherbírása, és sajnos az én testsúlyom is majdnem ennyi :unsure:  . Voltam ennél sokkal több is, de most sokadik próbálkozás után végre meg lett a kellő akarat( ez a legfontosabb), ill. megtaláltam a számomra megfelelő és hatásos fogyókúrát. Szóval mennek le a kilók rendesen. Régen sokat bringáztam, sportoltam, de miután abbahagytam, és a munkahelyem is olyan volt ahol keveset mozogtam, rendszertelen evés, stb, sikerült felszedni egy jelentos túlsúlyt.

No de vissza a bicajhoz. GT avalanche comp 2015 modellt néztem ki magamnak. Mi a véleményetek? Esetleg más masszív bicaj is szóba jöhet, csak bírja a habtestem :D .  A válaszokat előre is köszönöm.

bringát nem ajánlok, de ha még nem tetted meg, érdemes lehet ezt a topicot átolvasnod:

http://forum.bikemag...nga-kövéreknek/

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Maci81

Maci81

újonc

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Új bringát szeretnék venni. A GT márkát javasolták nekem. Miért? Mert a GTknek állítólag 150Kg a teherbírása, és sajnos az én testsúlyom is majdnem ennyi :unsure:  . Voltam ennél sokkal több is, de most sokadik próbálkozás után végre meg lett a kellő akarat( ez a legfontosabb), ill. megtaláltam a számomra megfelelő és hatásos fogyókúrát. Szóval mennek le a kilók rendesen. Régen sokat bringáztam, sportoltam, de miután abbahagytam, és a munkahelyem is olyan volt ahol keveset mozogtam, rendszertelen evés, stb, sikerült felszedni egy jelentos túlsúlyt.

No de vissza a bicajhoz. GT avalanche comp 2015 modellt néztem ki magamnak. Mi a véleményetek? Esetleg más masszív bicaj is szóba jöhet, csak bírja a habtestem :D .  A válaszokat előre is köszönöm.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

http://www.wiggle.co...pa-sora-2015-1/

csak szólni kell, hogy legyen normális EU fékbekötés, semmi deviáció!

Tiagra:

http://www.wiggle.co...olo-al-20-2015/

amúgy a Wilier nem rossz annyiért, főleg, hogy HT2 sora hajtást kapsz, és fékeket is, nem tektro-fsa négyszög párost

meg a wiliernek kényelmes komfortorientált geometriája van, szóval nem lehet rossz.

Vejne módosította - 2016. január 13. - 12:07

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

köszi! én is kinéztem, de 178 centi vagyok. úgyhogy az 58as nagy lenne nekem :( asszem.

54-es kéne Neked, hosszabb stucnival az 51-es még so-so elmenne CAAD8-ból,de inkább nézz használtat.

http://www.maxi-bike...olo-scirocco-g3

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

1ébként nem problémás típus a SUP sem.

• Vejne kedveli ezt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

Milyen vázméretre van szükséged?
http://mali.hu/hu/or...ad8-7-sora-2014

köszi! én is kinéztem, de 178 centi vagyok. úgyhogy az 58as nagy lenne nekem :( asszem.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Sziasztok!

Ehhez mit szóltok?

http://bikelogistics...aguti-kerekpar/

shimano sora felszereltség.

sajna 250-300e-ret nem tudok megengedni egy kerékpárra, és ez így jó ár-érték aránynak tűnik.

Milyen vázméretre van szükséged?
http://mali.hu/hu/or...ad8-7-sora-2014

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

Sziasztok!

Ehhez mit szóltok?

http://bikelogistics...aguti-kerekpar/

shimano sora felszereltség.

sajna 250-300e-ret nem tudok megengedni egy kerékpárra, és ez így jó ár-érték aránynak tűnik.

palio

palio

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Érdeklődöm az egyenes kormányos outival nyomulóktól, hogy meg vagytok-e elégedve a bringával, geoval, stb., vagy hiányoljátok a koskormányt? Pl. Merida Speeder, Cannondale CAAD8 Flat Bar és társaik.

Kb. 40-60 km/alkalom, heti 2-3 alkalommal lesz nálam tekergetve.

KicsiKrisz88

KicsiKrisz88

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

már csak a ghost van fent, ránézésre picinek látszik, mindenestre a 140-180 centig jó. kissé nevetséges.
amúgy nem rossz, csak a telója hulladék

Koszi!:) mar elhoztam a Focust Fat Boy-t. :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

már csak a ghost van fent, ránézésre picinek látszik, mindenestre a 140-180 centig jó. kissé nevetséges.

amúgy nem rossz, csak a  telója hulladék

Azon a méret meghatározáson jót nevettem, nekem is kicsi váznak tűnik.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Sorry! :) 175cm magas vagyok úgyhogy olyan 18" körüli kéne sztem, vagy amit még kényelmesen tudok használni a magasságomhoz. :)

amúgy nem rossz, csak a  telója hulladék

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

KicsiKrisz88

KicsiKrisz88

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

sokat segítene, ha tudnánk kb mekkora vázméret kell.

Sorry! :) 175cm magas vagyok úgyhogy olyan 18" körüli kéne sztem, vagy amit még kényelmesen tudok használni a magasságomhoz. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Szép jó estét!

Bringa vásárlás előtt állok és segítséget kérnék mert nem tudok dönteni hogy melyiket válasszam. :) Melyik a jobb? Felszereltebb? Melyik éri meg jobban? Előre is köszi! :)

1. Ghost EBS Comp

2. Focus Fat Boy

3. Cube LTD CC

UI: Ha tudtok jobbat ilyesmi árban akkor természetesen az is érdekel! :)

sokat segítene, ha tudnánk kb mekkora vázméret kell.

KicsiKrisz88

KicsiKrisz88

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Szép jó estét!

Bringa vásárlás előtt állok és segítséget kérnék mert nem tudok dönteni hogy melyiket válasszam. :) Melyik a jobb? Felszereltebb? Melyik éri meg jobban? Előre is köszi! :)

1. Ghost EBS Comp

2. Focus Fat Boy

3. Cube LTD CC

UI: Ha tudtok jobbat ilyesmi árban akkor természetesen az is érdekel! :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Nemrég volt szerencsém kipróbálni a Salsa legdrágább karbon Fatbike-jét.Nagyon kellett volna úgy ahogy van.Melegváltásban ráültem az alura,az első gondolatom az volt,hogy aki az alut próbálja ki először az soha nem akar Fatbike-ra ülni többet.