Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Váltók, váltókarok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
7430 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
http://ebike.hu/term...ont-mtb-d/2592/

szerintetek ez csak maga a kar, vagy más is van hozzá? 480 grammank kcsiit soknak tunik

Pali04

Pali04

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Höhö!

találtam egy jó megoldást, zsugorcsõ rá a bowdeházra, aztán olyan színû amilyet akarsz :) ( a gyári ilylen-olyan színû az igen drága)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani hol lehet szines (akár fehér) bowdenházat venni?

Csaba8: nem lehet, hogy egy picit felkap a lánc az egyel nagyobb kerékre? (ha esetleg jobban odahuzol a karnak, vagy egy nagyon kicsit túl van feszítve a bowden)

Köszi .. majd talán elviszem beállittatni .--- A bovdenház : ok.hu keresõbe ird : fehér bovdenház, én az elõbb rákerestem itt nézd meg : original-gypsy.com oldalon 2200 ft -ért fehér kék almazöld stb. webshop is van az oldalukon

Pali04

Pali04

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani hol lehet szines (akár fehér) bowdenházat venni?

Csaba8: nem lehet, hogy egy picit felkap a lánc az egyel nagyobb kerékre? (ha esetleg jobban odahuzol a karnak, vagy egy nagyon kicsit túl van feszítve a bowden)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Sziasztok.. nekem az XT váltómmal van egy kis gond 100-ból 99 szer úgy vált mint egy rolex óra... de ritkán akkorát pattan mint állat mindig aszem elszakad a lánc ( HG 53 ) mitõl van ez nincs jól beállitva.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
xt dualcontrol után most xt váltókar és juicy5ös kombóm van, de nagyon nem tetszik az átállás, a dc sokkal kényelmesebb volt.

így tudtam csak megoldani a bringavásárlást sajnos.

vissza szeretnék állni hamarosan, szerintetek mennyit kaphatok az xt váltókar+juicy five kékkarokért+185-ös elsõ, 160as hátsó tárcsákért?

kb

van itt, aki a dc-t nem fordított hátsóváltóval használja?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Posted Image
azt a ket csillagfejut ha kitekered mar le is jon a fokozatkijelzo
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Szücsy

Szücsy

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy le lehet-e venni az SL m750-es xt váltókarról a fokozatkijelzõt?Elõre is köszi!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha minden csavar ami lehet meg van huzva rajta es a kornyeken akkor

csere ujabbra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nachos

nachos

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Hello!

Kikotyogósodott hátsó váltón lehet segíteni valamit?
Nemrég vettem észre hogy lötyög jobbra-balra
tipusa: '99-es LX
Ha valaki tud, segítsen.
elõre is köszi!

Pali04

Pali04

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Üdv!

bocs hogy ide írok, de nem találtam jobb topikot. Szóval szeretném ha ajánlanátok nekem valami jó bowdenház-kupak kombót, termszetesen váltóhoz (bowdenbõl gondolom jagwire).
most döntöttem el hogy vége a fékbowdenházas váltórendszernek (egyébként ezt is lehet használni Kb 6-7000 km-t :), de nagyon nem bírja a sarat)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Shimano 2:1, Sram 1:1 bowdenhúzás.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nem lesz jó

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Egy ilyen váltót szemeltem ki magamnak csak az a kérdés hogy komatible a SH Deore váltókarral? :confused:

Posted Image

Igaz még az évjáratát ki kell derítenem de azt tudom hogy nemmindegyik SRAM jó a SH váltókarokhoz ill ofrdítva.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Nem tudjátok,hogy az SLX és az XT váltókar között mi a különbség az áron és a színen,feliraton kívül? A saint váltókar megéri azt a magas árat? Az miben különbözik az elõzõ kettõtõl ? Nincs kijelzõje. Azon kívül? Bocs az "értelmes" kérdésért. :D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Simanyóhoz kéne.
Nem kilences sorom van, most hézagolt 7-es, de max 8-as lesz... 11-21 -es körül.. mert elõl csak 2 lánckereket hasnyálok, és 1-1 -es áttételnél nem nagyon kell kevesebb. Ahol már kéne, ott feltolom. erõben sebességben ugyanott vagyok..

Ride everywhere.

.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sram Attack markolatváltó
vajh' Shimano, vagy Sram kompatibilis?

shimano
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Sram Attack markolatváltó
vajh' Shimano, vagy Sram kompatibilis?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

KÉrdés:
Az x7-es illetve az x5.ös elsõ váltókarokban van köztes állás?

Arra gondolok, hogy amikor hátul szélsõ fokozatokban van a lánc, elõl tudom-e kicsit korrigálni, hogy ne érjen bele a terelõ, mint a nagykorú, és ma elhalálozott dx-es váltókaromban, illetve némely mostani felsõkategóriás simanyónál.

A markolatváltóknál volt/van ilyen opció, hogy nem 3 állással rendelkeznek, hanem 9-cel, (én is ilyet használok) pöckölõsöket nem tudom.

Adammer

Adammer

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Na, közben nem tudtam nyugodni, lementem a garázsba. Ha a gari már ugyis ugrott a váltóra, akkor piszkálom egy kicsit. Megnéztem honnan kapta az ütést és azzal ellentétesen kezdtem el feszegetni. Végülis másfél órát játszottam vele és most majdnem olyan mint az ütés elõtt volt. :cheers:
Lehet kéne szerezni vmi jó kis váltóvédõt ami jó a csúszópaucsoshoz is. Létezik iylen?