Kívülrõl fogtam a kormányszarvat és rosszul.
Jobbulást kívánok neked! Lehet, hogy én nem értem, de hogyan lehet másként megfogni a szarvat, mint kívülrõl?? Úgy érted, hogy nem oldalról fogtad?
Kívülrõl fogtam a kormányszarvat és rosszul.
Ridley Noah Fast
Sajnálattal olvastam az írásod. Azt gondolom az eladó is felkészületlen volt amikor "rádsózta" a bájkot. No, de már ez rajtad nem segít. Gyorsan meggyógyulni és jönni tekerni.A kérdéseid egyik felét már lent megválaszoltam, a többire pedig ...: az út egész jó, kerékpárút:o; a törött teló: SR Suntour NEX 4110 V4
Az utódja: Suntour '11 NRX D-P LO (Villa | Teleszkóp | Trekking) | Kerékpár Webshop
Ridley Noah Fast
A Balaton kör ilyen kemény, telótörõs terep ?
Milyen teló volt ? És hogy történt ? Nekimentél valaminek ?
A Balaton kör ilyen kemény, telótörõs terep ?
Milyen teló volt ? És hogy történt ? Nekimentél valaminek ?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
A Balaton kör ilyen kemény, telótörõs terep ?Múlt vasárnap délután barátnõmmel elindultunk megismételni a Balaton kis kört.
A bájk teleszkópja, az elsõ lámpa és a markolat törött..a bordámmal együtt.Így meggondolatlanságom okán kis szünetre kárhoztattam, míg a bicajt össze pofozom és a bordám is összeforr. Egyszer majd folyt. köv.......
Valahogy én is így tervezem , tény hogy az imént felsorolt tevékenységek piszkosul fájdalmasak:DTörött bordával már 2 hét után simán bringáztam:) mondjuk a röhögés, köhögés, tüsszentés még 6 hét után is fájdalmas volt
Azért azt vágod, h mennyi ember szorít Neked a sikerért!! Kivételes helyzetben vagy, nem engedheted meg, h csalódjanak benned!!!!!
Ridley Noah Fast
De igen!Miért??...nem vagyok az???
Miért??...nem vagyok az???simon23
Igazán köszönöm a méltató szavakat:), de bármi amivel kevesebbet teszek magamért mint amire képes vagyok, csak magamat csapom be.:)Megtisztelnél, ha ismerõseim közt tudhatnálak itt!
Ridley Noah Fast
Szeretem olvasni az ilyen hozzászólásokat.További sok sikert.