Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. október 05. - 22:25
"Üss meg egy biciklist" /Bochkor Gábor/
Sajnos a mai nap igazolni látszik, hogy uszít a Sláger. Mentem a Bajcsy felõl A bicikliúton a gödör mellett ~dél felé. Jött velem szemben 2 öltönyös nyakkendõs faszkalap. Észrevettek, de nem álltak le az útról. Én enyhén lassítottam, és ahogy elmentem mellettük az egyik visszakézbõl megütött. Megálltam, õ hallotta, hogy fékeztem, és megmondta, hogy azért kaptam mert nem lassítottam?? Mondtam neki, hogy a bicikliúton megy, õ lenézett a piros kõre, és megkérdezte, hogy milyen bicikliúton. Aztán megfenyegetett, hogy megver. Most értem haza, kurva pipa vagyok és azt kell mondjam, hogy mostmár TÉNYLEG BETELT A POHÁR!!! Ha valaki foglalkozik a slágeres üggyel akkor itt egy eset.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 05. - 21:19
Durung forever!
vendég_rainman_*
Írta 2005. október 05. - 17:03
Írta 2005. október 05. - 15:44
Hihi! Tényleg, van ott lányoknak való látványosság is.
De ez nem koedukált felvonulás volt. Elõbb a fiúk, aztán a lányok?
Tin: Az lett volna az igazán kritikus, ha a nénik, bácsik együtt vonultak volna fel. :sex:
Írta 2005. október 05. - 11:16
azért nem bízom benne igazán, mivel az ortt elég rendesen átpolitizált szervezet, viszont abból ha a 2 faszt elkaszálják, egyik oldal se tud jelentõs politikai tõkét kovácsolni ...így meguszhatják...de ebbe mélyebben ne másszunk bele...Én bízom benne, hogy igen. Gondolom nem véletlenül tették be a Holokausztot, meg értelmi fogyatékos viccelõdést az indoklásba. Ha a H. benne van, akkor úgysem hagyják szó nélkül, olyat én még nem láttam.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 05. - 11:10
ezért találnak ki vmit
remélem vmi szaftosat.
keresnek vkit aki hátulról élesbe'... szívjon csak a két öreg.
Írta 2005. október 05. - 11:08
na kiváncsi leszek, a szigorú enyje benyjén kivûl kapnak e vmi büntetést is....tartok tõle hogy nem...
Én bízom benne, hogy igen. Gondolom nem véletlenül tették be a Holokausztot, meg értelmi fogyatékos viccelõdést az indoklásba. Ha a H. benne van, akkor úgysem hagyják szó nélkül, olyat én még nem láttam.
Írta 2005. október 05. - 11:04
na kiváncsi leszek, a szigorú enyje benyjén kivûl kapnak e vmi büntetést is....tartok tõle hogy nem...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 05. - 11:03
Írta 2005. október 05. - 10:59
Ebben a másodpercben akartam volna beilleszteni én is a linket...
Luki
Írta 2005. október 05. - 10:58
Luki
Írta 2005. október 05. - 10:57
Írta 2005. október 05. - 10:54
vendég_rainman_*
Írta 2005. október 05. - 10:46
Írta 2005. október 05. - 10:25
nem hallgatom õket
és elmondom sok embernek akik szintén nem teszik majd.
vendég_rainman_*
Írta 2005. október 05. - 10:22
Amúgy kövezzetek meg monoblokkal vagy bármi, de ma hallgattam õket egy kicsit, hogy beszélnek-e a tegnapi ítéletrõl, de csak annyit hallottam h a kutyákat hogy lehet megfõzni, kínozni, darabolni stb... (tegnap kidobtak egy pulit egy erkélyrõl és erre a hírre reagáltak a hallgatókkal együtt) Úgylátszik van igény rájuk és a degenerált mûsorukra.
A megoldás az lehetne h vki mindig hallgatja a mûsort és szól az aktuális sértettek védelmi szevezetének, jelen esetben az állatvédõknek, de volt már h a vakokkal "viccelõdtek" ahogy õk mondták... stb-stb....
Írta 2005. október 05. - 09:32
Mondjuk lehetne úgy is szankcionálni, hogy megy egy verkli, ami az ORTT tiltását tartamazza..
POnt erre gondoltam én is. :-) Egy monoton hang olvasná fel folyamatosan.
Írta 2005. október 05. - 09:23
Mondjuk lehetne úgy is szankcionálni, hogy megy egy verkli, ami az ORTT tiltását tartamazza..El is felejtettem, hogy erre is joguk van. Bár rádió esetében nem olyan látványos a dolog. A tévében kiírják, hogy miért van az elsötétítés, a rádióban meg legfeljebb azt hiszi az ember, hogy valami légköri zavar.
Egyébként egy szót nem láttam róla sehol sem, egyik hírben sem írtak a döntésrõl. A Klubrádióról volt szó, hogy elmarasztalták, errõl nem.
Írta 2005. október 05. - 09:02
Engem nem érdekel a bocsánatkérés, és az sem hogy perelhetõ. Nekem személy szerint nem elég a bocsi, mert nem hiszem el a bocsitól. Bocs.. Az ORTT feladata a büntetés is. Ez pl lehetne az egyik reggeli bumeráng alatti adásszünet. Ez lenne elég. Ha az kereskedelmi tévéket lehet fõmûsoridõben szankcionálni, akkor itt a lehetõség, hogy itt is megtegyék.
El is felejtettem, hogy erre is joguk van. Bár rádió esetében nem olyan látványos a dolog. A tévében kiírják, hogy miért van az elsötétítés, a rádióban meg legfeljebb azt hiszi az ember, hogy valami légköri zavar.
Egyébként egy szót nem láttam róla sehol sem, egyik hírben sem írtak a döntésrõl. A Klubrádióról volt szó, hogy elmarasztalták, errõl nem.