[/indent]Akkor az tényleg eltörhetett, már több, mintegy hete volt a CM, és nem aznap történt, ugye?
ja, ja, valamelyik elõzõ éjjel; már nem emlékszem pontosan. De majd rendbe jön.
[/indent]Akkor az tényleg eltörhetett, már több, mintegy hete volt a CM, és nem aznap történt, ugye?
Hát ja... A kezem már rendben, de a lábam, még mindig fáj... Segáz, majd elmúlik.
[quote name='Tin']Te ott lassan leamortizálod magad. Elõbb a lábad (a CM-en alig bírtál rálépni raycoon ), most meg a kezed.
Hmmmm... az otthonunk édes otthon, a magunk és azok számára, akiket beengedünk. A múltkor valóban "véres" otthon volt, sikerült kireszelnem egy darabot az ujjamból, holott a hagymát kellett volna. De különben jó kis hely az.
Hogyne! Hiszen vízbe esést és hideget, hideg vizet emlegetett a hétvégi rafting-túránkkal kapcsolatban!!
Nahát, mit össze nem vérengeztek itt magatokban.
Húú, megmenekültem..
Hogy is van ez nálatok? Nem édes, hanem véres otthon?
Ááá, dehogy.. Épp megmenekültem..Nahát, mit össze nem vérengeztek itt magatokban.
Húú, megmenekültem..na jóóó... úgyis kicsi lenne a bárd, legalábbis egycsapásra nem nyakaz, max csirkét...
Húha, kezd ez vészesen hangzani.. Õõõ, meleg lesz az a víz, hidd el.. A bárdot meg hagyd csak nyugodtan a konyhában.. :-)
Ez azért nem hangzik olyan veszettül jól. 2 fokos vízbe mártózgasson az öregördög... :-) Aszondta a csóka hogy kell alá venni polót, nem tom minek de biztos van értelme. Meglássuk hamarost.
Stiggs
Húha, kezd ez vészesen hangzani.. Õõõ, meleg lesz az a víz, hidd el.. A bárdot meg hagyd csak nyugodtan a konyhában.. :-)Jólvan, csak kavarjál a hideg vízzel, rossz vége lesz ennek!! Kénytelen leszek megoldani a távolsági fejlevételt... De mégiscsak jobb lenne, ha eljönnél, és akkor személyesen, hogy a többiek is jól lássák a ceremóniát. Utóvégre nincs mindennap nyakazás Budán!! (Úgyis pont kaptunk egy kafa kis bárdot anyósomtól...
Lehet, hogy más típusú ruhátok lesz.. Vagy õket szivatták feleslegesen, mert már nyáron is nagyon hideg volt a víz..
Fejlevétel: ki tudja, Ti aztán nagyon trükkösök vagytok ám..
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Stiggs: neoprén, de annak nem az a lényege, hogy elõször átitatod vízzel (mártózás) és az a teshõvel együtt alakul át hõszigetelõvé? Valami ilyesmit mesélt egy raftingolós ismerõs..
Dóri: ettõl féltem.. Hétvégén biztos nem megyek.. De miattam ne szervezzük máshova, mert ha oda se tudok elmenni, akkor fejemet veszitek.. Max majd máskor..
NEoprén vagy miben fogjuk nyomni. Egyébként sem vagyok fázós :-)
stiggs
NEoprén vagy miben fogjuk nyomni. Egyébként sem vagyok fázós :-)Hali Stiggs!
Én is hasonlókra gondoltam.. Mindjárt "eltûnnek" a növények..
Én benn avagyok egy taliban, de elég korlátozott a jövõhetem, szóval ha beférek idõben ott leszek..
Hú, rafting? Nem túl hideg a víz már ilyenkor? Vagy mondhatni fagyos?
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"