aham, egy speci sx trail
2008as? narancs fehér
Nálam csak egy kephost.org felirat van.
aham, egy speci sx trail
2008as? narancs fehér
A sebesség mindent megold.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Sziasztok!
A címben szereplõ váltót vettem, próbáltuk beállítani de ez a problémám van vele:
9-tõl indulva az 1-es felé: 9-dik fokozatnál a váltókarral kettõt kell váltani, és csak úgy ugrik 8-ra, utána fokozatosan szépen simán felvált 1-ig....
1-tõl indulva 9-ig: 1-es után átugorja a 2-est, 3-ra megy a lánc. Onnantól lefelé 9-ig megint jó!!!
Mi lehet gond? LX (M580) váltókart használok....
Köszönöm a segítséget.
István
Sziasztok!
RD-m772-es hátsó váltóhoz hol tudnék kanál feszítõ, torziós rugót vásárolni?
Itt lehet rendelni, de gondoltam megpróbálom itthon elsõ körben
Shimano RD-M772 Rear Derailleur Tension Spring Y5W722000
a shimano diszkrét politikája, hogy vegyél inkább újat
a shimano diszkrét politikája, hogy vegyél inkább újatA nagykert nem mertem nézni, mivel az alkatrész utánpótlás olyan horroráron van, hogy már a gondolatába is beleborzadok.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Oké, de honnan szedjek másikat? Van egy elgörbült XT-m, de az meg Shadow.
Esetleg kibontani egy másik válltóból?
Igen, bontható, de honnan szerezzek ilyet? Ez itt a kérdés. Valami kivitelezhetõ megoldás kellene.
Igen, bontható, de honnan szerezzek ilyet? Ez itt a kérdés. Valami kivitelezhetõ megoldás kellene.