A Hone fekete.
És ahoz jó a Dual Conrol-os kar?
A Hone fekete.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Nézd meg a shimano.com-on a szetteket. A új 2008-as xt például teljesen fekete, ezüst fékkarral. Brutál jól néz ki (szerintem).
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy tudja-e valaki hogy a Shimano Dual Control-os váltókar-ból (azt hiszem ez a neve az egy karos fékváltó karnak aminél a fel,le mozgatás a váltást a többi meg a fékezést végzi) létezik-e fekete színü?? :chin:
Mert szeretnék még ha minden jól megy idén LX váltórendszerre cserélni a meghajtást,és nagyon tetszik a Dual Control-os megoldás.
tegnap az aszfalt bringám szerelgetése közben szétkaptam a hátsó xt váltót egy kis karbantartásra, és megvilágosodtam!
kb 10 évvel ezelõtti darab, de a maiak kidolgozása a nyomába sem ér, a csapok nem lötyögnek a görgõk kerámia csapágyakon futnak... minek ide minden évben új fejlesztés amikor a régi cuccok mûködnek a legjobban?
Nem hitetlenkedtem én, én is így gondoltam, azért is rendeltem meg. Csak hallottam ezt-azt és elbizonytalanodtam, és megkérdezgettem.
Az újban is a felsõ görgõ, az alsó meg iparis. A többiben teljes mértékben igazad van, az újak kidolgozása nulla a régiekéhez képest.a görgõk kerámia csapágyakon futnak
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
mitõl csúszna? ugyanannyit mozdít a váltón csak az egyik erre mozdul a másik meg arra. a fogsor és annak a kiosztása is ugyanolyan széles, nem lehet eltérés.
tökéletesen, csak pont fordítva. amúgy váltókarból csak egyféle van.
RAUH-Welt
B E G R I F F