Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
a golyók egy fém kosárban vannak általában a kormcsapiban, és ezért nemtudnak széjjel gurulni
namindegy, biztos van anélküli is, nem vágom

BikerPocok

BikerPocok

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
felét kiveszed és már tökéletes is

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Nem hinném. Ugyanis érzek a kezemmel egy kis kattanást (az egész kormány elõre mozdul pár tized mm-t amikor fékezek). Ja egyébként mért ne gurulhatna el a golyó?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
elgurult?? milyen kormánycsapid van neked, hogy külön gurulásznak a golyók?
nemhinném hogy az recseg
általában ha igy lenyomod a kormány egyik felét, és recseg, akkor a kormány-stucni találkozás szokott magas hangon sercegni-pattogni
gondolom ez az amit hallassz

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Lenne 2 kérdésem:

1. Még egy régebbi telószerelésnél elgurult az egyik golyó a korm. csapágyból. Forog is rendesen, de amikor valamilyen irányba erõsen lenyomom a kormány egyik felét, akkor reccsen egy elég csúnyát (erõsebb elsõfékezésnél is ezt csinálja). Ez a recsegés lehet-e a golyó hiányától, vagy más a hiba?

2. Sok helyen láttam, hogy zoom usd-be könnyû olajcsillit csinálni. Egy ilyen teló milyen minõségû lesz?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
asszem málnának egykoron már volt egy mozo r500-a, nem hinném, hogy ismét belefutna valami hasonlóba...

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Vagy veszel egy mozo-t és megcsinálod hogy mozogjon! Occsó! Sufnyi tunying!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hát igen ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
ZOOM+egy kis tuning.
már ha tényleg nagyon számít a pénz

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
egy magas olcsó ergo sokat mozgó villa tényleg jó lenne már :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gorgo: z1 freeride. (igaz, vagy 3 centivel magasabb a beépítési hossza, ezt kalkuláljad bele) vagy iljics supernovája. ha megveszed azt, legalább nem fogja lépten-nyomon hirdetni a fórumban ;) ;D

200-as 888r 595 mm magas. pontosan annyi, mint egy 200-as monster t. (a 2003/4-es)
egy jóféle dorado meg 560-565 mm magas. nem mindegy. ahogy iljics is mondta, sokan szabadulnának tõle, mert magas. baromi magas! igért a marzo egy 170-es kittet, de ez még mindig csak az igéretek szintjén van, ha jól tudom, ezért is van go-ride átalakító. (ami még az alsó vállat is alacsonyabbra cseréli, hogy azzal is csökkenjen a beépítési magasság.)

ha lenne boltonosban, akkor én most az új votec villát venném meg: 165 mm, 35-ös becsúszók, magnézium alsószár egybeöntve, és a marzotól vásárolt csillapítóegység (ssvf)
vagy lehet, hogy marad a manitou stance kingpin.
képeket keresek, de le lesztek nyûgözve (vole és l.cs nem, de aki szereti az olcsóságot, az igen.)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Tudsz helyette adni vmi rugót, ha igen, priviben megbeszélhetjük.

BikerPocok

BikerPocok

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
no gond a roksoxokka csak tud-e vki RUGÓKÉSZITÕT normálisat!! vagy h. honnan lehet kapni ..csinaltattam tavaj "vidéki" rugossal párat dehát kalap szar ..vagy ha esetleg van vkinek pl judyba felesleges rugója.....

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

gt:
psylot nem veszek mert az recseg,kikotyogósodik,szarok a szimmeringek,mûanyag az egész,ár/érték aránya szar,nem lehet rendes gyári rs olajat kapni,csak elvétve,meg már volt ilyen és nem jött be

hóhó!
Az enyém már SRAMos,aminek nincs ilyen hibája!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Manitou Supernova esetleg ? ;)

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
akkor z1,csak azé' hogy lor kipróbálja :-*
egyébként azért hezitáltam a kettõ között,mert a shiver az valami csodásan mozog,meg az is, hogy olyan egyszerû szerkezet mint a lejtõ(esetleg az ecc kicsit bonyolultabb),

gt:
psylot nem veszek mert az recseg,kikotyogósodik,szarok a szimmeringek,mûanyag az egész,ár/érték aránya szar,nem lehet rendes gyári rs olajat kapni,csak elvétve,meg már volt ilyen és nem jött be

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

le lehet és nem is hülyeség. lényegében egy vastag fekete boxxer lesz. egyesek szerint a 200 milli sok volt, bár én pártatlan vagyok, engem az a 3 centi nem zavarNA. (ezt nem félreérteni ;D )
vki csinált hozzá kit et, ami 170re butít. vhol le van irva, probáld meg megkeresni keresõvel :-\, vagy várd meg amig elmondja valaki.

go-ride.com gyárt hozzá 170mm-es kittet (de más is)a +3 centivel az a baj, hogy túl hosszú és nem lesz yo vele a fejcsöszög, sokan adják el emiatt a 888-ukat miután beleugrottak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nemtom nekem nem volt kulonos gondom
a shiver merevsegevel.
ugy mond nem vettem eszre, hoyg annyira nagyon rugalmas lenne.
csak nemtom olyan fura erzesem van.
jol van ki akarom probalni a z1 fr-t es ha te nem veszel akkor nemtudom kiprobalni. :-/

en inkabb z1fr

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

shiver sc(2003) VS. z1 fr qr 20(2004)
kb:120000ft 130000ft
Melyik legyen?
bevetési terület:lejtõzés,hosszú tekerések meg ilyesmi
egy hope m4 lenne rajta

szerintem egy psylo SL.én is m4-el használom,és véletlenül pont van egy ilyen eladó teleszkópom.

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
gorgo: Mai alyánlatom: Z1 Freeride QR. Ugyanis jobb, fiatalabb, merevebb. A "kis shiver"-rel az a baj, hogy nagyon csavarodik. Gondolj bele szimpla váll, meg egy bolton tengely, meg USD. Ez hol annyira merev mint egy Z1 FR? Sehol. Ráadásul a Z1 2cm-vel többet is mozog.

lajos