Sziasztok, mely szervizeket ajánlanátok fox villa (FOX Float CTD Evolution 29) és rugóstag (Custom FOX Float CTD Evolution with AUTOSAG) szervizeléséhez ? Ezek milyen árban mozognak?
Üdv és köszi
Sziasztok, mely szervizeket ajánlanátok fox villa (FOX Float CTD Evolution 29) és rugóstag (Custom FOX Float CTD Evolution with AUTOSAG) szervizeléséhez ? Ezek milyen árban mozognak?
Üdv és köszi
Én meg eddig csak olyat láttam.
Csak azért kérdem mert lenne egy régebbi 26" kashima fox eladó amin nincs felirat, meg a színe is halványabb. Nem volt még rókám, hülye vagyok hozzá
A kérdés alapján egy a boxerekhez hasonló felirat a becsúszón jelent meg a leki szemeim előtt.
Csak azért kérdem mert lenne egy régebbi 26" kashima fox eladó amin nincs felirat, meg a színe is halványabb. Nem volt még rókám, hülye vagyok hozzá
nem biztos hogy pont azzal kéne kezdeni
vagy kicsit régebbivel, vagy várnék még egy két évet, míg rókás leszek, ha eddig elkerült a ravaszdi.
Első 2011-es Kashima bevonatos Fox teleszkópokon nem volt felirat. 2012-től van.
Én ezidáig nem láttam Fox becsúszón feliratot, lemaradtam...?
Urak!
Minden kashimás fox becsúszóján van felirat?
Én ezidáig nem láttam Fox becsúszón feliratot, lemaradtam...?
Aki magának szervizel, a legjobb megoldás a kis kannás kiszerelés.
https://www.bike-com...pferoel-p20058/
Ez gyakorlatilag fluid (felülröl a 4-ik) http://www.endurofor...s.com/id37.html 1.95$ csak hát érdemes több mindent összeválogatni mert hát ugye a szállítás és egyéb költségek.
Sziasztok!
Beszereztem álmaim bringáját Canyon Nerve Am 8.0 , le szeretném szervizelni magam a benne lévő teleszkópokat. (rebámat gond nélkül mindig megoldottam motorex 10/5w) Olvasgattam a neten, de felmerült pár kérdésem:
- Esetleg meg tudná nekem mondani valaki, hogy a Fox Float Fluid (kék) mivel váltható ki?
- Győrben vagy vonzáskörzetében van olyan kerékpárszervizes aki alsó lábban perselycserét meg tud valósítani? Mintha minimálisan kotyogna a villa... tippeket várok esetleg ha nem ez, akkor mi lehet a baja?
- a Fit rendszert milyen sűrűn kell szervizelni?
Köszi előre is a válaszokat
Üdv Robi
Sala szerint a perselycsere nem segít a kotyogáson, mert a láb anyaga veszti el kör keresztmetszetét az idők során. a doctorbike-ban dolgozik viszont egy guru, aki képes rendbe hozni az ilyen jószágokat is.
ha nagyon muszáj, szilikonzsír mehet a fluid helyére. nem biztos, hogy erőltetném, ha beszerezhető a fluid.
Sziasztok!
Beszereztem álmaim bringáját Canyon Nerve Am 8.0 , le szeretném szervizelni magam a benne lévő teleszkópokat. (rebámat gond nélkül mindig megoldottam motorex 10/5w) Olvasgattam a neten, de felmerült pár kérdésem:
- Esetleg meg tudná nekem mondani valaki, hogy a Fox Float Fluid (kék) mivel váltható ki?
- Győrben vagy vonzáskörzetében van olyan kerékpárszervizes aki alsó lábban perselycserét meg tud valósítani? Mintha minimálisan kotyogna a villa... tippeket várok esetleg ha nem ez, akkor mi lehet a baja?
- a Fit rendszert milyen sűrűn kell szervizelni?
Üdv Robi
Nem kell kiváltani, az kell bele, fit patront nem kell, zárt rendszer.
gaboca1 módosította - 2015. január 23. - 19:59
Sziasztok!
Üdv Robi
Sziasztok!
Elképzelhető az szerintetek, hogy egy 2 éves de soha nem használt - tehát gyári állapotú - Float evo 26-os villában nincs elég olaj?
igen.
Sziasztok!
Elképzelhető az szerintetek, hogy egy 2 éves de soha nem használt - tehát gyári állapotú - Float evo 26-os villában nincs elég olaj?
A másik amit észrevettem, hogy kb fél centit bennragad a becsúszó, ami elég érdekes egy zsír új villánál. Ez mitől lehet?
Kedves Fórumtársak!
Valaki igen jópofa volt és megszabadított a Gepida 700-as bringám Suntour NCX D teleszkópjának műanyag kapcsolójától (lock-out).
Így néz ki:
Azon túl, hogy bosszant a lopás ténye, szeretném valahogy pótolni, mert még korrozióvédelmet is jelent.
Van valakinek hasonló kapcsoló gombja elfekvőben? (A képen a kék műanyag)
Köszönöm az ötleteket.
Alkatrészem nincs, de itt a megfelelő helye a kérdésednek.
http://forum.bikemag...867-sr-suntour/
Kedves Fórumtársak!
Valaki igen jópofa volt és megszabadított a Gepida 700-as bringám Suntour NCX D teleszkópjának műanyag kapcsolójától (lock-out).
Így néz ki:
Azon túl, hogy bosszant a lopás ténye, szeretném valahogy pótolni, mert még korrozióvédelmet is jelent.
Van valakinek hasonló kapcsoló gombja elfekvőben? (A képen a kék műanyag)
Köszönöm az ötleteket.
Sziasztok Foxosok!
Tanácsotokat szeretném kérni, úgy érzem akkor lesz kerek a történet ha az egészet leírom:
Kinéztem magamnak egy használt 2013-as Trek Am bringát melyben Fox 32 Float ctd evolution 150mm-es teleszkóp van.
Már majdnem megegyeztem az eladóval árban, stb mikor belebukkantam ebbe a visszahívásba:
http://www.ridefox.c...php?c=recall-de
Le is ellenőriztük a villa szériaszáma alapján, és valóban visszahívandó a teleszkóp ami benne van :/ . Valaki tudná részletezni, hogy mi a visszahívás oka, mit cserélnek benn? Esetleg én itthon el tudom ezt rendezni garanciában?
Abban egyeztem meg az eladóval, hogy ő beregel a fent linkelt oldalon. Ha megkapja a bontatlan cserealkatrészt amely a visszahívást indokolja akkor azt a bringával együtt csomagolva megveszem a korábban megbeszélt ár alatt 50euróval, és majd én belerakatom. Konkrétan nem tudom, hogy melyik alkatrész lehet ez, ezért fordultam hozzátok. Vagy rakassam bele vele?
A RS Reba Race teleszkópomat magam szervizelem, én alakítottam 120mm-esre távtartó kivételével (hűha ). Ez a Fox teleszkóp gondot okozhat?
Várom a véleményeteket, tapasztalataitokat.
Üdvözlettel!
Robi
Ez ügyben ezt a számot hívd, vagy írj emailt
30/399-4776
foxinfo@paul-lange.hu
Villát nem cserélnek hanem új csillapítást kapsz. Beszerelést nem tudom ki végzi, de gondolom a legközelebbi forgalmazó, erről persze majd tájékoztatnak.
Ha itthon nem működik akkor itt próbáld http://www.ridefox.c...nt.php?c=recall
Szia!
Erről a visszahívásról én olvastam a neten cikket! Beutod googleba és kifogja dobni! Ha emlékezetem nem csal az egész tlót viszi a fox és kapsz helyette egy újat mert volt egyeset amikor talán széteset a teló menetküzben, vagy kiesett a teló hibájából a kerék vagy valami ilyesmi!
Sziasztok Foxosok!
Tanácsotokat szeretném kérni, úgy érzem akkor lesz kerek a történet ha az egészet leírom:
Kinéztem magamnak egy használt 2013-as Trek Am bringát melyben Fox 32 Float ctd evolution 150mm-es teleszkóp van.
Már majdnem megegyeztem az eladóval árban, stb mikor belebukkantam ebbe a visszahívásba:
http://www.ridefox.c...php?c=recall-de
Le is ellenőriztük a villa szériaszáma alapján, és valóban visszahívandó a teleszkóp ami benne van :/ . Valaki tudná részletezni, hogy mi a visszahívás oka, mit cserélnek benn? Esetleg én itthon el tudom ezt rendezni garanciában?
Abban egyeztem meg az eladóval, hogy ő beregel a fent linkelt oldalon. Ha megkapja a bontatlan cserealkatrészt amely a visszahívást indokolja akkor azt a bringával együtt csomagolva megveszem a korábban megbeszélt ár alatt 50euróval, és majd én belerakatom. Konkrétan nem tudom, hogy melyik alkatrész lehet ez, ezért fordultam hozzátok. Vagy rakassam bele vele?
A RS Reba Race teleszkópomat magam szervizelem, én alakítottam 120mm-esre távtartó kivételével (hűha ). Ez a Fox teleszkóp gondot okozhat?
Várom a véleményeteket, tapasztalataitokat.
Üdvözlettel!
Robi