fölmentél paprétig ? ki volt már szalagozva ott is ?Helyszíni jelentés Visegrádról:
Azt hiszem felesleges volt az ijedelem, nincs akkora sár, hogy kimondottan sárgumira legyen szükség. Kb. 16 óráig esett Visegrádon, de ez csak olyan nagyon gyenge szemetelés volt. Az igazi esõ még a délelõtt elállt. Szél nem igazán fújt, így elég rettenetes volt a páratartalom délután. Most már csak 74%. Remélem este/éjszaka már nem fog esni; akkor jó lesz a verseny, bár készüljön mindenki, hogy varacskos disznóként fogja befejezni.
Reggel 9-tõl kezdõdik a beszólítás, szigorúan kategóriánként, és 10-kor rajtolunk.
Jelentkezz be Regisztrálj

VI. Duna maraton 2005
Írta 2005. július 02. - 20:56

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. július 02. - 20:40

öööö ez most így nem egész tiszta nekem.....
na mindegy, szentlászlórol, a kisrigó mellett feltekersz, mingyá kicsit balra egybõl be kékre, és ott le.....
tavaly fordítva volt a piros kersztrõl érkeztél kisrigóhoz és ott lefelé mentél....
oké akkor jól emlékeztem többi kommentárt majd utánna fûzök mert ki tudja lehet hogy nem is lesz olyan rossz?!?!
Írta 2005. július 02. - 20:20

Azt hiszem felesleges volt az ijedelem, nincs akkora sár, hogy kimondottan sárgumira legyen szükség. Kb. 16 óráig esett Visegrádon, de ez csak olyan nagyon gyenge szemetelés volt. Az igazi esõ még a délelõtt elállt. Szél nem igazán fújt, így elég rettenetes volt a páratartalom délután. Most már csak 74%. Remélem este/éjszaka már nem fog esni; akkor jó lesz a verseny, bár készüljön mindenki, hogy varacskos disznóként fogja befejezni.
Reggel 9-tõl kezdõdik a beszólítás, szigorúan kategóriánként, és 10-kor rajtolunk.
Írta 2005. július 02. - 17:28

öööö ez most így nem egész tiszta nekem.....köszi tigris megtaláltam csak ki kéne nyitnom a szemem!! Fogjuk az idõre!!
ja és a Kisrigónál a sikátoros része felfelé kell menni?? mert mikor voltunk annyit értem el hogy majd szétszaggatott a bokor!! Tavly ott lefelé kellett jönni nem??

na mindegy, szentlászlórol, a kisrigó mellett feltekersz, mingyá kicsit balra egybõl be kékre, és ott le.....
tavaly fordítva volt a piros kersztrõl érkeztél kisrigóhoz és ott lefelé mentél....
Írta 2005. július 02. - 17:05

ja és a Kisrigónál a sikátoros része felfelé kell menni?? mert mikor voltunk annyit értem el hogy majd szétszaggatott a bokor!! Tavly ott lefelé kellett jönni nem??
Írta 2005. július 02. - 16:45

a pálya ki van szalagozva....(legalábbis kisrigó sikáros távon)
Írta 2005. július 02. - 15:29

De ha továbbra is így esik, akkor holnap a csomagtartóban marad bringa.... :chin:
KisÖcsike
Nem lesz olyan szerencséd!

Írta 2005. július 02. - 14:32

Lehet, hogy a szintidõ teljesítése a cél! Lehet, hogy nem lesz jó a gumi. (De lagalább a slicket leszedtem, és vegyes van fent, más nincs!) Lehet, hogy szakadni fog az esõ. Lehet, hogy kínlódva, fülig xarosan érek be... De, hogy nekem lesz a legszebb a bringám, az tuti biztos! Most mostam le! A szomszéd meg nézett, hogy a hülye barom a szakadó esõben kerékpárt mos.... Ez már neki is sok volt....
De ha továbbra is így esik, akkor holnap a csomagtartóban marad bringa.... :chin:
KisÖcsike
Írta 2005. július 02. - 14:26

tegnap még fent volt, a dm kiírás alsó harmadában, nem túl feltûnõen...hello! a nevezettek listáját csak én ne találom a sportaktiv-on vagy nincs is fenn?? köszi
+néztem, most is fent van
Írta 2005. július 02. - 14:24

Írta 2005. július 02. - 13:37

Remélem nagyon nem lesz sáros, mert az én minotaur gumijaim szinte használhatatlanok sárban...
Várom a késõbbi beszámolókat a helyzetet illetõen.
Melyik része lehet nagyon dagonyás ha arról van szó?
Szerintem ebbõl a szempontból a lefeléken kell észnél lenni, mert csúszhat, ill. lehet mély sár ami megfogja vagy elviszi az elsõ kereket. A fák alatti mélyebb részek lesznek izgalmasak.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. július 02. - 13:30

Írta 2005. július 02. - 13:27

a harsány lejtõhöz képest ez az aszfalt lankás, a sorompótól az elsõ hidas kanyarig emelkedik 200-ról 300 mre kb 1 1,5 km...
1.5 km-en 10m szintemelkedés az hasonlít a 2.5 km-en 230m szintemelkedésre

Ok tisztaba tettem a dolgokat. A holnapi start szép lesz. 1180 nevezett. eddig.
Tényleg pálya milyen?

Írta 2005. július 02. - 13:23

Várom a késõbbi beszámolókat a helyzetet illetõen.
Melyik része lehet nagyon dagonyás ha arról van szó?
Írta 2005. július 02. - 13:19

ja az más ....akkor nem szóltam
ott még az akácos árok eleje lesz finom, ha jó sáros lesz
Írta 2005. július 02. - 13:16

a harsány lejtõhöz képest ez az aszfalt lankás, a sorompótól az elsõ hidas kanyarig emelkedik 200-ról 300 mre kb 1 1,5 km...azér 10 km mert a komptól kb 9 km paprét és onnan még kb 1 a rajthelyAszfalt?hmm. az jó. Bár Paprétig mire megérkezünk, az a kiadott brossúra szerint 10km. 5 km-en a 450m az nagyjábol Virágosnyergi megerõltetés, fõleg ha aszfalton van.
A buli Paprét után kezdõdik? Pl Vízverés nyereg és a Sajgó kapu-Mester rét szakasz?
a vége ha jól gondolom megint aszfalt?
a buli az kisrigótól lesz le a kék, még nagyobb felmászni a tölgyikrekhez, a legjobb a szentkereszti "dh" és a legnagyobb buli felmászni dobogóköre.....onnan már csak after party

Írta 2005. július 02. - 13:15

Rosszul gondolod. Elvileg az elején kívül nem lesz sok aszfalt benne, esetleg visszafelé P.szentlászló és Paprét között, egy 2-3 km.
Jól fog esni.
Na jó, de én rövid távon megyek..

Lehet az egész jól fog esni utolsóként

Írta 2005. július 02. - 13:08

....a vége ha jól gondolom megint aszfalt?
Rosszul gondolod. Elvileg az elején kívül nem lesz sok aszfalt benne, esetleg visszafelé P.szentlászló és Paprét között, egy 2-3 km.
Jól fog esni.
Írta 2005. július 02. - 13:04

ha ma nem fog sok esni akkor nem lesz gond szerintem...de délután még kinézek, aztán +mondom milyen....ha csúnya akkor én big jimet rakok hátra is.....
...csak jót szeretnék hallani.
Írta 2005. július 02. - 13:01

Paprétig aszfalt, és kimondottan kellemesen emelkedik, kb. 5 km-en 450 métert.
A buli Paprét után kezdõdik...
Én 2.1-es ZED-el megyek, mert más nincs itthon.
Aszfalt?hmm. az jó. Bár Paprétig mire megérkezünk, az a kiadott brossúra szerint 10km. 5 km-en a 450m az nagyjábol Virágosnyergi megerõltetés, fõleg ha aszfalton van.
A buli Paprét után kezdõdik? Pl Vízverés nyereg és a Sajgó kapu-Mester rét szakasz?
a vége ha jól gondolom megint aszfalt?