Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Bocsika, 2000/l. A MOL-ossal a za bajom, hogy 11-es a viszkozitása, nekem hígabb kellene.

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Várj! 3000/l az nem többre jön ki mint a 200/0,2l (1000/l :-\)? Vagy tök hülye vagyok? Az pont 3*-os ár! ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
3000/L az eleg draga. Mol lokesgatlo olaj van 900 korul egy liter, nekem is az van..

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Kössz...A zegyik autós / motoros boltban tudnak hozni Motul teleszkópolajat 3000/l áron, háromféle (2,5-5W, 10-20W, 30-40W) viszkotitásban. A bicajosboltban meg a Finishline 200/0,2l...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
tulkepp/szerintem ja.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Üdv, lenne itt egy nagyon FONTOS és SÜRGÕS dolog: teleszkópba bármilyen hidraulikaolajat belerakhatok, ha a viszkozitása megfelel?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
S1ru2,azon kivul,hogy folyton fejleszted a geped,jut idod tekerni is??? Mit akarsz te a zoom usd-vel? ne rohogtess... Jo lenne,ha mar lathatnek valamit a csodalatos frirajd tudasodbol,amiert szukseged lenne 200milire! Vagy most mar DH-zol? Sejthettem volna,most az a meno.. sux! :-*
Ha van par keped,bringazas kozben,akkor dobj privit,vagy kuldjed el mailben,kirakom az oldalamra! ;)
bye

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Mustár: Hidd el, nem olyan nagyon gáz a 200mm-es Zoom a Polarx-be. Én már láttam Airborne-ban, és nem volt vészes. Igaz, hülyén néz ki hogy elöl mozog 20 centit, hátul meg semmit, nade nincs mindenkinek lóvéja Santa Cruzra. Egyébként meg...

s1ru2: Mennyit emel? Kérdés, hogy most milyen telód van és ahhoz képest mennyit fog emelni. Egyébként nekem egy x5.5 van benne, gatyi b+ stucnival és egy funn full on-nal.... 178 centi magas vagyok, és ha a bringa mellettem áll, kényelmesen könyökölök a kormányon (és még alátétezve sincs a cumó)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
stinkybe vagy bighitbe normális teló illik! ;)

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
...sirus, még mindig nincs meg a bighit-ed, vagy a stinky-t vetted meg? Mert abba jó lenne a zoom, de a polarx-be..., akkor már inkább egy merevvilla.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Jójó hát 2-3mm nem is érzed!
És meddig tartana?????1-2 hónap??

meg mondjuk PolarX-be beleteszem az LOL lenne!
Mennyi lehet a beépítési magassága?mennyit emelne kerékkel együtt a brinyó elején??
este tekerés közben azt hinném hogy az ágyamban fekszem és alaludnék ;D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ez kb olyan minthogy a Shock Works rugóstagok azért nem értek ide tavaly elött mert lassan gyártják. sztrájkoltak a robotok vagy mi a töcs?
Szerintem gyárcsák azt, csak nem fog behozni belölle, mert kb 3at adott el belölle 2év alatt.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás

Nem gyártanak PlanetX villát?de hát a honlapjukon ott van a cumó :o.már úgy beleéltem magam >:(
és mi a helyzet a kona jump villájával?az állítólag lesz.vagy van.és "csak" 16000.az jó?belefér 2.35nél nagyobb külsõ?

lehet hogy ott van a honlapján de én egy hete kérdeztem meg Fegyvernöki Sanyát(õ hozza be a planet-x eket)És mondta hogy nem tud hozni mert abbahagyták a gyártását!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
A 200mm-t nyugodtan elhiheted. Nekem van benne negatív rugó -az eredetileg benne levõ gumibakhoz kb +10mm- és így kb 190mm az útja. Ebbõl 185 ig már be is ment (mikor szükség volt rá). Azért írom, hogy kb így meg kb úgy, mert ez csak vonalzós mérés, szóval nem is igazán mm pontos. Egyébkéntmeg: nem hiszem, hogy használat közben számít a +/- 2-3mm.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Nem tom kinek kell Trial villa de 3napja voltam a Big Bike-ban és ott volt egy pár db. Nem tudom a márkát csak láttam!!! Árat se tudok!!

ha kell menj el és nézd meg ja és honlapon nincs fenn de ne is higgy a Big Bike honlapjának mert roppant hiányos!!!!

Látom itt nagyon mennek a Zoom telók:)
A 2003-2004es villákkat hol lehet elérni ??? mert a honlapon nincs fen csak a 2002es ?? vagy nincs is újabb?? meg mindegyik csak 100mm (mozog) nincs ennél nagyobb?? (nem a 200mm gondolok ami apróban van mert azt nem hiszem el!!)

nefty

nefty

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Mustar:Kapható itthon minden ami pazzaz mivel van forgalmazója..
Gyapi(BlueCet) tud hozni amit akarsz remek áron:)

Ez a gyapi ki? Bolt? Van honlapja?

nefty

nefty

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Hmmm
tudom mi az a gumiharang meg teló...(most nevetni fogtok) szimering az mi? Gondolom, hogy mi lehet ha az az amire én gondolok akkor nekem olyan nincs rajta...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a jett-nek gyárilag is rendes szimmeringjének kellene lennie. ha már valami baj van vele, lehet, hogy csereérett. mennyit volt használva?

lajos: aron-nak bolt-onos volt a villája, ha jól tudom, és a mali nem hozott 2002-ben qr20-ast, csak super t-t meg rendelésre z1 freeride-ot.

nefty

nefty

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Sziasztok!
Pár oldallal ezelõtt "zsirosmcsacska" irta, hogy levette a zoom telójárol a gumiharangot s, szimeringet rkott helyére...ezt a rock shox jett-el is meg lehet csinálni?
Mert most elég szar a porvédelme.
elöre is kössz a válaszokat

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Nem gyártanak PlanetX villát?de hát a honlapjukon ott van a cumó :o.már úgy beleéltem magam >:(
és mi a helyzet a kona jump villájával?az állítólag lesz.vagy van.és "csak" 16000.az jó?belefér 2.35nél nagyobb külsõ?