Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
vendég_rainman_*
Írta 2005. október 10. - 14:21
Írta 2005. október 10. - 07:36
Háát engem csak nézegetnek a nõk, beszélni nem jön senki. Lehet h az átlag 28km/h-m a baj. Egyszer leszólított egy lány h nem láttam-e a tesóját szembe jönni, mert elhagyták egymást és kétségbe esve kereste. Mondtam h gyorsabb vagyok várjon kicsit szétnézek... sprinteltem pár km-t aztán pár perc múlva visszamentem de õ már sehol sem volt, hálás volt mondhatom.
No vmi ide kapcsolódó is legyen: Kritikus tömeg volt legutóbbi birngázásomkor a dunaparton. Legalább 40 diák + 3 tanár bringával teljes szélességben a keresztbe állva az úton. H egy tanárnak nincs annyi esze h szól a diákoknak h úgy rakják le a bringákat h az úton közlekedni is lehessen, ne csak õket csodálni! Nem azért mert szokásos tempómmal suhantam feléjük, az nem érdekel... csak h ennyi közlekedési inteligencia nincs a "sporttársakban"?!
Milyen rendes vagy, hogy segíteni próbáltál. Lehet, hogy közben a csajnak megkerült a barátnõje, és mikor visszafelé mentél már két lány volt, a nagy sebesség miatt meg nem vetted észre õket.
A diákos sztorihoz csak annyit tudok hozzátenni, amit Kükü mondott: -A bringa nem valami gyógyszer hülyeség ellen.
vendég_rainman_*
Írta 2005. október 09. - 23:26
No vmi ide kapcsolódó is legyen: Kritikus tömeg volt legutóbbi birngázásomkor a dunaparton. Legalább 40 diák + 3 tanár bringával teljes szélességben a keresztbe állva az úton. H egy tanárnak nincs annyi esze h szól a diákoknak h úgy rakják le a bringákat h az úton közlekedni is lehessen, ne csak õket csodálni! Nem azért mert szokásos tempómmal suhantam feléjük, az nem érdekel... csak h ennyi közlekedési inteligencia nincs a "sporttársakban"?!
Írta 2005. október 09. - 19:47
Durung forever!
Írta 2005. október 09. - 17:59
milyen yó h ilyen nyitott és kapcsolatot könnyen teremtõ Mber vagy,sosem kell attól félned,h 1edül kell tekerned:)
velem bezzeg a kutya se áll le traccsolni,csak ha 1kerekûvel m1ek:)
Azért én sem mindig beszélgetek, bár volt már rá példa máskor is. Szóval legtöbbször egyedül megyek. Azért is kérdeztem itt, hogy nem jön-e valaki, mert ott a szeszgyár mögött elég hátborzongató menni, fura elhagyott épületek, meg a büdös gyár a másik oldalon. Brr.
Írta 2005. október 09. - 17:50
velem bezzeg a kutya se áll le traccsolni,csak ha 1kerekûvel m1ek:)
Írta 2005. október 09. - 17:39
yó utat :-*
Köszi!
Végül mégsem egészen egyedül jöttem vissza. Találkoztam egy bringással, mint kiderült kb 500 méterre lakunk egymástól. A Budafoki útnál láttam, együtt jöttünk át a zebrán, aztán a Lágymányosi hídnál beért a lámpánál, és az emelkedõn lehagyott. Beszélgetett egy sráccal a másik oldalon, közben visszanézegetett rám. Kíváncsi voltam, mit mond, mert nagyon vigyorogtak. Látta, hogy kivettem a fülhallgatót, és mondta, hogy nagyon jól tolom, ezzel a súllyal. Aztán hazáig beszélgettünk.
Na ezért is szeretek bringázni.
Írta 2005. október 09. - 14:42
Írta 2005. október 09. - 14:14
Nem akar ma valaki Budafok felé letekerni a Dunaparton velem?
Na jó, akkor egyedül megyek.
Írta 2005. október 09. - 12:47
Írta 2005. október 09. - 11:40
nem arra gondoltam....Pizza Hut?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 09. - 11:14
Írta 2005. október 09. - 11:02
fõleg pizzériábaAzt hiszem éttermekbe fogok járni..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 09. - 05:02
Mióta várok erre No mehetek minden ilyen helyre sörözni (még egy ok)Mindenkinek:
Hamarosan olyan ingyenes képeslapok lesznek terjesztve a szórakozóhelyeken, éttermekben, kocsmákban, ami egy matrica: "Utoljára parkoltam bicikliúton" keressétek, használjátok!!
Remélem sok lesz!
Ride everywhere.
.
Írta 2005. október 07. - 11:44
Írta 2005. október 07. - 10:58
Hamarosan olyan ingyenes képeslapok lesznek terjesztve a szórakozóhelyeken, éttermekben, kocsmákban, ami egy matrica: "Utoljára parkoltam bicikliúton" keressétek, használjátok!!
Írta 2005. október 06. - 17:14
én is csak az ortt bejelentésre való reakcióra voltam kiváncsiHelyes, én is ezért nem. :-) Aznap olvastam, meg másnap, aztán befejeztem. Nehogy már még én növeljem a klikkjeik számát. Frászt.
Írta 2005. október 06. - 17:13
Írta 2005. október 06. - 17:07
Áá, csak felbosszantanám magam..
Edit: meg a végén azt mondanák, lám csak mennyien olvasnak minket. Juszt sem..
Helyes, én is ezért nem. :-) Aznap olvastam, meg másnap, aztán befejeztem. Nehogy már még én növeljem a klikkjeik számát. Frászt.
Írta 2005. október 06. - 17:06
elég sokan vagyunk nyíregyiek itt a bikemag fórumon, még saját szoba is van a lokálpatriótákban
Ehh...jó tudni..