Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Váltók, váltókarok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
7430 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

de abból nem lehet gáz, ha a terelõlemez meg a hajtókar közt csak 1-2 mm van?
fosok tõle no :)

:chin: hogy a picsába lehet olyan kicsi q-faktor?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
huvaz, jó alacsony profilú...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
az rendben van.
de abból nem lehet gáz, ha a terelõlemez meg a hajtókar közt csak 1-2 mm van?
fosok tõle no :)

savanyu
kcnc

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
milyen hmûved van?!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
csak az h mennyire legyen a terelõlemez alja a lánctányér fogaitól....1mm

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
az elsõ váltó terelõlemeze - a nagytányéron - 1-2 mm-re van a hajtókartól. itt van valami "minimum" távolság?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

hali!

kaptam karácsonyra egy váltót: xt deore (2008) shadow. kilences rendszerhez ajánlják, de nekem már van az egyik bringámon ilyen, másikon meg 8-as rendszer van. fel lehet rá tenni? úgy nézem keskenyebbek a láncvezetõ görgõi. Lehet ezt használni 8-as rendszerhez?

8as váltókarral minden további nélkül!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Lehet. Elvileg... Úgy 99%
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

vendég_Track7_*

vendég_Track7_*
  • vendég
hali!

kaptam karácsonyra egy váltót: xt deore (2008) shadow. kilences rendszerhez ajánlják, de nekem már van az egyik bringámon ilyen, másikon meg 8-as rendszer van. fel lehet rá tenni? úgy nézem keskenyebbek a láncvezetõ görgõi. Lehet ezt használni 8-as rendszerhez?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
köszi a segítséget!

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

valaki tudna segíteni hogyan kell bebovdenezni és jól beéllítani elsõ és hátsó váltót?

http://bikemag.hu/content/view/100/10/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
shimano owner manualokban eleg jol le van irva. amit a valtokhoz meg valtokarokhoz adnak. szerintem ugyanezek a honlapon is fent vannak. leirni pontos reszletesseggel rohadt hosszu lenne. es kulonben is latnod kellene amit magyaraznak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
valaki tudna segíteni hogyan kell bebovdenezni és jól beéllítani elsõ és hátsó váltót?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
hát majd próbálkozom.köszi zotyo.
de attól még a madárinfluenza vetkõztesse le reggelre aki ezt kitalálta így...:S
majd próbálkozom még:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás

2004/2005-ben még 760 volt, 2006-ban már 761 :)
súlyuk ugyanannyi, kinézetre ugyanazok, a nagy shimano katalógus alapján nincs különbség, szóval csak valami apró módosítás történhetett.

köszönöm szépen
amit még közben észrevettem, ebikenál is ugyanez a helyzet: mindkettõ alapára ugyanannyi, az aktuális árak közt viszont van kb 3 ezer difi.
Az úgynevezett Servo Wave fékerõszabályzást mindegyik tudja, mert ebikeon csak az egyiknél van feltüntetve? (tudom erre nem lehet adni)
Végülis ha nagy különbség nincs akkor a boltok részérõl ongól két teljesen egyezõ f.v.kart árulni. Úgyis az olcsobbat veszi meg az ember fia :)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Joe,

úgyis nagy bütykölõs vagy, miért nem forrasztod el a végét a fûzögetés elõtt.
ha rozsdamentes a bowden (nem teflonos) akkor eccerûbb a helyzet, belemártod egy kis vízkõoldóba és akkor f@szán megtapad rajta a forrasztón.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
nekem mondod?:D az új x5 grip bal karjába fél órán keresztül szugeráltam befelé és a 3/4 édél mindig megállt. forraszd ösze a bowden végén a szálakat egy pöppet és akkor mükszik (nekem is igy sikerült)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
fhejjj.de mocsok rossz befûzni a bowdent a 3.0 gripkójába.wáááhh.vehetek újat mert állandóan kiszálasodik.:mad:

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2004/2005-ben még 760 volt, 2006-ban már 761 :)
súlyuk ugyanannyi, kinézetre ugyanazok, a nagy shimano katalógus alapján nincs különbség, szóval csak valami apró módosítás történhetett.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás

Biztosan annyi az áruk? Adj egy linket.

parancsolj: M760 , M761