:Dna és ha már itt tartunk mi az a top-swing?és milyen a nem top-swing?miben külömböznek egymástól?az XT megy alul és felülhúzósként is, legyen az hagyományos vagy Top-Swing-es.
elõre is köszi...
:Dna és ha már itt tartunk mi az a top-swing?és milyen a nem top-swing?miben külömböznek egymástól?az XT megy alul és felülhúzósként is, legyen az hagyományos vagy Top-Swing-es.
sziasztok!
lenne egy kérdésem.elsõ-váltóról van szó.mit jelentenek azok a dolgok,hogy alul-felül húzós meg ilyenek.az oké,hogy van amelyik a középtengelyre és van amelyik a vázra szerelhetõ.szóval nem értem.amúgy meg kona calderára vennék xt-t akkor meg milyet vegyek?
üdv.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Ride everywhere.
.
nem, minek?nem kéne egy külön Sram vs. Shimano topic??
..épp most gondolkozom amúgy váltórendszer felújításon, és láttam hogy a speed-way.hu oldalon épp akcióban van X.7-es hátsóváltó...esetleg akit érdekel annak szólok....
:no:
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
csáDe most komolyan: Látott valaki mostanság 11 fogas shimano váltógörgõt külön megvásárolhatóan valamelyik boltban?
Minden S váltóhoz kapható alsó,és felsõ görgõ is:)tudomásom szerint csak az XTR kapható itthon Shimano váltógörgõként külön. más gyártóktól lehet szerezni esetleg fémbõl készültet (BBB, Zefal, stb.) de az ???? Nekem is kéne új!
Sztem nem lesz tartós teszt az XTR-rõl, mert már lassan jön az új:)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ride everywhere.
.
sram shimano fájtra:
volt 5.0 véfékem, 7.0 véfékem, 5.0 karom, 9.0 karom
aztán lett lx véfék
aztán shimano tárcsák, mert nem volt kielégítõ a sram minõsége
és ha féket úgy csinálnak, ahogy, a váltókba bele se gondoltam
Pedig bele kéne!
Minden gyártó erõs és kurva szar valamiben, így van ez a srammal is.
Sram villa nem kell, sram fék sem kell, sram váltás kell.
Shimano hajtás kell és shimano fék:)
Ride everywhere.
.