Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Váltók, váltókarok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
7430 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Sziasztok,Váltókar vásárlásán töröm a fejem. Így látatlanban nagyon szimpatikus a shimano XT dual control fékváltókara.(V-fékhez) CRC-n elég jó árban van most. Viszont, van egy M760 és egy M761. Ránézésre, és leírás alapján nem látok különbséget, de árban: M760- 282,42USD helyett 85.86USD | M761- 282,42USD helyett 137.38USD. Mi a különbség? (megjegyzem Shimano honlapján se lettem okosabb)

Biztosan annyi az áruk? Adj egy linket.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
de gyorsan a segítségére siettek az ember fiának, köszi srácok :)
én is elõször bowdenre gyanakodtam, aztán megláttam az alapárat, ami ugyanaz mindkettõnél, és ez elbizonytalanított...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
bowdent alapból a legtöbbhöz adnak. nem a bowden nyomja meg ennyire a árat. lehet az olcsóbb OEM "zacskós" verzió

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az egyikben mintha lenne bowden is hozzá, a másikban meg mintha nem. legalábbis online piacterek böngészése után ez a tapasztalat.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok,

Váltókar vásárlásán töröm a fejem. Így látatlanban nagyon szimpatikus a shimano XT dual control fékváltókara.(V-fékhez) CRC-n elég jó árban van most. Viszont, van egy M760 és egy M761. Ránézésre, és leírás alapján nem látok különbséget, de árban: M760- 282,42USD helyett 85.86USD | M761- 282,42USD helyett 137.38USD.
Mi a különbség? (megjegyzem Shimano honlapján se lettem okosabb)

holnap utánanézek neked, hogy mi a különbség.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
A gyári alap ára mindkettõnek ugyanannyi. Csak a leárazás mértéke más ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
ilyen drága bowdent tennének bele?;)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
1. Passz, nem használtam markolatváltót még.
2. Kuka, csere, vagy csak be kell állítani, vagy a hajtás kopott esetleg.
3. Passz, nem látok különbséget :\ A nagy Shimano katalógus kellene, abba minden benne van. (talán a 761-ben benne van a bowden is...)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Sziasztok,

Váltókar vásárlásán töröm a fejem. Így látatlanban nagyon szimpatikus a shimano XT dual control fékváltókara.(V-fékhez) CRC-n elég jó árban van most. Viszont, van egy M760 és egy M761. Ránézésre, és leírás alapján nem látok különbséget, de árban: M760- 282,42USD helyett 85.86USD | M761- 282,42USD helyett 137.38USD.
Mi a különbség? (megjegyzem Shimano honlapján se lettem okosabb)

occsebogyo

occsebogyo

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Szevasztok!

Shimano exage 300 ex versenyváltóm van a gépezeten. Ha nem a hajtás irányba hanem visszafelé tekerem akkor hátranyeklik a váltó és nem pörög szépen ahogy kéne. Szerintem a benne lévõ rugó vagy gyenge vagy rosszul van a helyén. Tud valaki valami extra ötletet hogy hol találhatok ilyen rugót vételre, vagy ha nem ez a gond akkor mivel tudnám orvosolni?

Kösz!
Üdv. Öccse

tomcat77

tomcat77

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, ugyebár létezik a Sramnak Shimano kompatibilis markolatváltója méghozzá az Attack és a Centera mi a különbség közöttük a kinézeten kívül ami esetleg lényeges lehet. Most egy deorét használok korábban 600 Gripkóm volt ami maga volt a tökély de a rapidfiret nem tudom megszokni így lecserélném. Aki tud kérem segítsen.

Köszi

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
tiszta Pókember... : )

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Feltöltött kép

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
végállást kell belõni okosan.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
köszi a gyors segítséget!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
igen, persze.semmi gond nélkül:)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
bocs,nem vettem észre hogy már írtak ilyen témában.a 9 sebességhez ajánlott shimano váltókat be eleht állítani 8 sebességhez?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

mi a különbség az sgs és a gs között a shimanonál a fogszmában jelent valamit?valaki tudna nekem segíteni melyik milyen fogszámhoz való?

Olvass vissza egy oldalt.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
mi a különbség az sgs és a gs között a shimanonál a fogszmában jelent valamit?valaki tudna nekem segíteni melyik milyen fogszámhoz való?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Hali!
Én xt dual controllt használok. Nem is akarok mást. Nekem nagyon bejött.
Mutató ujjal szoktam vele váltani, tehát a többi ujjad marad a markolaton.
Forditott rugós váltom van, és fékezéskor is tudok váltani úgy. hogy a középsõ ujjammal húzom fel a kart. Én nagyon hamar megszoktam. Engem a rapid váltókarok mindig zavartak, mert nem fért el a kezem tõlük.