Igazán köszönöm a méltató szavakat:), de bármi amivel kevesebbet teszek magamért mint amire képes vagyok, csak magamat csapom be.:)Megtisztelnél, ha ismerõseim közt tudhatnálak itt!

Ezt tanúsíthatom!!Az éjszaka körbe bájkoltuk a Balaton kisebbik felét(kis kör). Szép volt, nagyon jó volt, de ami a legjobb: 2 kiló mínusz;) !
Ridley Noah Fast
Ridley Noah Fast
....jó olvasni, h vannak még emberek akik nem a kifogásokat keresik.Mióta tekerek 11 kg csorgott le, ...folyt köv.
Ridley Noah Fast
Ez igazán dicséretes!! A kitartás eredményét tapasztalod, nincs ennél jobb. Már nem kell sok idõ és jöhetsz velem egy kisebb karikára:Ha csokis fogyókúra létezne, rólam nevezték volna el Etiópiát!
Két hét után elmondhatom, hogy a táv is megduplázódott, az átlag sebesség jelentõsen javult, és lecsorgott 3 kg.Emellett emeltem a kaja adagomon is, szóval nagyétkû sorstársaim hajrá! Ez persze nem jelenti, hogy ész nélkül kajálunk, csak módjával! (OFF: szégyen ide, vagy oda Malakov tortát nem csináltam még, de elnézve az interneten, nem nehéz összedobni. Finom meg csak attól lehet, ha nem spóroljuk ki az anyagot:)))
Ridley Noah Fast
Szerintem sokkal nagyobb baj az, hogy cukrász vagyok.....
Ridley Noah Fast
Van ilyen, én most 110 körül vagyok 1 éve. Nem nagyon mozog a súlyom semerre. Aztán kiderült az oka: pajzsmirigy alulmûködés. Szerintem ha még nem nézetted meg, akkor menj el, sokat segíthet. Gyógyszerrel be lehet állítani, és akkor egybõl jobban mennek a kilók.
Köszi a biztató szavakat!
Sajnos hullámvölgybe kerültem, valamiért megállt a fogyásom, alig alig csökkent a súlyom most 2 hét alatt. Ez nem jelenti természetesen azt, hogy feladnám:D Jó lenne nekem is az a 130 kiló, lényegesen jobb volna 20 kilóval kevesebbet cipelni:) Ami késik nem múlik!
Köszi a biztató szavakat!
Sajnos hullámvölgybe kerültem, valamiért megállt a fogyásom, alig alig csökkent a súlyom most 2 hét alatt. Ez nem jelenti természetesen azt, hogy feladnám:D Jó lenne nekem is az a 130 kiló, lényegesen jobb volna 20 kilóval kevesebbet cipelni:) Ami késik nem múlik!