váltó végállás csavarjait érzésem szerint jól állítottam be ha jól tudom akkor ez a két csavar csak a kicsi és a nagy fogaskeréknél kap szerepet hogy a váltó ne dobja túl a láncot vagy nem így van??
igen
váltó végállás csavarjait érzésem szerint jól állítottam be ha jól tudom akkor ez a két csavar csak a kicsi és a nagy fogaskeréknél kap szerepet hogy a váltó ne dobja túl a láncot vagy nem így van??
:scared: sose használtam még ilyet de csak ennyit birna egy deore lánc. ez kb deore szint ha jol tudom...
sztem te vmit benéztél uj sor uj lánc esetén tuti többet ki kéne birnia...
Ha ki vannak hegyesedve a fogak, ez lehet a probléma. Hasonlítsd össze egy újjal.
Nekem terepen használva a HG50-es lánc 1000 km után kuka.
Lenne egy problémám
Sziasztok!
Lenne egy problémám hátha valaki tudna segíteni. A helyzet a következõ: Most cseréltem váltóbovdeneket meg házat (jagvire) a bicómon. A lánc HG50 fogaskoszorú szintén a hajtókar deore a h váltó XT kb az egészben 1000-1500 km van . Mindent rendesen beláítottam és mikor elmentem tekerni hátul a4,5,6 fogaskeréken ugrott a lánc és spontán váltás is volt különösen terhelés alatt a többi sebességnél semmi gond. Mi lehet a hiba mit rontottam el?? Ha valakinek van valami jó ötlete kérem írjon a láncos topikba már írtam de semmi eredmény.
Köszi
Laci
Hi, Tamáska !
írj ennek a srácnak:
Szabó László, szabolaszloemail@freemail.hu .
Nemrég még õ árult olyan XTR kart középcsapival. Újat persze.
Sok sikert !
Marci
------------------------------------------------------------------
RAUH-Welt
B E G R I F F
A valaha gyartott egyik legjobb hajtokarok egyike. CC-re eleg konnyu, DH-ra es trialra pedig eleg eros. Ha most talalnek egy ilyet (ujat), szo nelkul tennem fel a legjobb bringamra.
FC-M950 1996-97, FC-M952 1998-2002
off:mért kell a testbikeot olvasni??semmi nem igaz amit ott leírnak...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Hi
Mi a különbség a rövid és hosszú kanalas hátsó váltók között?Deore LX tényleg könnyen elállitodik és sokat kell állítani?(Testbike-on olvastam de nem nagyon akarok hinni neki )