A felni kb csak annyira számít a kerék átmérõjében, mint az agyperem magassága. A lényeg, hogy gumival együtt mekkora. 50-es guminál ez 722/659.
Igen.
jo, akkor szorozd be 0.984el
A felni kb csak annyira számít a kerék átmérõjében, mint az agyperem magassága. A lényeg, hogy gumival együtt mekkora. 50-es guminál ez 722/659.
Igen.
nem ekkora a 29es a 26os kerek felnije?
gondlom MJani a szerelt kerekek nagyobb mivolta miatt mondja.
A sebesség mindent megold.
annyira nem bonyulult, csak akkor miket is akarsz cserélni pontosan? már nem tudom követni.
igen, csak az meg elég ciki, hogy "szeretnék új váltórendszert, tudtok segíteni? igen bla bla. köszi, akkor megrendelem CRC-rõl"
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Szerintem a tanácsadásra gondolt. Azért csak nem kérnek pénzt...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
"OFF" erre a kérdésre szegedi boltban is kapsz választ "ON"
S a 10es rendszer pozitívum?
Osztani nem nehéz
, de rossz a táblázat, rosszul határoztad meg a kerék átmérõket.
Sheldon Brown's Bicycle Gear Calculator Boldogult Sheldon ráadásul többféle egységben stb. is adja az eredményt és jó sok minden (sorok, kerékméret, 29-es is) eleve be van programozva - választhatóan persze.csinaltam egy osszehasonlito tablazatot az attetelekrol - a 29es kerekeknel beleszamitottam a nagyobb atmerot: https://docs.google....Y192d3ZPZEdmVEE
kb osszevetheto, hogy minek felel meg pl egy 3x9es 26os attetel sora egy 2x10es 29ernel.
Örülök, hogy kijavítottál, nem tudtam, hogy az Anthemnél ilyen kevéssé módosul a lánchossz. Ha már itt tartunk, tudsz valamilyen táblázatot, ahol megtekinthetõk a különbözõ felfüggesztéssel rendelkezõ váztípusok bemozgásai?
Inkább shadow GS-t. Az anthem bemozdulása max 1 szem.
Inkább shadow GS-t. Az anthem bemozdulása max 1 szem.Sly78: Az össztelóshoz mindenképpen hosszúkanalas (SGS) váltót vegyél.
Neked találták ki a valós boltokat.köszi, megnézem ezeket a komplett szetteket. mondjuk a hajtásom még szinte új, azt nem akartam lecserélni, de nyilván a komplett szett jobb. ezt nézem, csak amint látod,. tényleg borzasztóan nem értek hozzá. halkan mondom, hogy azt sem tudom, mi az a 11-34 sor
én csak bringázok, a mûszaki részhez teljesen sügér vagyok
Osztani nem nehézcsinaltam egy osszehasonlito tablazatot az attetelekrol - a 29es kerekeknel beleszamitottam a nagyobb atmerot: https://docs.google....Y192d3ZPZEdmVEE
kb osszevetheto, hogy minek felel meg pl egy 3x9es 26os attetel sora egy 2x10es 29ernel.
köszi, megnézem ezeket a komplett szetteket. mondjuk a hajtásom még szinte új, azt nem akartam lecserélni, de nyilván a komplett szett jobb. ezt nézem, csak amint látod,. tényleg borzasztóan nem értek hozzá. halkan mondom, hogy azt sem tudom, mi az a 11-34 sor
én csak bringázok, a mûszaki részhez teljesen sügér vagyok
ps: de... +80 euroert kapsz egy xt hajtomuvet+lancot, es 10es a rendszer.