Köszi, hát ez nagyon olcsó! a legolcsóbb online üzletben volt 18...probike, 14.900 huf, most vettem egyet a mult héten.
ez a probike ez láncos üzlet?
Köszi, hát ez nagyon olcsó! a legolcsóbb online üzletben volt 18...probike, 14.900 huf, most vettem egyet a mult héten.
probike, 14.900 huf, most vettem egyet a mult héten.Nem tudja valaki véletlenül hogy mennyibe kerül a lánchálózatos boltokban az XTR elsõ váltó?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
dh-ra vagy fr-ra miért nem használ senki dual control fékváltókar? mondja meg valaki mert én nem tudom
RAUH-Welt
B E G R I F F
dh-ra vagy fr-ra miért nem használ senki dual control fékváltókar? mondja meg valaki mert én nem tudom
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
sajnos esélytelen. egy másik bontott, nem mûködõrõl szedhetsz le, de ujonnan kapni lehetetlen.Lehet ilyen elemet kapni valahol? Vagy mit lehet tenni ilyenkor? Ha beszerzek egy újat.
SRAM váltóhoz SRAM váltókar. És õ nem csinál kombinált kart, így valószínûleg felejtõs a dolog.Továbbá azt is szeretném kérdezni, hogy SRAM váltókhoz lehet-e valamilyen fékváltókart használni, mert eddig nem találtam sajnos. Bármilyen márka lehet, ha jó, és nem drága:).