Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

VI. Duna maraton 2005

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
633 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

En nezegettem az uj palyat,es az a helyzet hogy a regebben kiadott .doc-ban mast irnak mint az uj palyarajzban.Visegradtol Pap-retig ,onnan meg Szentlaszlo,utana kek jelzes az mindkettonel stimmel,azt vagom is merre megy,de utana a palyarajzon azt mutatja hogy a Tölgyikrek fele le is megy Szentkeresztre,a docban meg azt irja hogy eloszr Két Bükkfa-nyereg,es csak utana Szentkereszt,vmi dh-val..

Üdv

Sztem abban a docban keverték a 2bükkfanyerget a tölgyikrekkel, amúgy ha turistaútban gondolkodunk akkor a kékrõl mondjuk a pirosra balos sikáros fölött az felvisz a tölgyikrekhez onnan a sárga , a szentkeresztre DH most nem tom melyik, aztán dobogókörõl a "húzos tecnikás DH" a piros háromszög lehet a királykuti nyeregig mondjuk sztem ez nem annyira durva, (lehet harang kitalált valami húzos erdészeti utat :) onnan meg asszem a régi utvonal nagyjából....de ha minden jól megy én ma +nézem az középtáv utvonalat Papréttõl
még egy ..néztétek a szinteket ? a hobbytávban hol akar összeszedni 1100 métert ? (bár sztem megoldja :) mert akárhogy nézem én nem tok ott 500nál többet látni benne...

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Meg ezeket a "nagyon huzos,extrem dh" szakaszokat is megadhattak volna pontosan merre mennek,szivesen bejarnam :D

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Vili!

Ahogy én a Harangot ismerem, szinte semmi sem biztos abból az elnagyolt pályarajzból, talán csak a Paprétig vezetõ aszfalt. Holnap meglátjuk mi sülhet ki belõle. Lehet hogy a DM távja is az utolsó pillanatban fog változni, mint a BM-é?

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
En nezegettem az uj palyat,es az a helyzet hogy a regebben kiadott .doc-ban mast irnak mint az uj palyarajzban.Visegradtol Pap-retig ,onnan meg Szentlaszlo,utana kek jelzes az mindkettonel stimmel,azt vagom is merre megy,de utana a palyarajzon azt mutatja hogy a Tölgyikrek fele le is megy Szentkeresztre,a docban meg azt irja hogy eloszr Két Bükkfa-nyereg,es csak utana Szentkereszt,vmi dh-val..

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Balage!

A számom tudod - vagy 1/2 10 lent a Bécsi úti elágazásnál, vagy 10 fent a nyeregben. A hivatkozott honlapon egyébként pont az eligazító tábla látszik. Hoz valaki Visegrádi hegység térképet? Digitfényképezõt viszek, majd kérek segítséget valamelyikõtöktõl, aki mágus és a jövõ héten fel tudja rakni a képeket a netre. Persze az új pályaszakaszokról is, hátha segítünk ezzel másoknak. Ja és az esetlegesen késõkre azért várni fogunk, de telefonáljatok rám.

Hali

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Dante!

Én a Tóth István utcában lakom, ez a XV-XIV-XIII-IV ker. találkozási pontjától pár száz méterre van. Nekem mindegy, megbeszélhetünk valami más meetinget is. Egyébként ha Nagytarcsa felöl jösz, érdemes a Szlovák út-Rákospalotai határút felé jönni ez pont irányban van (de a Fót-Cora -Fóti út-Rákos út is nyerõ). Utánna az Angyalföldi kerékpárúton mennénk az Északi vasúti összekötõ felé, majd egy földút-bekötõút kombinációjánál pont a Gábor Déneshez érünk. Csörögj rám akár ma is és megdumáljuk. Mindenkinek szól: 20-2189721.

Holnap gyönyõrû idõnk lesz.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
MIHI;
Oké, mondjuk nem Rákospalota felõl szoktam menni, de így is jó lesz, ott hol tudunk találkozni? Kicsit le leszek harcolva mire a HHHra érünk, sebaj. :)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
Szia MIHI
Olvastam az utolsó pár hozzászólást, és én az emelkedõ végén lévõ eligazító táblához/büféhez megyek, ugye fél 10-re? Ahova a Valeria is. Oda biztos odatalálok :-)

üdv Balázs

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Valeria Victrix!

Fel fogod ismerni rögtön. A HHH-ról egy DH szakaszon jöttünk lefelé, majd egy jobbos után enyhe hullámvasutazás volt egészen a V-ny-ig. Itt egy sor ház van és egy tisztás, amikor a büfé elõtti információs táblához érünk balra a BM rajtja - a reptér van, jobbra a 10-Bécsi úti szakasza. Innen mentünk egy kicsit felfelé, ha jól emlékszem a Vörös-kõ hegyre, majd ledübörögtönk a 10 út felé a Pilisvörösvári 10 úti átkelõig. Szóval a nyereg a HHH és a "szomszéd hegy" között van. Egyébként benne volt a tavalyi BM pályában is csak visszafelé. Szvsz eltéveszthetetlen, a Gábor Dénesrõl felnézve egyértelmû a Nyereg kifejezés.

Hali

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Valeria Victrix!

Igen ez az az út. Aki erre akar feljönni, az a Bécsi úton jöjjön kifelé a városból, egészen a volt szovjet laktanyáig (most Gábor Dénes Fõisk, itt biztonságban lehet hagyni az autókat esetleg), s az épületek végénél nyomjon egy balost, na az az út vezet felfelé a Virágos-nyergi büféig, a vége tényleg húzós. Legyen 1/2 10h ez a találkozási pont akkor még kényelmesen felérünk (kb. 2 km innen a V-ny).

Tökéletes, fél 10-kor ott fogok toporogni. Igy egyszerûbb, mert név alapján nem igazán ismerem a Virágos nyerget. Ha már látom, biztos tudni fogom, melyik az, de név alapján most nem tudom hová tenni.

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Valeria Victrix!

Igen ez az az út. Aki erre akar feljönni, az a Bécsi úton jöjjön kifelé a városból, egészen a volt szovjet laktanyáig (most Gábor Dénes Fõisk, itt biztonságban lehet hagyni az autókat esetleg), s az épületek végénél nyomjon egy balost, na az az út vezet felfelé a Virágos-nyergi büféig, a vége tényleg húzós. Legyen 1/2 10h ez a találkozási pont akkor még kényelmesen felérünk (kb. 2 km innen a V-ny).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Sziasztok, van egy kis esély, hogy csatlakozzam én is.
A "Virágosi" találkozóhely pontosan mit jelent? Merre van?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Szia Jojoba!

Igen most szombaton lenne a túra, várunk. Akkor maradjon a 10h Virágos-nyereg találkozási pontnak. Aki esetleg nem akar visszafelé is tekerni Visegrádon komp + a marosi vonat hazahozza.

Dante csörögj rám mikor Rákospalota közelébe érsz, mehetünk együtt. Tudok egy rövid, nem forgalmas utat a találkozási pontig (a volt szovjet laktanya mellett megy egy út felfelé a Bécsi úttól, a nevét nem tudom, privi megy). Ja és jó idõ lesz a leveliek szerint, csak vasárnapra jeleznek borús, de nem esõs idõt.

Legyen jó napotok!

Gondolom, arra az útra gondolsz, ami a Gábor Dénes Fõiskola/LSI Oktatási Központ mellett megy felfelé. Annak a vége elég combos lesz. Én itt csatlakoznék hozzátok, mert a kocsit is le kell elõtte raknom, valamint ezen a részen már elég sokat jártam. Privibe megy a telefonszámom, hogy tudjunk kommunikálni. Jelezz vissza, hogy hány órakor tudnánk itt találkozni.

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Szia Jojoba!

Igen most szombaton lenne a túra, várunk. Akkor maradjon a 10h Virágos-nyereg találkozási pontnak. Aki esetleg nem akar visszafelé is tekerni Visegrádon komp + a marosi vonat hazahozza.

Dante csörögj rám mikor Rákospalota közelébe érsz, mehetünk együtt. Tudok egy rövid, nem forgalmas utat a találkozási pontig (a volt szovjet laktanya mellett megy egy út felfelé a Bécsi úttól, a nevét nem tudom, privi megy). Ja és jó idõ lesz a leveliek szerint, csak vasárnapra jeleznek borús, de nem esõs idõt. Az útvonalismertetõt a http://kocsi.organic.hu/dm/dm1.htm honlapon találjátok.

Legyen jó napotok!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A 10 órai, Virágosi találkozót preferálom én is. A kezem úgy néz ki, már jó lesz szombatra, ezért nem hagyom ki a túrát. Az idõ jó lesz. Én a XI. kerületbõl jövök kocsival, és legalább egy embert el tudok hozni (sajnos a furgonba csak egy utas ülés van), ha nem akarja átkerekezni a fél várost.

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Ha nem jön közbe semmi napot keresztbevágó dolog, akkor én is csatlakoznék. :o
Találkozási pontnak Virágos nyerget ajánlom...de a Rekettyés is lehet, ha az az, amire én gondolok...
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Oké, 6 óra bõven megfelelõ lesz, eléggé szét vagyok esve fizikailag. Nekem kellemesebb lenne a 10-es Virágos nyereg, mivel Nagytarcsáról már az is elég combos táv...de mind1, menet közben is összeszedhetjük egymást. Az idõjárás viszont rossznak igérkezik, nemtom még mi lesz belõle...

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Sziasztok!

Ez most szombaton lenne?Ha minden úgy alakul,akkor szívesen csatlakoznék/nánk...;)

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Dante!

Most néztem utánna, hogy tavaly az én kategóriámban 3.39 lett az elsõ eredménye 65 km-n. Szvsz most jó lehet egy kényelmes 6 órás szintidõ. Én részemrõl az egész napot rá kívánom szánni, érdemes lenne az új pálya egy részét visszafelé bejárni, a tempót is ehhez igazíthatnánk. Aki tud hozzon térképet, nekem a Budai hegységrõl és a Pilisrõl van, a Visegrádi hegységrõl sajna nincs. Bejelölhetnénk a Harang elnagyolt térképe alapján az útvonal egy részét.

Mindenkinek - mikor találkozzunk: Reketyés 9h (akkor benne lenne a DH szakasz is lefelé), vagy a Virágos nyereg 10h? Nekem mindegy Rákospalota felöl jövök. Fényképezõgépet viszek az útvonalat rögzíteni. Akinek kell priviben mobilszámot szívesen küldök a kapcsolattartás/találkozás végett.

Üdv mindenkinek.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Oké, próbálom beszervezni, még pénteken térjünk vissza rá...