Nekem van tartalék, csak az erdõben nincs hegesztõkabin.de egy valtoful pici, es relative nagy szivastol tud megkimelni ha van tartalek.
Egyébként 10 év alatt csak egyszer tört el.
Nekem van tartalék, csak az erdõben nincs hegesztõkabin.de egy valtoful pici, es relative nagy szivastol tud megkimelni ha van tartalek.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Összehasonlítottam a gyárival és a Kona 'H'-t teljesen ugyan az.Ebike-on pont van olyan raktáron, de holnap megyek Miskolcra van 3-4 jobb biciklisbolt, egybe csak lesz.Itt a hétvége végre lehetne tekerni erre pont ma törik el.Majd viszem magammal a töröttet is összehasonlítani a kínálattal.Na kérem szépen, ez az egyik leggyakoribb váltófül. Standard "Kona H." Amennyiben a saját vázad márkájánál nem találsz, így keresd. Egyébként meg bármely, rendesen felszerelt kerékpárboltban kell lennie.
Na kérem szépen, ez az egyik leggyakoribb váltófül. Standard "Kona H." Amennyiben a saját vázad márkájánál nem találsz, így keresd. Egyébként meg bármely, rendesen felszerelt kerékpárboltban kell lennie.Ebike néztem én is csak nem találtam mert a váltóknál kerestem.
Köszi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Rendben, köszönöm!Mûködni fog, de úgy tedd fel, mintha 44es lánckerék lenne rajta (szóval 4mm-rel magasabbra).
Mûködni fog, de úgy tedd fel, mintha 44es lánckerék lenne rajta (szóval 4mm-rel magasabbra).Sziasztok!
Az asszony bringájára tudnék szerezni olcsón egy FD-M771 deore xt elsõ váltót, viszont a hajtókar a bringán egy Acera FC-M361 42/32/22 fogszámmal. A váltóhoz az van írva, hogy:
- legnagyobb-legkisebb fogszám eltérés elöl: max. 22fog
- legnagyobb-Középsõ fogszám eltérés: min. 12 fog
- legnagyobb lánckerék: 44/48 fog
Ugye az utolsó két feltétel nem teljesül. Emiatt használhatatlan lesz, vegyek hajtókart is, vagy mûködni fog?
A sebesség mindent megold.
Szóval a csavar az Alivioból kijött az Acerából nem. Örök menetes vagy nem tudom.
Itt van 2 kép róla. Minõségért bocsi, telefon.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
RAUH-Welt
B E G R I F F