Én csak Sunrace váltókarokról tudok nyilatkozni.Azok jól mûködnek a Sram X-Gen elsõ és XT Shadow hátsó váltóval...
Köszi, ez is valami.
Akkor ezek szerint tudnak Shimanohoz illõ alkatrészt gyártani, ennyi a lényeg.
Én csak Sunrace váltókarokról tudok nyilatkozni.Azok jól mûködnek a Sram X-Gen elsõ és XT Shadow hátsó váltóval...
Izomtéridõninja-geológus!
Ridley Noah Fast
Én csak Sunrace váltókarokról tudok nyilatkozni.Azok jól mûködnek a Sram X-Gen elsõ és XT Shadow hátsó váltóval...Használ valaki SunRace hátsó váltót mtb-n?
Vélemények érdekelnének úgy általában a márkáról.
És tényleg jól megvan a Shimano váltókarokkal?
Elõre is köszi.
Igen, határozottan úgy értem, hogy a 2004 óta gyártott összes Shimano elsõ váltó használható úgy alulról, mint felülrõl vezetett bovdennel.
Ok, köszi, külföldi fórumokon olvastam fura dolgokat. Tehát kérdésemre a válasz az, hogy mûködni fog.
2008-as XT elsõ váltó (és minden újabb Shimano elsõ váltó) már dual pullos, ugye? Azért kérdezem, mert eddig alulról fûzött bowdennal használtam, viszont áttenném a tartalék bicajra a régi (talán Alivio) váltó helyére, ami viszont felülrõl fogadja a bowdent. Jól sejtem, hogy elvileg nem lehet gondom a váltással, mûködnie kell az XT váltómnak is a bowdent felülrõl bekötve?
Izomtéridõninja-geológus!
Attól függ mennyit és milyen körülmények közt hajtod, erõlteted. Ha vigyázol rá sokáig nem fog zörögni, lötyögni, de tény, hogy nem bírnak valamiért annyit, mint a felsõ bilincsesek. Miért nem tetszik? Az a klasszikus design.
..ha beállítod a végállásokat, mûködnie kell.Üdv !
A 10 fokozathoz tervezett SRAM X9 hátsóváltó mûködik 9fokoztú váltókarral ???
Ridley Noah Fast
Mármint a kazettatestre gondolsz, amin a hátsó sor (fogaskoszorú?) van, ugye? Sose' tudom a nevét. :-) Igazad lesz, itt lesz a bibi, köszi!