Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. október 03. - 15:10
Ride everywhere.
.
Írta 2005. október 03. - 15:01
Buldog születésnapot Dóri! Nászrafting vége Még hogy nem volt hideg a hétvégén!! Leakartam menni Egerbe, de már induláskor kezdett lefagyni a tököm, és inkább visszaraktam a sátrat. Neoprémem meg nincs Csak sima
Szia AGA! Köszi a jókívánást, igen, egyben hazaértünk (éjjel kettõ körül??) és most nagyban dolgozunk. A felszerelést mi is úgy kaptuk kölcsön a vizeskedéshez, ez benne volt eleve. Egerbe menni pedig jó, mindig jó. Nem offolom tovább széjjelfele a topicot a vizes élményeinkkel, majd mesélünk, úgyis lesz hamarost valami összeröffenés-féle.
Írta 2005. október 03. - 14:52
Ride everywhere.
.
Írta 2005. október 03. - 14:29
Akkor már biztos vagyok, hogy a fejem is a helyén marad..
Õõõõõ... izééé... mondjuk úgy, hogy miattam egyelõre a helyén marad...
Más nevében nem nyilatkozom. Soselehettunnnniii...
Máskülönben tényleg meglepett, hogy nem volt zavaró se a nyolc fokos víz, se az, hogy a levegõ is csak max. 15 fokos volt. Vagy a neoprén volt nagyon jó, vagy nem volt idõnk vacakolni holmi fázással, nem tudom.
Írta 2005. október 03. - 14:01
Akkor már biztos vagyok, hogy a fejem is a helyén marad..a víz hideg volt, de a neoprén nagyon nagy találmány, egyáltalán nem fáztunk, holott rögtön az elején belezuhantunk a folyóba és tökéletesen vizesek lettünk.
Írta 2005. október 03. - 14:00
Hú, a Cobra az nagyon durva lett volna. Szerintem az elsõ komolyabb emelkedõn megállt volna, és a következõ lejtõn akkorát perecelek vele, hogy nem lehetett volna összeszedni csak darabokban..Tényleg, te vettél másik gumit? Vagy a Cobra-val mentél terepre?
Tigger adott nekem egy pár Contit és annyira rendes volt, még le is cserélte nekem, így már nagyjából tudom, hogyan kell, szóval legközelebb gyakorolhatok.
A többiek is nagyon rendesek voltak. Ennyi segítõkész embert ritkán látni. Elmeséltem az egészet a kedvesnek (Tigger bicikli kölcsönadásos ötletét is, meg a lokál centírozást) és csak lesett õ is, hogy még van ilyen?!
Kösz-kösz-kösz......
Írta 2005. október 03. - 13:56
Aha, rendes tag volt, da "bácsi" volt..olyat most bármikor Ray... meg sárosabbat is
ezt próbálta velem is az Egyetlenem....aztán rávezettem hogy ilyen idõben nincs értelme naponta mosni a cuccot...
ja télleg, gummát megõrizte a bkv-s néni ?
Mondjuk hazacipelni egy kész szenvedés volt.. Nem tudtam hova tegyem, így felkerült a nyakamba és szinte minden taposásnál belerúgtam, ami miatt a gumi az esetek többségében tarkón vágott..
Írta 2005. október 03. - 13:04
Pénteken sikerült beszélni a búvár ismerõssel, és õ mondta, hogy mi a különbség a száraz, meg a vizes neoprén között. De akkor már késõ volt, nem voltatok online.
Miylen volt a víz?
a víz hideg volt, de a neoprén nagyon nagy találmány, egyáltalán nem fáztunk, holott rögtön az elején belezuhantunk a folyóba és tökéletesen vizesek lettünk. Leszámítva az elsõ tíz percet, tök jó volt az evezés; elég félelmetes, amikor elviszi az embert a víz. Aztán hamar rájöttünk, hogyan kell a hajóban maradni, és miután a vezetõ elmagyarázta a full láma "legénységnek" hogy milyen parancsra mit kell csináljunk, teljesen jók voltunk, többet nem borultunk.
Írta 2005. október 03. - 13:04
Nem, õ nem bírta volna. Elég félõs, nem erre a szakágra termett.. Õ inkább outizott, majd talán finoman kap ilyet is..
A meghalás nekem is megvolt, bár sok olyan hely volt, ahol nem az erõ fogyott el, csak nekem ez még technikailag nehéz.
Ha emelkedõre vágysz, akkor a HHH környékén csinálhatsz tesztet, hogy mit bírsz. Mire oda felérsz (aszfalton), addigra kiderül. A terep ennél egy fokkal rosszabb, mert a talaj sokat "ront" a dolgon..
Tényleg, te vettél másik gumit? Vagy a Cobra-val mentél terepre?
Írta 2005. október 03. - 13:01
olyat most bármikor Ray... meg sárosabbat isTin: akkor még nincs is olyan hideeeeg.. Bár azokat a szülinapjaimat szerettem a legjobban, amikor épp friss hó esett..
Tigger: ha olyan, mint a hétvége, akkor jöhet! Mikor hazaértem a barátnõm a következõvel fogadott. "Ott most szépen megállsz és a ruhád egybõl a mosógépbe teszed.."
ezt próbálta velem is az Egyetlenem....aztán rávezettem hogy ilyen idõben nincs értelme naponta mosni a cuccot...
ja télleg, gummát megõrizte a bkv-s néni ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 03. - 12:59
Nna, akkor nem beszéltem nagy hülyeséget és van vizes is..
Pénteken sikerült beszélni a búvár ismerõssel, és õ mondta, hogy mi a különbség a száraz, meg a vizes neoprén között. De akkor már késõ volt, nem voltatok online.
Miylen volt a víz?
Engem is érdekel, hogy milyen volt? Nem fagytatok bele?
Írta 2005. október 03. - 12:57
Dagonyázásról egy szót se, vagy semmit! Most jöttünk haza a rafting hétvégérõl...
Miylen volt a víz?
Írta 2005. október 03. - 12:54
jó kis szülinapi dagonyázást...
Dagonyázásról egy szót se, vagy semmit! Most jöttünk haza a rafting hétvégérõl...
Írta 2005. október 03. - 12:51
Nem, õ nem bírta volna. Elég félõs, nem erre a szakágra termett.. Õ inkább outizott, majd talán finoman kap ilyet is..Hát, november végén már majdnem karácsony van.
Nem a barátnõddel mentél? Pont akartam kérdezni, hogy õ hogy bírta? Én is mennék szívesen ilyen dimbes-dombos tekerésekre, de félek, hogy meghalok az emelkedõkön, aztán meg lehetne várni rám.
A meghalás nekem is megvolt, bár sok olyan hely volt, ahol nem az erõ fogyott el, csak nekem ez még technikailag nehéz.
Ha emelkedõre vágysz, akkor a HHH környékén csinálhatsz tesztet, hogy mit bírsz. Mire oda felérsz (aszfalton), addigra kiderül. A terep ennél egy fokkal rosszabb, mert a talaj sokat "ront" a dolgon..
Írta 2005. október 03. - 12:46
Tin: akkor még nincs is olyan hideeeeg.. Bár azokat a szülinapjaimat szerettem a legjobban, amikor épp friss hó esett..
Tigger: ha olyan, mint a hétvége, akkor jöhet! Mikor hazaértem a barátnõm a következõvel fogadott. "Ott most szépen megállsz és a ruhád egybõl a mosógépbe teszed.."
Hát, november végén már majdnem karácsony van.
Nem a barátnõddel mentél? Pont akartam kérdezni, hogy õ hogy bírta? Én is mennék szívesen ilyen dimbes-dombos tekerésekre, de félek, hogy meghalok az emelkedõkön, aztán meg lehetne várni rám.
Írta 2005. október 03. - 12:40
Írta 2005. október 03. - 12:35
jó kis szülinapi dagonyázást...Támogatom..
Dori: Boldog szülinapot!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 03. - 12:34
Támogatom..
Dori: Boldog szülinapot!
A tiédet elõrehozzuk, mert olyankor már elég zimankós az idõ néha.
Eltekerünk a Daubnerig, és veszünk tortát.
Írta 2005. október 03. - 12:33
Te jó ég, ez mi a szösszenet volt?
Õk már túl vannak a Critical Mass-on, és nem értek el eredményt, hát elõvették a ciciket, hátha azzal felhívják magukra a figyelmet.
Gyanítom, hogy itt sem háborogtak volna az autósok annyira, ha Critical Tits vonulás lett volna.
Írta 2005. október 03. - 12:30
Te jó ég, ez mi a szösszenet volt?Ettõl még messze vagyunk!
http://marc.merlins....y_Critical_Tits