Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Kösz thez!

Nem tudom, hogy, hogy van ez nem nagyon járok Pesten és nem tom a dolgokat. De kösz most mán ezt is tudom. :-*

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Planet-x dirt merevvilát nem gyártanak és csak használtan kapsz!Trek bruiser az meg 30!

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Ha még érdekel, akkor a Bergusonban megnézheted az USD-s Zoom-ot, a Zöld Pontban pedig a sima Zoom-ot és az USD-set is.
Mellesleg mozog a szimplavállas Zoom szépen (jobban, mint a Mozo), csak hát keveset (90-95 mm), nincs benne csillapítás, nehéz, kotyog és kikoppan. ;D Saját tapasztalat.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Köszi thez!
asszem ez lesz tényleg.eddig is merevvel toltam, hát ezután max beújítok valami komolyabbat, meg egy 2.35-nél vastagabb külsõt, aztán hajrá.hiába 20-30ezer forinttal nem lehet megváltani a világot.köszi!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
érdekelhet, de kicsi az esélye hogy legyen.
elég pl egy planetx is. 25 ezer pénz körül van, és nem olyan viccesen kicsi, mint az author. belefér nagy gumi is, etc... én nagyon úgy érzem(tapsztalatból) hogy jobban járnál vele.... gond nincs vele, sok sok gari( a név miatt is) nem kicsi, szal nem böki el a geometriát, szép, és kb ugyanúgy mozog mint az ilyen olcso villák (zoom, mozo) azaz sehogy. :-\

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Köszi a segítséget!lehet inkább veszek 30-40ért valami drabális dirt merevvillát, amibe belefér egy 2.7es külsõ.ugyhogy még gyûjtögetek.a merevvilla legalább nem romlik el, meg nem megy bele a dzsúz.egyre jobban érdekel ez az átütõs merevvilla :).

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
madve. ha félsz valamitõl, azt semmiképp ne vedd meg. a mozo sem sokkal jobb, bár a szimplavállas mozot a szimplavállas zoommal összehasonlítva.. mozo 2 év után ugyanolyan ratyi mint az pár hetesen. na puff. keress inkább használtan egy sw joy-t sky-t vagy mittomén ha már ilyen drabális villát akarsz
szimering meg: +5-6 ezer kb ha át is alakítod nyiltolajossá a villát.
erbornba pedig belerakni a duplavállasat, hát.
egy merida dual fun-ban láttam eddig, de nagyon idiótán nézett ki. megfoghatatlanul magas kormány, hosszban alig fért be a fogasba. ha ezt szeretnéd.. ennyit a gyors manöverekröl, és a forduékonyságról. de te tudod.
google, origo keresö: rugókészítés.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Szóval tud valaki segíteni, abban hogy ha veszek egy Zoom-ot akkor azt hogy lehet feltuningolni?csak BP-n vannak ilyen szimeringgyártó meg rugóhajtó mesterek?egyáltalán hogy lehet szimeringet csinálni vagy szerezni egy 40es becsúszójú villához?
a duplavállas USD ZOOM-ot mibe lehet belerakni?Matrix Airborn?
félek ettõl a ZOOM-tól.nem jobbak a MOZO-k?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
nekem azért kéne,hogy legyen egy DH dögöm,meg egy street biciklim,és ne kelljen külön kerekeket venni a street bicóra...

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Átütõs merevvilla ???
olyan nekem is kell egy, amibe belefér egy 3 collos kölsõ ;D
komolyan.nem kéne teló :)eddig is ilyet szerettem volna 8)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Szerintetek létezik átütõtengelyes merevvilla?
Tudom,hogy ez egy telós topic,de hát villa-villa...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lajos:
Mali. ö a marzó forgalmazója
csakhogy a nagykerbe ugye nem mászkálhat be civil, ezért létrehoztak még régen egy másik kp-ot. a népfürdõ utcánál. namármostez megszünt, vagyis átköltözött a bécsi úti StopShop-ba. és ide küldték öket, mert itt foglalkoznak az ilyen dolgokkal úgylátszik.

zoom: nemhiszem h külön kiállítótermük lenne, járj boltokba, és ami ott van, valszeg az van....

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Állj! Vajda Magyarországon nem a Mali-ék a Marzó cuccok fõ árusítoja? :-\ Akkor hogyis van ez most?

Nem tud valaki egy címet ahol meglehet nézni a ZOOM villákat?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
nah, ma visszavittuk a maliba Aron torott DJ1ét.
eloszor bementunk a mali nagykerbe, ahonnan átkudltek a bécsi utra a maliba. kicsit meglepö votl de mindegy..
aztan ott egyböl segitségünkre keltek, persze mondtak hogy ök ezt enm forgalamzták sose, de ezen felül nagyon készségesek voltak. átvették a telót és mondtak hogy megprobalnak tenni valamit. felevttek az adatokat meg minden aztan csõ. azert ez jo erzes volt, ahhoz kepst hogy mienek altalaban a boltok meg minden...
mar csak abba kell remenykedni hogy ki is csereljek.

BikerPocok

BikerPocok

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
37,5 az igaz szomering meg nincs rajta ugyhogy lehet az

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
madve: van zoom szimplavállas átütõs villa, de az usd. van sima zoom kb ugyanazzal a tudással, de nem usd, és sima tengelyes. (amit azán csináltak chili néven is - vagy közel ugyanazt)

a zoom-oknak amúgy nem 37.5-es becsúszója van? mintha pull kollegának lenne ilyenje, amihez csináltatta a szimmeringet.

BikerPocok

BikerPocok

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
igazad van! milyen lökött vagyok, csak mondom próba cseresznye.. akkor egyelõre rohad tovább a pinyóban , majd ecccer megberhelem. eddig is elvolt ott:)
izé ..amugymeg chili

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
eznemígymüködik sajnos.
telónként változó a válszélesség, és minden más.
és egy teló válla, ami jobbminõségü, 20ezernél kezdõdik.
milyen teló? lehet hogy egy újat jobban megérné venni...

BikerPocok

BikerPocok

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
melyik telonak van még 37es becsuszolya? van vkinek esetleg egy felesleges válla 37es lábakhoz? ((enyim megadta magát:)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
neki a dupla vallas usd zoomja van.
szertem arra ertette.