Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. október 12. - 12:48
Írta 2005. október 12. - 12:38
Ejnye, zavar egy kis víz..
Piszkos lett a szép biciklim. De még a bugyim is. Kéne egy sárvédõ.
Írta 2005. október 12. - 12:22
Írta 2005. október 12. - 12:16
Írta 2005. október 12. - 09:43
Írta 2005. október 12. - 09:29
Nem tudom, hogy minek a hatása, de újra festették az bickliösvényt a Stefánián (legalábbis a végén, csak autóval jártam mostanában arra)..
Ellenben kanyarodó autóként, ha megállsz, hogy elengedj egy biciklist, akkor már nem látod be az egyenes szakaszt, valami takar, de nem tudom, hogy állandó tereptárgy, vagy csak állt ott valami..
Mindenesetre volt tegnap egy hálás és nagyon meglepett biciklis (lány?). Nehezen értette meg, hogy miért nem akarom elütni..
Jah, a Könyves K. krt-n is felfestettek egy csíkot, azon a részen, ahol nem ér össze a viacolor. De szerintem eléggé furán értelmezték az egyenest, majd lefényképezem, nagyon mókás. Kár hogy ezt valaki nem viccbõl csinálta.
A Stefánián nekem a legtöbb gondot a parkolóból körültekintés nélkül a bicikliutakra mászó gyalogosok okozzák. Ezen a sárga csík nem sokat segít sajnos.
Írta 2005. október 12. - 08:07
Ellenben kanyarodó autóként, ha megállsz, hogy elengedj egy biciklist, akkor már nem látod be az egyenes szakaszt, valami takar, de nem tudom, hogy állandó tereptárgy, vagy csak állt ott valami..
Mindenesetre volt tegnap egy hálás és nagyon meglepett biciklis (lány?). Nehezen értette meg, hogy miért nem akarom elütni..
Írta 2005. október 10. - 22:11
Durung forever!
Írta 2005. október 10. - 21:53
Jajaja! Megnéztem mindent! Jó volt. Én arra gondoltam, hogy a plakátra a bocskorék által kívánt dolgokat felrazolni... mondjuk köréjük...
Szerintem ezt a vonalat nem kellene erõltetni. Kár felvenni a mártír szerepét, mert még rajtunk ragad.
Írta 2005. október 10. - 21:44
Durung forever!
Írta 2005. október 10. - 21:35
Speciel nem erre az alternatívára gondoltam, de ebben is benne van minden és aranyos is... Köszi Tin!Nézd meg a www.bringaut.freeblog.hu -t
Durung forever!
Írta 2005. október 10. - 20:49
Van a láger rádió egyik reklámja, amin a két szellemileg erõssen korlátolt egy tandemen vigyorog... Nem lehetne ezt a plakátot kidekorálni az jókívánságaikkal? Jó vann na! Tom, hogy hülye ötlet, de azért jó volt rajta elmélázni...
Nézd meg a www.bringaut.freeblog.hu -t
Írta 2005. október 10. - 20:42
Lassan kezdem azt gondolni, veszteni fogunk. Ha az ORTT megszorongatja a t*küket, a primitív autosok(Autisták) még jobban utálni fogják a biciglistákat és már átcsap az értelmetlen rosszindulat elvi kérdésbe. Ha nem lesz szorongatás, az meg azt jelenti, hogy a biciglisták nem is oly kicsi társadalmát egyszerûen le se sajnálják. Na tessék! Nemzeti konzervatív vagyok és biciglista! Mindenféleképpen kisebbségben vagyok!
Durung forever!
Írta 2005. október 10. - 19:12
(Mit akarhatnak? :chin: :clap: )
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. október 10. - 15:12
Sajnos egyet kell, hogy értsek.. De lehet, hogy tényleg nem kellene részletezni..háát Te tudod....nálam mindenesetre kb 1 szinten vannak a bocskorékkal...de ne menjünk bele
Írta 2005. október 10. - 14:36
háát Te tudod....nálam mindenesetre kb 1 szinten vannak a bocskorékkal...de ne menjünk beleraycoon: De õk is állandóan tv-ben voltak h autómentes nap így meg úgy... ha jól tom õk is szerveztek vmit 22-én.
Biketigger: Pont ezért írtam nekik!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Írta 2005. október 10. - 14:32
Biketigger: Pont ezért írtam nekik!
Írta 2005. október 10. - 14:24
pedig ez náluk kivételes....minden lószarért állandóan pereskednek...A láger rádiós ügy estéjén küldtem egy mailt a Levegõ Munkacsoportnak is, ma kaptam rá választ. Nem tenném fel ide, de a lényege h õk is írtak az ORTT-nek de ügyészséghez nem fordulnak.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való